Algemeen nieuws
Indienen aanvraag dorpsbudger Aalden 2018/2019

Zoals u misschien al heeft gelezen of gehoord, heeft Dorpsbelangen Aalden van de Gemeente wederom een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

 
Coco Kuipers steekt met klasgenoten handen uit de mouwen in Bosnië

Mijn naam is Coco Kuipers en ik ben 17 jaar oud. Op het Alfa-college in Hoogeveen volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Ik ben bezig met mijn eerste jaar en ik wil graag lerares worden.

 
Geef aan de collectant van de Hersenstichting

Van 28 januari tot en met 2 februari 2019 vraagt de Hersenstichting uw steun. Vele enthousiaste collectanten gaan in Zweeloo, Aalden, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Benneveld op pad om geld in te zamelen voor al die mensen met een hersenaandoening.

 
Meer AED’s in Aalden

Dankzij bewonersinitiatief én bijdrage Dorpsbelangen Aalden. Een initiatief van een aantal bewoners in de Valsakker heeft er toe geleid dat we binnenkort vier AED’s in Aalden hebben. De werkgroep bestaande uit Marieke Pronk (Dijkakker) en Liny Schrik (Dilakker) en Klaas Tiktak (Valsakker) heeft zich hier sterk voor gemaakt.

 
Plantvakken Korenhofplein Aalden
De gemeente heeft de plantvakken op het Korenhofplein vernieuwd. Op verzoek van Dorpsbelangen met hogere banden. Dit maakt het planten van bollen en andere fleurige planten mogelijk. In het voorjaar hebben we dan een kleurrijk Korenhofplein.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 294

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Glasvezel, nu of nooit

“Dat klinkt wel heel zwart wit”, zult u nu misschien denken. “Nu of nooit, zo’n vaart zal het toch niet lopen?” Maar zo’n vaart loopt het wel. Daarom durven wij dit...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder

Van ver naar Zweel: Ellen van der Linde

 ‘Ik heb een perfecte keuze gemaakt’ Ruim twee jaar geleden was Ellen van der Linde als orthopedagoog (leer- en gedragsproblematiek) beroepshalve aan het observeren in een groep 1 van het bas...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder

Tijdelijk restaurant ‘De Snoeppot’ van De Schutse een groot succes

News image

De afgelopen weken hebben de leerlingen van groep 1,2 en 3 van CBS De Schutse gewerkt over het thema ‘aan tafel’. Na veel gespeeld en geleerd te hebben over dit the...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto