Algemeen nieuws
Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

 
Drentse Bespaarmarkt komt in de gemeente Coevorden
Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op dinsdag 26 maart organiseert de gemeente Coevorden samen met het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in woningen.
 
Zweeler over ver: Rick Eefting

Rick Eefting (33) heeft hart aan Ameland verpand. “Het blijft voelen alsof je op vakantie bent”. Rick Eefting woont inmiddels al weer bijna vijf jaar op Ameland. Onlangs maakten we de overtocht naar het mooie Waddeneiland en zochten we de 33-jarige Rick op.

 
Spelenkermis/lentefair

Met: diverse spelletjes, rad van fortuin, schminken, disco en een lentefair met leuke (Paas)decoraties, knutselwerkjes en zelfgemaakte lekkernijen. De opbrengst komt ten goede aan nieuw spelmateriaal voor onze leerlingen. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom!

 
Glasvezel Zuidenveld

Ons snelle internet voor de toekomst komt steeds dichterbij. Nog even en dan weten we of alle bewoners van de gemeente Coevorden op ons eigen glasvezelnetwerk aangesloten kunnen gaan worden. 

Al heel veel mensen hebben zich opgegeven. Anderen hebben nog geen keuze kunnen maken.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 305

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto