Algemeen nieuws
De Gazelle is ontwaakt

“Kent u die uitdrukking?”, zou dominee Gremdaat vragen, “even een zetje nodig hebben.” Aan de dominee moesten we denken toen het ongeduld van onze redactiecoördinator over het uitblijven van de Gazelle toenam.

 
Zaterdag ‘Lelijke eenden’ bij de Aeldermeul

Op zaterdag 25 mei a.s. komen er zo’n 30 lelijke eenden naar de Jantina Hellingmolen. Ze komen niet vliegen maar rijden. Het zijn namelijk de 2 CV’s van de 2CV Club Nederland die haar jaarlijkse toertocht houdt.

 
Geen rommelmarkt Sweelpop

Wegens de vele activiteiten in Zweeloo de aankomende tijd, hebben wij als bestuur van Stichting Sweelpop besloten om dit jaar GEEN rommelmarkt te organiseren.

 
Energietransitie is als een appelboom vol lekkere appels

‘In dorp Zweeloo mag er nog wel een tandje bij, als het gaat om energiebesparing’. “Zie het als het hebben van een appelboom vol met lekkere appels. Pluk eerst de makkelijke appels onderaan de boom en kijk daarna pas naar de appels bovenin.”

 
Vogelkijkhut door Kees Verweij prominent ‘neergezet’ in gewassen pentekening

Met een gewassen pentekening, gemaakt door Kees Verweij, worden bezoekers aan de vogelkijkhut in Aalden op een humoristische manier te kijk gezet en wordt de kijkhut prominent neergezet.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 314

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zuidenveld Nieuwsbrief 8

Beste inwoners, We zijn er zo goed als klaar voor! We zijn begonnen met de opbouw van het terrein. Ook zien we steeds meer versieringen in de straten. Wat een cre...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Tophit "In Zweeloo kan alles !"

* Inwoners Zweeler dorpen al helemaal in Zuidenveldstemming * Zweeloo zorgt voor wauw-effect met 'metersgroot kunstwerk' De Zweeler dorpen bruisen aan de vooravond van Zuidenveld 2019 van enthousiasme en van de kun...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Kijkje in keuken TastyBasics tijdens Zuidenveldfeest Zweeloo

Bedrijf in Aalden continu in ontwikkeling om mensen gezonder te maken. In de proefkeuken van TastyBasics in Aalden – het bedrijf in gezonde basisvoedselproducten – kan het publiek tijdens de Zuidenveldtentoonstelling van vrijdag...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder
Willekeurige foto