Algemeen nieuws
Open Huis / Kijkdag voor verenigingen en belangstellenden

De werkgroep ‘Samen’ organiseert komende zaterdag (30 maart a.s.) van 10.00 uur tot 12.00 uur voor verenigingen en belangstellenden een kijkdag in het nieuwbouwcomplex bij Zwembad Zweeloo. De werkgroep wil verenigingen hier nader informeren over mogelijkheden voor de gemeenschappelijke opslag van materialen.

 
Vereenigde Sweeler Bierbrouwers introduceren de ‘Zuidenvelder’

Speciaal voor het Zuidenveld Zweeloo hebben de brouwers een bierspecial gebrouwen en gebotteld voor het Zuidenveld dit jaar. Dit bier wordt met pure passie gebrouwen volgens een recept welke stamt uit de overlevering van de enige keurmeester, annex caféhouder, van Sweel. Doordat er vergist wordt met een speciaal bovengist blijft de volle frisheid en witheid optimaal bewaard, en dat ku’j pruuve’.

 
Analyse Provinciale Statenverkiezingen Drenthe

In de voormalige gemeente Zweeloo waren er afgelopen woensdag drie stembureaus: d’Aol Schoelstee in Wezuperbrug, de Korenhof in Aalden en het Tramlokaal in Meppen. Veel inwoners brachten hun stem uit, voor de Provinciale Staten en voor het waterschap. Hieronder een aantal conclusies uit de brei van getallen:

 
Koningsdag 27 april 2019

Activiteiten op het terrein achter Tante Sweel  van 13.30 tot 16.30 uur: Start van de fietstocht, vrijmarkt, ballonnenclown, sneltekenaar, springkussens en schminken. En natuurlijk is er muziek, een hapje en een drankje.

 
CBS De Schutse vraagt aandacht voor het onderwijs.

Afgelopen vrijdag 15 maart waren de deuren van CBS De Schutse gewoon open. Dat we niet gingen staken, wil niet zeggen dat we ons geen zorgen maken over de toekomst van het onderwijs. Dat doen we zeker!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 305

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto