Algemeen nieuws
Oogstfeest Meppen blij met opbrengst COOP-statiegeldactie
In september organiseren vrijwilligers in Meppen ieder jaar het jaarlijkse Oogstfeest Meppen. Dit is bij de COOP niet onopgemerkt gebleven.
 
Vakman Piet Bleijleven (66) met pensioen, maar vakmanschap gaat niet verloren

‘Je ziet die historische gebouwen onder je handen opknappen. Dat is mooi!’ Uitgekeken naar zijn pensioen heeft Piet Bleijleven niet. Hij werkte hard, had er plezier in en kreeg er veel voldoening voor terug. Piet is het liefst lekker bezig.

 
Voorzitter Nathalie Matijsen opent expositie Historische Vereniging Zweeloo

Met het aansnijden van een Zuidenveld krentenstoet opende Nathalie Matijsen, voorzitter van het plaatselijk Zuidenveldcomité, afgelopen zaterdag de expositie “Zuidenveld Zweeloo door de jaren heen”. De expositie is een initiatief van de Historische Vereniging Zweeloo.

 
Grote boom aan Katspad in Meppen dreigde om te vallen

De brandweer moest zondag in actie komen voor een inzet op het Katspad in Meppen. Hier dreigde een grote boom verticaal in tweeën te scheuren en het loodje te leggen. De kans dat de boom op een aangrenzende boerderij dreigde te vallen was vrij groot.

 
Klaverjasvereniging De Joker 2018-2019

Eerste prijs jokergroep Janneke Tangenberg * Ton de Rooij wint marsencompetitie. Gert Koster best presterende klaverjasser. Klaverjasvereniging “De Joker” legde afgelopen week in het dorpshuis De Spil  het laatste kaartje van het seizoen 2018-2019.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 314

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zuidenveld Nieuwsbrief 8

Beste inwoners, We zijn er zo goed als klaar voor! We zijn begonnen met de opbouw van het terrein. Ook zien we steeds meer versieringen in de straten. Wat een cre...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Tophit "In Zweeloo kan alles !"

* Inwoners Zweeler dorpen al helemaal in Zuidenveldstemming * Zweeloo zorgt voor wauw-effect met 'metersgroot kunstwerk' De Zweeler dorpen bruisen aan de vooravond van Zuidenveld 2019 van enthousiasme en van de kun...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Kijkje in keuken TastyBasics tijdens Zuidenveldfeest Zweeloo

Bedrijf in Aalden continu in ontwikkeling om mensen gezonder te maken. In de proefkeuken van TastyBasics in Aalden – het bedrijf in gezonde basisvoedselproducten – kan het publiek tijdens de Zuidenveldtentoonstelling van vrijdag...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder
Willekeurige foto