Algemeen nieuws
Een kijkje in Ina ’s keuken

“Ik werk alleen met verse producten”. Betaalbare kwaliteit, een breed assortiment en betrouwbaarheid daar staat cateraarster Ina van Veen uit Zweeloo voor. Ze begon met de verkoop van wat hapjesschalen bij het bedrijf Comeba Foodservice waar ze destijds werkte. Gewoon om te proberen of het aan zou slaan. Nou, dat bleek zo te zijn. Het liep zo hard dat Ina niet lang daarna de sprong waagde en voor zich zelf begon. En in 12 jaar tijd ontwikkelde ze zich tot allround cateraar.  “Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.”

 
Voedselbankactie RTV Drenthe ook in Aalden

Tijdens de Voedselbankactie van RTV Drenthe is het ook in Aalden mogelijk producten te doneren. Bij COOP Weggen staan de kratten klaar!  Namens de Voedselbanken hartelijk dank voor de inzet.

 
Kleiner wonen

TERZIJDE – column van Hans Terbach

Tijdens het “hoogtepunt“ van het medische fitnessen – de koffiepauze -  hoorde ik twee dames praten over de wens om kleiner te gaan wonen. Maar weg uit deze omgeving ? Toch echt niet!

 
Goed geoutilleerde brouwerij boezemt vertrouwen in voor de toekomst

 De brouwers van Sweel ontwikkelen 4 seizoenbieren en specials
Het is inmiddels al weer drie jaar geleden dat de brouwers van Sweel hun intrek hebben genomen in de voormalige huisartsenpraktijk in Aalden. Sindsdien zijn er flinke stappen voorwaarts gemaakt. Het brouwproces is verder geprofessionaliseerd. Noodzakelijke investeringen zijn er gedaan om een constante kwaliteit van het bier te kunnen garanderen.

 
Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Drentse platteland. Vandaag de zevende bijdrage van het Zeeuws Meisje in Drenthe. Dit keer beschrijft ze het veelzijdig zangtalent in onze dorpen…….

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 246

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zorgen om zorg

TERZIJDE – column van Hans Terbach. In onze dorpen mogen we zeker niet mopperen over de aanwezigheid van wat in jargon de formele zorg heet: huisarts, apotheek, fysio, tandarts , Tre...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder

Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Dre...

woensdag, 10 januari 2018

Lees verder

Even voorstellen….Daan Heuver,

opbouwwerker Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) houdt vanaf vandaag (9 januari) wekelijks inloopspreekuur in de multifunctionele accommodatie ‘De Aelder Meent’ in Aal...

dinsdag, 9 januari 2018

Lees verder
Willekeurige foto