DB Sweel - Jaarvergaderingen
Notulen jaarvergadering 2019 Dorpsbelangen Sweel.

Aanwezig: Bestuur DBS: Jan Heijmans (voorzitter), Johan Schieven, Ton van den Oever, Alex Klingenberg en Maartje de Boer (notulist). 20 Leden van DBS.

Gastsprekers: Arwoud Snippe van Hartveilig Drenthe, Martin Courtz van de provincie Drenthe en Marc Pothof van de gemeente Coevorden.

 
Uitnodiging van de Vereniging DB Sweel

AED-gebruik en inrichting HUB in Zweeloo. Dit zijn de twee inhoudelijke onderwerpen die gastsprekers in de jaarvergadering aan de orde stellen. Praat mee over deze belangrijke zaken.

Het bestuur nodigt u allen uit voor de komende jaarvergadering van de Vereniging Dorpsbelangen Sweel. Hieronder staat de agenda; verdere informatie is te vinden op www.zweeloo-digitaal.nl onder ‘DB Sweel’.

 
Verslag Dorpsvergadering DB Sweel 4 april 2019

AANWEZIG:

BESTUUR DBS: Jan Heijmans (voorzitter), Maartje de Boer, Alex Klingenberg, Johan Schieven, Ton van den Oever (verslag). Verder 23 dorpsgenoten (bijna allen ook lid van DBS).

 
Jaarverslag DB Sweel 2018

JAARVERSLAG DORPSBELANGEN SWEEL OVER HET KALENDERJAAR 2018. 

De samenstelling van het bestuur van de vereniging Dorpsbelangen Sweel (DBS) is in het verslagjaar 2018 ongewijzigd gebleven. Ook de functieverdeling is gelijk gebleven aan vorig jaar: Jan Heijmans, voorzitter; Ton van den Oever secretaris, Alex Klingenberg penningmeester, Maartje de Boer en Jan Pieters bestuursleden. Tegen het eind van het jaar heeft Jan Pieters zijn aftreden per eerstvolgende bestuursvergadering (dit is in 2019) aangekondigd.

 
Financieel overzicht 2018 DB Sweel

Vereniging Dorpsbelangen Sweel 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5

Zoeken in de site

Willekeurige foto