Algemeen nieuws
Van ver naar Zweel Ruth Ellen:
Ruth Ellen woont met veel plezier in Aalden. Ruth Ellen: vrolijk, energiek, spontaan, sportief en wil graag mensen helpen. Het zijn typeringen die snel naar boven komen als we in een leuk geanimeerd gesprek zijn met de 33-jarige in Sleen geboren en getogen Ruth. Ze is werkzaam als docent lichamelijke opvoeding bij het Dr. Nassau College in Assen.Tot oktober was Ruth als bewegingsagoog verbonden aan het asielzoekerscentrum (AZC) in Aalden. ‘Als bewegingsagoog organiseerde ik met name sport- en spelactiviteiten voor de bewoners die zelf moeilijk in beweging kunnen komen, maar hier wel veel baat bij hebben.
 
Straat van de Maand: De Kloosterdwarsweg !

Van een modderig zandpaadje tot een straat met Koninklijke allure: Op 19 juni 2009 kwam niemand minder dan koningin Beatrix een kijkje nemen bij de gouden boom, oftewel de meditatieboom aan de Kloosterdwarsweg, waardoor de straat voor altijd op de kaart werd gezet. 

 
Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2017

Zoals u misschien al heeft gelezen of gehoord, heeft Dorpsbelangen Aalden van de gemeente een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

 
Positieve cijfers inzameling plasticafval in Coevorden

Area heeft de afvalcijfers van het eerste kwartaal met de PMD-containers bekendgemaakt. De inwoners van de gemeente Coevorden doen het goed! Er worden veel plastic verpakkingen, metalen verpakkingen (blik) en drankenkartons gescheiden van het restafval.

 
Julia Oldengarm voor avontuurlijke stage naar Suriname

21-jarige studente helpt kinderen met spraak- en taalproblemen.Julia Oldengarm stapt op 24 februari a.s. voor ruim vier maanden in een heel andere wereld. De 21-jarige studente logopedie kiest voor een avontuurlijke stage in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 246

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zorgen om zorg

TERZIJDE – column van Hans Terbach. In onze dorpen mogen we zeker niet mopperen over de aanwezigheid van wat in jargon de formele zorg heet: huisarts, apotheek, fysio, tandarts , Tre...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder

Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Dre...

woensdag, 10 januari 2018

Lees verder

Even voorstellen….Daan Heuver,

opbouwwerker Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) houdt vanaf vandaag (9 januari) wekelijks inloopspreekuur in de multifunctionele accommodatie ‘De Aelder Meent’ in Aal...

dinsdag, 9 januari 2018

Lees verder
Willekeurige foto