Algemeen nieuws
Pluk&Deel. Nieuwe start

Na een verdiende winterrust is Pluk&Deel vol frisse zin begonnen aan een nieuw appelhoofdstuk. Half april kwam de werkgroep met enkele nieuwe leden weer bij elkaar. De werkgroep bestaat uit: Willy-Anne Stiphout, Margreet Schuiling, Trees Kool, Carin Chorus en Martine Ponstein.

 
Zondag 5 augustus toertocht Heinkel-scooters

Op uitnodiging van Piet en Grietje Hollander brengt de Heinkel scooterklub 'De Kwakel' zondag 5 augustus a.s. een bezoek aan Zuidoost-Drenthe. Er wordt voor de liefhebbers van deze oldtimer scooters een toertocht door de omgeving uitgezet.

 
c.b.s. De Schutse sluit het schooljaar feestelijk af

Voorafgaande aan het eindejaarsfeest van c.b.s. De Schutse heeft Henk Askes uit Meppen afgelopen vrijdag na ruim 22 jaar afscheid genomen als dramadocent. Nadat Henk in het zonnetje was gezet door directeur Max Tetelepta gingen de leerlingen in groepjes (mix van groep 1 t/m 8) de buurt in voor een fotospeurtocht.

 
Henk-Jan Tangenberg brengt eerste cd uit

Zanger en entertainer Henk-Jan Tangenberg heeft deze maand zijn eerste cd op de markt gebracht. ‘Tijd voor gezelligheid’ is het debuut van de 26-jarige zanger uit Aalden, die al bij tien jaar het podium betreedt bij feesten en partijen.

 
Lotte Tempelman loopt stage bij bekende Texelse schapenboer

Stage bij BN’ers…………. 'Ook daar moet gewoon gewerkt worden……….!' Lotte Tempelman heeft afgelopen maand een onvergetelijke stage beleefd. De 17-jarige inwoonster van Aalden was werkzaam bij de van Boer Zoekt Vrouw bekende Texelse schapenboer Jan en diens vrouw Rianne. Lotte doet de opleiding Paraveterinair Niveau 4 (dierenartsassistente).

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 271

Zoeken in de site

Laatste nieuws

De Gazelle komt thuis met blauwe bessen

De nieuwe laag asfalt op de weg naar Wezup oogt deze vrijdagmiddag als een racecircuit. Met de nodige fantasie veranderen de bloemrijke akkerranden achter onze zonnebril zelfs in vangrails. Misschien is ...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Hoera, de vlag kan uit!

Nathalie en Mellanie Appeldoorn hebben hun eerste diploma op zak. De 16-jarige tweeling uit Aalden slaagde op het Esdal College in Oosterhesselen probleemloos voor het MAV...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

'The American Dream' van Mellanie Appeldoorn

‘Leerzaam om andere culturen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten’. Het is altijd al haar droom geweest om een jaar naar een High School in Amerika te gaan. ‘Amerika is een land waar veel te ontdekken valt en is he...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder
Willekeurige foto