Algemeen nieuws
Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaar niet doorgaat. Een flinke teleurstelling voor de organisatie en alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de fair en het zwembad.

 
Paaseieren zoeken Zweeloo
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een grote buit.
 
Jesper en Lisanne blijven nauw verbonden met Sweel

‘Waarom Amersfoort? Drie keer verkozen tot beste gemeente om te wonen!’ Jesper Reuvers en Lisanne Haan wonen sinds januari in een groene, waterrijke wijk Vathorst. Alle voorzieningen bij de hand en hartje Amersfoort dichtbij.

 
Zuidenveld Nieuwsbrief 2

Beste inwoners, Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief. In de afgelopen weken zijn we als commissie druk geweest met de verpachting van het Zuidenveld: welke cateraar doet het beste bod?

 
Van beestenschuur naar IJssalon
Zondag 28 april a.s. officiële opening aan Brinken 9 in Meppen, vroeger de boerderij van de familie Koelman. Met dieren, ook in de schuur naast de boerderij: pinken en varkens.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 314

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zuidenveld Nieuwsbrief 8

Beste inwoners, We zijn er zo goed als klaar voor! We zijn begonnen met de opbouw van het terrein. Ook zien we steeds meer versieringen in de straten. Wat een cre...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Tophit "In Zweeloo kan alles !"

* Inwoners Zweeler dorpen al helemaal in Zuidenveldstemming * Zweeloo zorgt voor wauw-effect met 'metersgroot kunstwerk' De Zweeler dorpen bruisen aan de vooravond van Zuidenveld 2019 van enthousiasme en van de kun...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder

Kijkje in keuken TastyBasics tijdens Zuidenveldfeest Zweeloo

Bedrijf in Aalden continu in ontwikkeling om mensen gezonder te maken. In de proefkeuken van TastyBasics in Aalden – het bedrijf in gezonde basisvoedselproducten – kan het publiek tijdens de Zuidenveldtentoonstelling van vrijdag...

dinsdag, 9 juli 2019

Lees verder
Willekeurige foto