Algemeen nieuws
'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en Den Haag en als Hoofd-events bij Madurodam. In 2000 verhuisde ze met haar partner Bas Been naar Oud-Aalden om daar samen ‘t Hoes van Hol-An te gaan runnen. Het roer ging dus om! Maar kort na de verhuizing werd Bas ernstig ziek en beviel Kim tegelijkertijd van haar zoon. In die periode overleden ook enkele dierbare vriendinnen.

 
Kaartenactie De Anwende voor SamenLoop voor Hoop

De leerlingen van De Anwende komen in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Alle leerlingen hebben een tekening gemaakt en hier zijn mooie kaarten van gedrukt. De kaarten worden verkocht in setjes van 8 kaarten en kosten € 6,00.per setje.

 
Open dag AZC

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september a.s  van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het AZC in Aalden! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers.

 
46e Zweeler Markt met Melrose, warenmarkt, The Sweelsingers en Hemmeltied

“Een andere tijd in het jaar, een iets andere opzet, maar zeker niet minder gezellig!” De 46eeditie van de Zweeler Markt staat voor de deur. Dit jaar is de markt voor het eerst in oktober, omdat er in de zomermaanden al zoveel in de regio georganiseerd wordt. Het belooft van 6 tot 8 oktober a.s. een gezellig weekend te worden bij de brink in Oud-Aalden. Met feestband Melrose op vrijdagavond en de traditionele warenmarkt met optredens van de shantykoor The Sweelsingers op zaterdag. Ook zendt RTV Drenthe live uit met het programma Hemmeltied.

 
SamenLoop voor Hoop: Succesvol dankzij sponsoren

De SamenLoop voor Hoop organisatie heeft inmiddels het evenement op 7 en 8 oktober goed in de steigers staan. Nog een paar kleinigheidjes en dan kan de 24 uurs wandelestafette op 7 oktober om 17.00 uur van start gaan. De organisatie is begonnen met een budget van 0 euro en probeert de kosten minimaal te houden om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 233

Zoeken in de site

Laatste nieuws

'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en De...

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder

Kaartenactie De Anwende voor SamenLoop voor Hoop

De leerlingen van De Anwende komen in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Alle leerlingen hebben een tekening gemaakt en hier zijn mooie kaarten van gedrukt. De ...

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder

Open dag AZC

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september a.s  van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het AZC in Aalden! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers....

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder
Willekeurige foto