Algemeen nieuws
‘Jongedierendag’ bij Welkoop in Zweeloo
Kleindierenfokkersvereniging ‘Jong Leven-MOTV‘ organiseert op zaterdag 1 september a.s. van 9.30 uur tot 15.30 uur bij de Welkoop in Zweeloo de jaarlijkse jongedierendag. Tijdens het evenement worden de konijnen en het pluimvee van de eigen leden gekeurd.
 
SamenBreed wordt Glasvezel Zuidenveld

‘Verwachting is dat voorjaar 2019 met de aanleg gestart kan worden’. Het is weer een tijd geleden dat SamenBreed wat van zich heeft laten horen. Maar we hebben beslist niet stilgezeten.

 
‘Epse is in veel opzichten te vergelijken met Aalden’

Alex van der Spoel blijft het gemoedelijke dorpsleven koesteren. Hét heeft ongetwijfeld met de fraaie ligging te maken. Aan de overvloedige IJssel, tussen weelderige bossen en in de nabijheid van oude Hanzesteden. Epse, de woonplaats van Alex van der Spoel, is namelijk rijk bedeeld met vooral rust, ruimte en bomen.

 
“De kracht van Sweelpop is om nooit op te geven en door te gaan!”

Nestor Klaas Scheper: “'Sweelpop zit niet alleen in mijn hart. Het zit in mijn hele lichaam.” Sweelpop is een onuitwisbaar fenomeen en mag nimmer van het poptoneel verdwijnen. Dat zegt  Klaas Scheper, wiens naam onlosmakelijk aan het vermaarde popfestival in Zweeloo verbonden is.

 
Hoera, de vlag kan uit!

Wiktoria Dabrowska uit Aalden volgde op het Drenthe College in Emmen de 2-jarige opleiding “Administratief medewerker” niveau 2.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 280

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto