Algemeen nieuws
Tophit "In Zweeloo kan alles !"
* Inwoners Zweeler dorpen al helemaal in Zuidenveldstemming

* Zweeloo zorgt voor wauw-effect met 'metersgroot kunstwerk'
De Zweeler dorpen bruisen aan de vooravond van Zuidenveld 2019 van enthousiasme en van de kunstzinnige creaties.

 
Kijkje in keuken TastyBasics tijdens Zuidenveldfeest Zweeloo
Bedrijf in Aalden continu in ontwikkeling om mensen gezonder te maken. In de proefkeuken van TastyBasics in Aalden – het bedrijf in gezonde basisvoedselproducten – kan het publiek tijdens de Zuidenveldtentoonstelling van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli een kop koffie of thee met wat lekkers kopen. “Het publiek kan de smaakpapillen verwennen met heerlijke gezonde hapjes”, zegt Marijn Mulder.
 
Zuidenveld Zweeloo: “Komp wal goed !”

In een vorige bijdrage heb ik al gemeld, hoe Zuidenveld de mensen bij elkaar brengt. De afgelopen maand heb ik ook weer dingen bijgeleerd. De 3-dagen van Zuidenveld staan niet in verhouding tot de voorbereidingstijd. Het gaat echt om de beleving in de eigen straat, en dat is en was genieten geblazen.

 
Zuidenveld Nieuwsbrief 7

Beste inwoners, Zuidenveld komt nu wel heel dichtbij! Nog anderhalve week en dan kunnen we met elkaar een gezellig weekend vieren. Het zijn echt de laatste loodjes; voor alle bouwers, knutselaars, organisatoren en ook ons bestuur. Nog even alle hens aan denk, maar ook dat komt vast goed.

 
Meppen krijgt natuurbegraafplaats

22 hectare bos bestemd voor het begraven in natuur. Vlakbij Meppen ligt het bos de Mepperdennen. In dit bos wordt medio volgend jaar een natuurbegraafplaats ingericht. Vorige week besliste de gemeenteraad over de benodigde wijziging van het bestemmingsplan. Het plan kon bij alle raadsfracties op een groot draagvlak rekenen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 314

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Foto's Zuidenveld 2019, dressuur en springwedstrijden

Justin Scheffer uit Aalden paradeert tijdens de Zuidenveldkeuring met twee Welsh pon...

dinsdag, 16 juli 2019

Lees verder

Foto's Zuidenveld 2019

Joop Timmer en andere liefhebbers zetten de schouders eronder, met als resultaat een schapenkeuring op zaterdag, compleet met een keurmeester die speciaal vanuit Schotland was ing...

dinsdag, 16 juli 2019

Lees verder

Bedankt

Waar een klein dorp groot in kan zijn! Wij blikken met een trots gevoel terug op een zeer geslaagd Zuidenveldfestival. Een geslaagd Zuidenveld krijg je alleen maar als je betrokken inwoners heb...

dinsdag, 16 juli 2019

Lees verder
Willekeurige foto