Algemeen nieuws
Toosten met de Zuidenvelder

De Vereenigde Sweeler Bierbrouwers nemen voorschot op Zuidenveldtentoonstelling. Afgelopen vrijdag presenteerden De Vereenigde Sweeler Bierbrouwers hun nieuwste aanwinst, de Zuidenvelder. Dit alles ter ere van de naderende Zuidenveldtentoonstelling.

 
Zweeler dorpen moet nog even wachten op het snelle internet……
Bedankt voor uw vertrouwen in het burgerinitiatief Glasvezel Zuidenveld. Bijna 50 procent van de adressen in onze dorpen heeft zich aangemeld als abonnee. Hierdoor kan de aanleg nu echt gaan beginnen.
 
De Straat van de Maand: Schouw

‘Het is en blijft een stil, vriendelijk straatje’. We gaan deze maand weer terug naar de nieuwbouw van Aalden, de nieuwbouw achter de Aelder Meent welteverstaan. Terug naar de buurt waar de straten zijn vernoemd naar boerderijruimtes als de Deel, Hilde, Opkamer, Baander en … Schouw.

 
Spilhonk, winnaar dorpsbudget Aalden en Zweeloo

Tsjonge, tsjonge, er is zoveel op herontwikkeling van het Spilhonk gestemd, zowel in Aalden als Zweeloo. Dat gaat een mooi bedrag opleveren. Maar ook een bepaalde verantwoordelijkheid voor de jeugd en hun ouders. Ook veel ouderen die geen direct belang hebben, kozen voor de jeugd.

 
Lentefair LEEF! gaat niet door

De Lentefair LEEF! gaat dit jaar niet door. Er blijkt onvoldoende belangstelling te zijn van de standhouders voor de geplande zevende editie (11 en 12 mei a.s.) op het terrein van camping De Knieplanden in Zweeloo.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 305

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto