Algemeen nieuws
Roelof Hegen neemt afscheid van ‘zijn’ kaartclub De Jachthut

Ook met 90 jaar kan je opnieuw met pensioen gaan! Roelof Hegen heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van kaartclub De Jachthut. De 90-jarige Aaldenaar, een van de oprichters van de club, vindt het na bijna 25 jaar welletjes.

 
Handwerkcafé

Breit of haakt u ook graag en vindt u het leuk om ervaringen en patroontjes uit te wisselen? Of wilt u graag (beter) leren breien of haken? Dan is het handwerkcafé net wat voor u.

 
Marsstukken: Een parel in beschermd landschap

Sommige inwoners uit ons dorp zijn dermate verknocht aan hun huis en straat dat ze al ruim 45 jaar in hetzelfde huis wonen. Dat geldt ook voor Jan en Rika Kruimink: honkvaste bewoners van de Marsstukken. Onze verslaggever Anke Kamman tekende in de rubriek Straat van de Maand hun verhaal en herinneringen op.

 
Annelot Jaarsma uit Wezup bekommert zich ...
 ... met veel liefde over de opvang van kittens. “Het is erbarmelijk om te zien dat mensen hun kittens dumpen”. In 2006 toen Annelot Jaarsma nog in Utrecht woonde, wilde ze wel vrijwilligerswerk gaan doen. Van huis uit was ze  - op een enkele goudvis na - niet met dieren opgegroeid.
 
TastyBasics uit Aalden wint Jaarprijs Goede Voeding 2020
Landelijke erkenning voor koploper in gezonde voeding. TastyBasics is met haar Muesli Noten & Pitten de winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding 2020. De titel is een onderscheiding voor de waardevolle bijdrage die het bedrijf uit Aalden levert aan het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 350

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Roelof Hegen neemt afscheid van ‘zijn’ kaartclub De Jachthut

Ook met 90 jaar kan je opnieuw met pensioen gaan! Roelof Hegen heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van kaartclub De Jachthut. De 90-jarige Aaldenaar, een van de oprichters van de club, vindt h...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Handwerkcafé

Breit of haakt u ook graag en vindt u het leuk om ervaringen en patroontjes uit te wisselen? Of wilt u graag (beter) leren breien of haken? Dan is het han...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Marsstukken: Een parel in beschermd landschap

Sommige inwoners uit ons dorp zijn dermate verknocht aan hun huis en straat dat ze al ruim 45 jaar in hetzelfde huis wonen. Dat geldt ook voor Jan en Rika Kruimin...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto