Algemeen nieuws
Geslaagd, de vlag kan uit!

Na de succesvolle afronding van de HAVO-opleiding gaat Britt Willems haar studie vervolgen op de Hanzehogeschool in Groningen. De 18-jarige inwoonster van Aalden kiest voor HBO-Verpleegkunde.

 
Sanne Weggemans is bezig aan haar avontuur Down Under……. ‘en het is geweldig…..!’

“Ik leef mijn leven zoals ik al op jonge leeftijd in gedachten had”. Als je van jongs af aan denkt: “Ik vertrek ooit naar Australië,” dan mogen studie en geld een belemmering zijn, maar slechts een tijdelijke. Zo was, en is, het gesteld met Sanne Weggemans.

 
Schoolverlaters groep 8 De Anwende uitgezwaaid

Leerlingen van o.b.s. De Anwende kunnen terugblikken op een fantastische laatste schoolweek. Afgelopen woensdag stond bij o.b.s. De Anwende geheel in het teken van het Eindejaarsfeest!

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Chantal Rotgers slaagde afgelopen maand aan het Carmel College in Emmen voor het MAVO-diploma. Tijdens deze 4-jarige opleiding doorliep Chantal een stage bij LOL Kinderopvang.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Janine Haddering uit Wezup heeft de opleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving succesvol afgerond aan de docentenopleiding van Academie Minerva. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 271

Zoeken in de site

Laatste nieuws

De Gazelle komt thuis met blauwe bessen

De nieuwe laag asfalt op de weg naar Wezup oogt deze vrijdagmiddag als een racecircuit. Met de nodige fantasie veranderen de bloemrijke akkerranden achter onze zonnebril zelfs in vangrails. Misschien is ...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Hoera, de vlag kan uit!

Nathalie en Mellanie Appeldoorn hebben hun eerste diploma op zak. De 16-jarige tweeling uit Aalden slaagde op het Esdal College in Oosterhesselen probleemloos voor het MAV...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

'The American Dream' van Mellanie Appeldoorn

‘Leerzaam om andere culturen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten’. Het is altijd al haar droom geweest om een jaar naar een High School in Amerika te gaan. ‘Amerika is een land waar veel te ontdekken valt en is he...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder
Willekeurige foto