Algemeen nieuws
Tweede leven voor Auto- en Borrelclub Zweeloo (ABCZ)

Passie voor oldtimers nog lang niet geblust. De Auto- en Borrelclub Zweeloo (ABCZ) wordt nieuw leven ingeblazen. Mede in het kader van de komende Zuidenveldtentoonstelling willen de toenmalige oprichters  weer een aantal activiteiten organiseren.

 
Stemmen op aanvragen dorpsbudget Aalden? Nou en of!

Op het moment van schrijven hebben al 642 mensen hun stem uitgebracht op een of meer  aanvragen voor een bijdrage uit het dorpsbudget. Dat is al bijna drie maal zoveel als vorig jaar aan het eind van de stemmingen. Men kan op maximaal 3 aanvragen stemmen.

 
Vluchtelingenwerk zoekt vrijwilligers
Met enige regelmaat zijn wij, Vluchtelingenwerk Nederland - Locatie AZC Zweeloo, op zoek naar mensen die ons willen helpen.
 
Uitslag stemming dorpsbudget Zweeloo

Dorpsbelangen Sweel (DBS) heeft in 2019 een dorpsbudget aangevraagd en gekregen van de gemeente Coevorden. Op de oproep aan de inwoners van het dorp Zweeloo - om plannen ter verhoging van de leefbaarheid in ons dorp in te dienen - heeft DBS acht bruikbare initiatieven ontvangen.

 
EHBO'ers in 't zonnetje!

EHBO is je lust en je leven. Er zijn weinig verenigingen waar mensen zolang lid van zijn. Voor sommige EHBO'ers geldt dat zeker. Tijdens de jaarvergadering van de EHBO afdeling Zweeloo werd een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. Zij zijn al meerdere jaren actief bij verschillende evenementen in en rond Zweeloo om, indien nodig, eerste hulp te verlenen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 305

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto