Algemeen nieuws
Oogstfeest Meppen trekt 3.000 bezoekers

Bezoekers zonder uitzondering zeer lovend. Ongeveer 3.000 belangstellenden hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan het Oogstfeest in Meppen. Bezoekers die zonder uitzondering lovend waren over de locatie en de kramen. De tweede editie vond echter plaats onder veel minder mooie weersomstandigheden dan de eerste jaargang.

 
Coop Weggen steunt dierenkampje Zweeloo met statiegeld-actie

In de maanden april, mei en juni van dit jaar konden inwoners van onze dorpen hun statiegeld doneren aan het dierenkampje. Coop Nederland, de overkoepelende organisatie van alle Coop vestigingen, verdubbelt in al hun winkels de opbrengst voor diverse goede doelen.

 
Word vrijwilliger bij Glasvezel Zuidenveld

Stichting Glasvezel Zuidenveld is het samenwerkingsverband van SamenBreed met de andere glasvezelinitiatieven van de gemeente Coevorden.

 
De scholen in onze scholengroep zijn weer begonnen!

We zijn blij dat we de kinderen na de zomer weer hebben mogen verwelkomen op onze scholen. Binnen Onderwijsstichting Arcade werken we in scholengroepen. Onze scholengroep bestaat uit o.b.s. De Anwende in Aalden, o.b.s De Woert in Oosterhesselen en o.b.s. De Zwarm in Geesbrug.

 
Wandelroute 'De Rode Draad' officieel geopend
Het eerste deel van de wandelroute ‘De Rode Draad’ is zaterdagochtend op feestelijke wijze geopend. Na de onthulling van het bankje werd voor het vervolg van de route het stokje overgedragen aan Sleen in de persoon van voorzitter Geert Westerink van Dorpsbelangen Sleen-Diphoorn.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 280

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto