Algemeen nieuws
C.b.s. De Schutse hoopt op bijdrage ....
.... Dorpsbudget Aalden voor realiseren nieuw schoolplein. Al geruime tijd is de Schoolpleincommissie van c.b.s. De Schutse - bestaande uit een aantal ouders, ondersteund door professionals vanuit de schoolorganisatie en uit de buurt - bezig om een plan te maken dat moet leiden tot een volledige herziening van het huidige schoolplein.
Lees meer...
 
Collecte Hersenstichting

De afgelopen week werd de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Bijna alle collectanten hebben in hun wijk gelopen. Niet met hun bus, maar ze hebben een kaartje van de Hersenstichting bij u in de brievenbus gedaan.

Lees meer...
 
Kerstverlichting Aelderstraat:
 “Bij voldoende stemmen ga ik er helemaal voor!” Met nog ruim twee weken te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren.
Lees meer...
 
Bloembakken langs Aelderstraat geven ...

... extra fleur aan vijfsterrendorp. Met nog ruim twee weken te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren.

Lees meer...
 
Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels beschermd.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 366

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Miranda Renting deed donderdag ...

... als stil protest het licht in haar kapsalon en schoonheidssalon aan: "Het gaat echt slecht nu .... en gelukkig kunnen we 2 maart weer volop aan het werk&qu...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

Zweeler over Ver : Menno en Albertje Heeling

Menno (59) en Albertje (63) Heeling helemaal gesetteld op Grieks eiland. “Onze droom is uitgekomen, maar wel met vallen en opstaan”. Menno en Albertje Heeling verruilden in 2005 hun drukke lev...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

De lente komt er aan……!

De vogels zingen in het ochtendgloren al het hoogste lied, en in de tuinen zijn alle tekenen van een ontluikende lente aanwezig. Afgelopen dagen liep de temperatuur in de Zweeler dorpen regel...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder
Willekeurige foto