DB Sweel - Bestuursleden
Bestuur DB Sweel

Sinds 19 september 2019 bestaat het bestuur van Dorpsbelangen Sweel uit de volgende  inwoners van Zweeloo, met bijbehorende functies:

 
Bestuursleden DB Sweel

Met ingang van 15 januari 2019 heeft Jan Pieters zijn bestuurslidmaatschap van Dorpsbelangen Sweel neergelegd. Het bestuur dankt hem voor zijn inzet en de goede samenwerking.

 
Bestuursleden per 22 november 2017
Met de benoeming van Jan Pieters per 22 november 2017 ziet de volledige bezetting van het bestuur er als volgt uit: Jan Heijmans, voorzitter;
Ton van den Oever, secretaris; Alex Klingenberg, penningmeester;
Maartje de Boer, Johan Schieven en Jan Pieters, leden.

 

 
Nieuwe bestuursleden

Sinds 20 april 2016 zijn enkele nieuwe leden toegetreden tot het bestuur van de vereniging Dorpsbelangen Sweel. Het volledige bestuur bestaat vanaf die datum uit: Maartje de Boer, Elke Heidemans, Jan Heijmans, Alex Klingenberg (penningmeester), Ton van den Oever (secretaris) en Johan Schieven. Het voorzitterschap rouleert onder de bestuursleden. Het secretariaat, Ton van den Oever, is te bereiken onder Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via (0591)224023 of op Markstraat 3, 7851 AB Zweeloo.

 
Willy-Anne van Stiphout zwaait af na 7 jaar Dorpsbelangen Sweel

Willy-Anne en haar partner Jos Govaarts kwamen in 2002 naar Drenthe, betrokken na de verbouwing hun mooie huis in Zweeloo, volgden een cursus Drentse taal & cultuur en zetten hun professionele bezigheden van hieruit gewoon voort. In 2008 werd Willy-Anne gevraagd door Henk Mulder zitting te nemen in het bestuur van Dorpsbelangen Zweeloo en onlangs, woensdag 29 april j.l. legde zij na 7 jaar voorzitterschap haar functie neer. Ons gesprek ging vooral dáár over, over wat je kunt bereiken met een organisatie als Dorpsbelangen. Niet in zijn algemeenheid, maar heel concreet in Zweeloo en omgeving. Willy-Anne heeft daar goed zicht op gekregen, ook dankzij haar lidmaatschap (m.i.v. 2011) van De Brede Overleggroep Kleine Dorpen in Drenthe. In die laatste functie vertegenwoordigt zij in het Algemeen Bestuur de dorpen van de gemeente Coevorden. Kortom, Willy-Anne heeft van dichtbij gezien wat lokaal bestuur en burgerparticipatie betekenen.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Zoeken in de site

Willekeurige foto