Algemeen nieuws
Geplande Kerstavondwandeling van 24 december gaat niet door

Beide kerken organiseren wel online Kerstavonddienst vanaf 19.30 uur. In de vorige editie van O.E.K. stond de uitnodiging van beide kerken voor de Kerstavondwandeling, die in plaats zou komen van de Kerstnachtdienst.

Lees meer...
 
Bankjes bij de Aeldermeul worden opgeknapt

De drie zitbankjes bij de Jantina Hellingmolen worden binnenkort opgeknapt. De zitbanken hebben de tand des tijds niet getrotseerd en worden daarom in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer...
 
‘Driving home for Christmas’
Onderweg naar huis. ‘Driving home for Christmas’ van Chris Rea is een van de meest bekende kerstliedjes en in deze tijd vaak op de radio te horen. In dat nummer zingt Chris Rea hoe hij op weg is naar huis, over de files, de stoplichten.
Lees meer...
 
Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2020/2021

Ook dit jaar heeft Dorpsbelangen Aalden een dorpsbudget van € 20.000 van de gemeente Coevorden ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

Lees meer...
 
Kerstwensboom

Er komt vanaf 19 december een Kerstwensboom op het pleintje voor de kerk in Aalden te staan. De kerstbal, te vinden in OEK, mag u/ mogen jullie  beschrijven of kleuren, kan in de bus bij de kerk in Aalden worden gedeponeerd.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 366

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Miranda Renting deed donderdag ...

... als stil protest het licht in haar kapsalon en schoonheidssalon aan: "Het gaat echt slecht nu .... en gelukkig kunnen we 2 maart weer volop aan het werk&qu...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

Zweeler over Ver : Menno en Albertje Heeling

Menno (59) en Albertje (63) Heeling helemaal gesetteld op Grieks eiland. “Onze droom is uitgekomen, maar wel met vallen en opstaan”. Menno en Albertje Heeling verruilden in 2005 hun drukke lev...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

De lente komt er aan……!

De vogels zingen in het ochtendgloren al het hoogste lied, en in de tuinen zijn alle tekenen van een ontluikende lente aanwezig. Afgelopen dagen liep de temperatuur in de Zweeler dorpen regel...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder
Willekeurige foto