Algemeen nieuws
Zeer geslaagde spelenkermis en lente fair op De Schutse

Afgelopen vrijdagavond vond op CBS De Schutse een spelenkermis en lente fair plaats. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen om spelmateriaal voor de school aan te schaffen. En dat doel is zeker bereikt!

 
Hervormde Gemeente Zweeloo zoekt versterking
Terugkoppeling gemeenteavond 21 maart. De aan de leden verstuurde brief en ook het artikel in Oes Eig’n Kraantien logen er niet om. De Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Zweeloo zoekt dringend versterking. Belangrijke bespreekpunten tijdens de gemeenteavond op 21 maart 2019. Maar het ging over meer dan alleen versterking van de Kerkenraad.
 
Dorpen klaar voor aansluiting op glasvezel
Niets staat de aanleg van glasvezel in de dorpen van gemeente Coevorden nog in de weg. Genoeg inwoners van het buitengebied hebben een abonnement op het snelle internet afgesloten. Er moest minstens 40 procent van de inwoners van de dorpen een abonnement nemen en dat aantal is gehaald, meldt Glasvezel Zuidenveld.
 
Stem op de Jeugdsoos bij toekenning Dorpsbudgetten Aalden en Zweeloo !
De Jeugdsoos in Zweeloo heeft een aanvraag ingediend voor de Dorpsbudgetten in Aalden en Zweeloo. Dorpsbelangen Aalden en Zweeloo hechten veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom wordt er geld beschikbaar gesteld voor buurtversterkende initiatieven. Ook Jeugdsoos Zweeloo doet mee aan dit initiatief. In de O.E.K. van deze week staat alle informatie over de Dorpsbudgetten.
 
Ralph Meijer (15) doet in Zuid-Afrika bijzondere ontdekking :

Ver van huis en toch thuis in Zweelo’s Restaurant. Ralph Meijer uit Zweeloo bracht onlangs een bezoek aan zijn grootouders in Zuid-Afrika. Het was al weer de zesde keer dat de 15-jarige inwoner van Zweeloo op het vliegtuig stapte naar de andere kant van de wereld. Ralph deed dit keer tijdens zijn bezoek een bijzondere ontdekking.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 305

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto