Algemeen nieuws
Zwerfvuilactie 2011

In het fotoalbum is een mooie reportage van Joke Jansen, en Monique Jonkman te zien van de werkzaamheden en bijbehorende ontspanning gemaakt tijdens de zwerfvuil opruimdag vrijdag en zaterdag jl.

 
25-jarig predikantsjubileum Ds. Jan Hylkema

Ds. Jan Hylkema (62) van de hervormde gemeente Zweeloo staat deze maand 25 jaar in het ambt. Afgelopen zondag (13 maart) werd zijn ambtsjubileum gevierd met een speciale dienst in het 13e eeuws kerkje van Zweeloo. Samen met de jubilerende dominee en zijn vrouw Margreet blikken we terug op een mooie en boeiende periode in Zweeloo.

Eén ding is zeker: betrokken, dienstvaardig en creatief stond Jan Hylkema de afgelopen kwart eeuw in het ambt. In deze periode heeft hij de hervormde gemeente Zweeloo op alle fronten zo goed mogelijk proberen te dienen. “Ik heb veel met mensen meegemaakt hier in deze 25 jaar en het was bijzonder om te merken hoe mensen je toelaten in tijden van rouw en verdriet, maar ook als er sprake is van vreugde en blijdschap.”

 
Overhandiging opbrengst Kerstsamenklank

Aalden/Zweeloo - Afgelopen zaterdag ontvingen Alja Kuijer en Henri Hooge, vrijwilligers van de Stichting Edukans, een cheque ter waarde van € 535,00. Dat was de opbrengst van de Kerstsamenklank, die op kerstavond werd georganiseerd. De koren Sweelodie, De Loozangers, Marturia, Laudate Deo en muziekvereniging BOM verleenden medewerking aan dit vocale en muzikale evenement. Ook de beide kerken in Aalden en Zweeloo hadden hun inbreng. De organisatoren besloten om de opbrengst ten goede te laten komen aan Edukans.

 

 
Ad Merts: burgers hebben meer invloed dan ze denken!

Met twee zetels was D66 vorig jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen één van de grote winnaars in de gemeente Coevorden. Op 11 maart 2010 werd de nieuwe raad geïnstalleerd en één van de nieuwkomers was D66-lijsttrekker Ad Merts (64) uit Wezup. We zijn nu exact een jaar verder en hoog tijd derhalve om te vragen hoe hij het afgelopen jaar heeft ervaren.

 
Opendag 16 maart a.s.

Aan de ouders, kinderen, dorpsbewoners,

 

De gebruikersgroep De Aeldermeent heeft gezamenlijk besloten om op woensdag 16 maart het mooie gebouw De Aeldermeent open te stellen voor het publiek. Tussen 09.00 en 11.30 uur kunt u een kijkje komen nemen in de beide scholen, de bibliotheek en buiten-/tussenschoolse opvang.
In de scholen wordt op dat moment gewoon les gegeven en het staat u vrij om een lokaal binnen te wandelen. In verschillende groepen zullen speciale lessen worden gegeven teneinde de bezoekers een mooi beeld te kunnen geven van de dagelijkse praktijk. Op diverse plekken in het gebouw zal u een kopje koffie/thee worden aangeboden.
Deze open dag is toegankelijk voor alle dorpsbewoners, natuurlijk zeer aan te bevelen voor de opa’s en oma’s die hun kleinkinderen eens een keer willen bezoeken in de dagelijkse omgeving van de school cq. opvang en bieb.U BENT VAN HARTE WELKOM ! van 09.00 - 11.30 uur

 
<< Start < Vorige 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Volgende > Einde >>

Pagina 261 van 312

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zuidenveld Nieuwsbrief 6

Beste inwoners, de voorverkoop van de feestavond op de zaterdag is gestart. Als je nu een kaartje koopt, ben je 5 euro goedkoper uit dan aan de kassa. Afgelopen week heb...

woensdag, 26 juni 2019

Lees verder

Drie generaties de luchtballon in

Bijzonder kado voor Geesje Hagting-Elving. Vorig jaar maart werd Geesje Hagting-Elving 80 jaar. Als oud-Wisper woont ze nu al geruime tijd in Aal...

dinsdag, 25 juni 2019

Lees verder

Vrijdag heropening jeugdsoos in Zweeloo

Van 17.00 uur tot 20.00 uur open huis. Vanaf vrijdag 28 juni kunnen de jongeren uit Zweeler dorpen elke week weer bij elkaar komen in de jeugdsoos ‘nieuwe stijl’. De afgelopen wek...

dinsdag, 25 juni 2019

Lees verder
Willekeurige foto