Algemeen nieuws
Boekenmarkt op terrein Aelder Meul

Op zaterdag 29 juli a.s. staat in Aalden weer de traditionele boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul op het programma. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is in en rondom de molen een groot aantal antiquarische en tweedehands boeken te koop.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Vijf Wisper kids geslaagd voor hun examen: Fenrik Hegen, Sofie Smid, Wilko Haddering, Esther Sanders en Martijn Kroeze

 
Bibliotheek keert terug in Aalden

Iets meer dan twee jaar na de sluiting gaat de bibliotheek in Aalden weer open. Op 16 oktober a.s. heropent de leeszaal, maar wel met minder boeken en in een kleinere ruimte.

 
Samenwerking SamenLoop voor Hoop en Inloophuis Sigrid's Garden

Nog 71 dagen……… vóór de SamenLoop voor Hoop Zweeloo; 24 uur in estafette wandelen voor kankeronderzoek. In OEK volop aandacht aan dit belangrijke evenement. Afgelopen week werd de samenwerking tussen SamenLoop voor Hoop Zweeloo en Inloophuis Sigrid's Garden uit Emmen geformaliseerd. Een samenwerking die eigenlijk vanaf het begin van de organisatie van de SamenLoop voor beide partijen bijna vanzelfsprekend was. Per slot van rekening werken beide organisaties rond het thema kanker.

 
Lammy en Inge nemen afscheid van De Anwende en het onderwijs

Na een dienstverband van meer dan veertig jaar hebben juf Lammy Kroes en juf Inge van de Boer afgelopen dinsdag tijdens een feestelijke bijeenkomst afscheid genomen van het onderwijs en van o.b.s. De Anwende. Beide gaan nu genieten van hun welverdiende pensioen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 228

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Boekenmarkt op terrein Aelder Meul

Op zaterdag 29 juli a.s. staat in Aalden weer de traditionele boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul op het programma. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is in en ron...

dinsdag, 25 juli 2017

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Vijf Wisper kids geslaagd voor hun examen: Fenrik Hegen, Sofie Smid, Wilko Haddering, Esther Sanders en Martijn Kro...

dinsdag, 25 juli 2017

Lees verder

Bibliotheek keert terug in Aalden

Iets meer dan twee jaar na de sluiting gaat de bibliotheek in Aalden weer open. Op 16 oktober a.s. heropent de leeszaal, maar wel met minder boeken en in een kleinere ruimte....

dinsdag, 25 juli 2017

Lees verder
Willekeurige foto