Algemeen nieuws
Jeroen Kalsbeek kiest voor baan in verpleging
'Overal waar ik kom zijn ze lovend over mannen in de zorg’. Het is vaak in het nieuws: het grote tekort aan personeel in de zorg. Het werven van nieuwe mensen staat bij veel zorginstellingen dan ook hoog op de agenda. In de zomerperiode  startte er een unieke wervingscampagne die draait om mannen in de zorg.
 
Vrijwilligers Dierenkampje blij met bijdrage uit Stimuleringsfonds

Hekwerk rond het dierenkampje kan nu worden vervangen. Het dierenkampje in Zweeloo kan een bedrag van 4.682 euro tegemoet zien uit het Stimuleringsfonds van de gemeente Coevorden. Dankzij deze bijdrage kan het hekwerk van het kampje aan de Hoofstraat worden vervangen. 

 
Sint komt eraan

Zaterdag 17 november kom ik met mijn pieten weer aan in Zweeloo. Dit jaar heb ik bedacht het eens anders te willen doen. Ik zocht een nieuwe locatie voor het feest. Twee aardige meiden wezen mij en de pieten op de Spil.

 
Zuidenveld 2019 in Zweeloo met als thema ”Uit de Kunst”

Het zal zachtjesaan bij iedereen wel bekend zijn: komende zomer strijkt het Zuidenveldcircus weer neer in Zweeloo. Mocht u de data nog niet genoteerd hebben, pak de agenda en omcirkel donderdag 11 juli tot en met zondag 14 juli.

 
‘Nieuwe rolstoel voor Nienke moet er echt komen’
Monsterrit te paard levert ruim 7.000 euro op. Met de loodzware 10-daagse trektocht te paard van ruim 200 kilometer van Culemborg naar Aalden heeft Bianca Schipper ruim 7.000 euro opgehaald. Het bedrag komt ten goede aan een nieuwe elektrische rolstoel voor haar vriendin Nienke Leenman uit Aalden.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 287

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto