Algemeen nieuws
Zuidenveld Nieuwsbrief 3

Beste inwoners, Voor u ligt alweer de derde nieuwsbrief. De komende tijd zal deze wat vaker bij het Oes Eign Kraantien zitten om u te informeren over de voortgang.

 
Duofiets-promotor Jan de Vries draagt stokje over aan Henk Askes
Jan de Vries heeft afgelopen week afscheid genomen als voorzitter van het Duofietsen in de voormalige gemeente Zweeloo. De Aaldenaar heeft de voorzittershamer overgedragen aan Henk Askes.
 
Boeldag

Op zaterdag 18 mei aanstaande wordt in Zweeloo een boeldag gehouden. De opbrengst gaat het dorp gebruiken voor de versieringen van het Zuidenveld. Geveild wordt o.a. meubilair, gereedschap en andere door de Sweeler ingebrachte goederen.

 
Jos Govaarts presenteert debuutroman “Krassels”

Krassels is het schrijversdebuut van Jos Govaarts (1951) uit Zweeloo. Afgelopen zaterdag mocht Jos zijn debuutroman in Schouwburg het Park in Hoorn tijdens het literaire festival SchrijfEvent aan het grote publiek presenteren.

 
“Provinciaal beleid bedreigt unieke vogelstand”

Bewoners Zweeler dorpen slaan alarm over Geeserstroom: Bewoners van Wezup, Meppen, Aalden, Zweeloo en Benneveld hebben bij de provincie alarm geslagen over de situatie in het gebied van de Geeserstroom.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 314

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zuidenveld Nieuwsbrief 8

Beste inwoners, We zijn er zo goed als klaar voor! We zijn begonnen met de opbouw van het terrein. Ook zien we steeds meer versieringen in de straten. Wat een cre...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Tophit "In Zweeloo kan alles !"

* Inwoners Zweeler dorpen al helemaal in Zuidenveldstemming * Zweeloo zorgt voor wauw-effect met 'metersgroot kunstwerk' De Zweeler dorpen bruisen aan de vooravond van Zuidenveld 2019 van enthousiasme en van de kun...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Kijkje in keuken TastyBasics tijdens Zuidenveldfeest Zweeloo

Bedrijf in Aalden continu in ontwikkeling om mensen gezonder te maken. In de proefkeuken van TastyBasics in Aalden – het bedrijf in gezonde basisvoedselproducten – kan het publiek tijdens de Zuidenveldtentoonstelling van vrijdag...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder
Willekeurige foto