Algemeen nieuws
Oud-leerlingen Aelder Hooghe (1956-1957) genieten van reünie

Uit het oog betekent lang niet altijd uit het hart. Dat geldt zeker voor de oud-leerlingen van groep 6 van de voormalige lagere school Aelder Hooghe. In 1957 sloten de leerlingen hun periode op lagere school in Aalden af, maar de band en de belangstelling voor elkaar bleef in tact.

 
Veel stemmen over aanvragen dorpsbudget Aalden

Digitaal stemmen kan nog tot zaterdag 21 april a.s. Op 1 december j.l. overhandigde wethouder Joop Brink in de Aelder Meent Dorpsbelangen Aalden een dorpsbudget van € 20.000 ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

 
Ecologisch bermbeheer

Nationale zaaidag op zondag 22 april in Benneveld. Met ingang van 2017 zijn wij in Benneveld overgestapt op ecologisch bermbeheer. Door maaien en het maaisel af te voeren verschraalt de berm. Op den duur ontstaat meer variatie in de vegetatie.

 
Down Under-avontuur Claudia en Salvador voorbij gevlogen

We lieten Salvador en Claudia in editie nummer 11 van OEK achter in Perth. Hieronder volgt alweer het verslag over het laatste deel van hun reis. De planning voor dit laatste stuk (in West Australia) was wat ruimer opgezet dan de uiteindelijke uitvoering.

 
Dorpsvilla's

Verkoop gestart. Eind vorig jaar kon u in OEK lezen dat de bouw van een appartementencomplex naast het bedrijfspand van Food Basics voorlopig van de baan is. Het goede nieuws was tegelijk dat de plannen voor het realiseren van vier geschakelde woningen in hetzelfde gebied onveranderd waren gebleven.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 262

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Samen verduurzamen levert meer voordeel op!

Gezamenlijke stroomopwekking biedt kansen voor inwoners van voormalige gemeente Zweeloo Samen verduurzamen levert meer voordeel op!...

dinsdag, 29 mei 2018

Lees verder

Nieuw in gezondheidscentrum Zweeloo: Podopraktijk Pol

Kennismaking tijdens ‘Open dag’ vrijdag 1 juni a.s. van 10.00 - 14.00 uur. Mijn naam is Marjolijne Pol. Ik ben pedicure en registerpodoloog en woon samen met mijn man Rob en onz...

woensdag, 23 mei 2018

Lees verder

Terugblik op 25-jarig jubileum van de Korenhof

Afgelopen week werd het 25-jarig jubileum van woonwijkcentrum De Korenhof gevierd. In een fotoreportage van Monique en Shelly Jonkman blikken we terug op de zeer geslaagde festivi...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder
Willekeurige foto