Algemeen nieuws
De laatste

Terzijde – column van Hans Terbach. Zoals ik al eerder heb geschreven, is naast het natuurschoon de mentaliteit van de mensen de reden geweest naar Aalden e.o. te komen. Aan twee kenmerken van die geweldige mentaliteit van schouders er onder  kan ik echter moeilijk wennen, omdat ik vind dat daarom kansen verloren gaan. Vanuit de historie snap ik ze echter wel.

 
Gemeente investeert miljoenen in opknappen wegen en fietspaden

Grootste deel budget gaat naar asfaltwegen in het buitengebied. De gemeente Coevorden start op korte termijn met een grote opknapbeurt van het wegen- en fietspadennet. Een in het oog springend project is onder meer een nieuwe deklaag op de Wezuperstraat.

 
Meppen duldt geen verder uitstel reconstructie Mepperstraat

Dorp wil aanspraak maken op geld dat gemeente uittrekt voor achterstallig onderhoud. Meppen wil aanspraak maken op de extra investeringen die de gemeente Coevorden de komende periode gaat plegen aan het wegen- en fietspadennet. De gemeente trekt miljoenen euro’s uit voor  het achterstallig onderhoud.

 
Bewaren en vernieuwen

TERZIJDE – column van Hans Terbach. Woensdag 7 februari j.l. was Harm Dijkstra voor RTV Drenthe aan het Strunen in Meppen. Nu is er vergeleken met een paar jaar geleden weinig spontaans meer aan dit strunen, maar het voordeel is dat je echt belangwekkende zaken over de dorpen in Drenthe ziet en hoort. In Meppen natuurlijk het Frensenhoes en ook de Palms.

 
Vreemde vogels!

Al een paar dagen kom ik elke dag een aalscholver tegen. Dat kan natuurlijk, maar deze zit elke dag op de zelfde plek: een lantarenpaal. In de buurt liggen twee kleine visvijvers met daarom heen de nodige bomen, die naar mijn idee toch een veel betere slaapplek bieden dan  zo’n metalen lamp.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 258

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Herdenkingsplechtigheid tijdens de Nationale Dodenherdenking op vrijdag 4 mei 2018

Zweeloo,  Aanwezig namens het gemeentebestuur: dhr. G. Mulder, raadslid Pvd...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Eerste bankje van ‘de Rode Draad’ geplaatst

Stichting Aelder Hooghe Kunsten start met unieke wandelroute. Met de plaatsing van het eerste bankje is Stichting Aelder Hooghe Kunsten vrijdagochtend officieel gestart met de uitvoering van het project ‘Rode Dra...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Lente Fair LEEF! in teken van puurheid, rust en vakmanschap platteland

Ook zesde editie op 5 en 6 mei a.s. weer ten bate van Zwembad Zweeloo. Zwem, eet, drink, bezichtig én geniet. Dat is wederom het veelzijdig thema van de zesde edi...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder
Willekeurige foto