Algemeen nieuws
Sandra de Boer : “Meppen is een plek waar ik me eindelijk thuis kan voelen”

Met klankschalensessies hoop creëren, angst transformeren én liefde manifesteren in corona tijd. Ze woonden in het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht. In de drukke stad was het nooit stil. Ze wilden het anders, ze wilden wonen op een mooie plek met volop ruimte en dicht bij de natuur.

Lees meer...
 
Contract AZC en Landal verlengd

Het COA heeft de samenwerking met Landal met een half jaar verlengd. Dit betekent dat maximaal 30 vergunninghouders, voornamelijk gezinnen, gedurende die tijd blijven gehuisvest in 5 vakantiewoningen op vakantiepark Aelderholt in Aalden.

Lees meer...
 
Uitslag 3e trekking Winkelweekactie Ondernemersvereniging Zweeloo e.o.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen; deze worden thuisbezorgd. Dit was de laatste trekking van dit jaar, iedereen bedankt voor het inleveren van de kassabonnen.

Lees meer...
 
Hengstenhouderij Tewis zet activiteiten in Zweeloo voort

Reinie Tewis en Sonja Vlaar klinkende namen in nationale paardensport. Terwijl de handtekening onder het koopcontract al eerder was gezet, vond afgelopen zaterdag de symbolische overdracht plaats van Stal Zweeler Es aan de gerenommeerde hengstenhouderij Tewis.

Lees meer...
 
Albert Renting (80) zet gouden kroon op een leven met paarden

Met de overdracht van Stal Zweeler Es aan de professioneel hengstenhouderij Tewis uit het Drentse Westdorp zet Albert Renting uit Zweeloo een gouden kroon op een leven met paarden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 366

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Miranda Renting deed donderdag ...

... als stil protest het licht in haar kapsalon en schoonheidssalon aan: "Het gaat echt slecht nu .... en gelukkig kunnen we 2 maart weer volop aan het werk&qu...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

Zweeler over Ver : Menno en Albertje Heeling

Menno (59) en Albertje (63) Heeling helemaal gesetteld op Grieks eiland. “Onze droom is uitgekomen, maar wel met vallen en opstaan”. Menno en Albertje Heeling verruilden in 2005 hun drukke lev...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder

De lente komt er aan……!

De vogels zingen in het ochtendgloren al het hoogste lied, en in de tuinen zijn alle tekenen van een ontluikende lente aanwezig. Afgelopen dagen liep de temperatuur in de Zweeler dorpen regel...

dinsdag, 23 februari 2021

Lees verder
Willekeurige foto