Algemeen nieuws
Na tien jaar is Bistro Tante Sweel niet meer weg te denken uit Zweeloo

Deze maand viert Bistro Tante Sweel aan de Hoofdstraat 15 in Zweeloo al weer het tweede lustrum. Dat is een feestje waard! Eén van de leukste bistro’s in de regio én waar gastvrijheid nog zo normaal is. ‘Gastvrijheid staat bij ons voorop.

 
Beheersstichting ’t Alterbarg neemt afscheid van Roelof Kiers

Ruim 20 jaar geleden, in 1997, zag de Stichting Beheer Voetbalcomplex Alterbarg het officiële levenslicht. Reden voor de oprichting toentertijd was de privatisering van het sportcomplex door de voormalige gemeente Zweeloo, waardoor het eigendom van de velden, kleedkamers en kantine in handen kwam van de gebruikers, lees vv ZBC en Sportclub Zweeloo (inmiddels v.v. Sweel).

 
Oud-leerlingen Aelder Hooghe (1956-1957) genieten van reünie

Uit het oog betekent lang niet altijd uit het hart. Dat geldt zeker voor de oud-leerlingen van groep 6 van de voormalige lagere school Aelder Hooghe. In 1957 sloten de leerlingen hun periode op lagere school in Aalden af, maar de band en de belangstelling voor elkaar bleef in tact.

 
Veel stemmen over aanvragen dorpsbudget Aalden

Digitaal stemmen kan nog tot zaterdag 21 april a.s. Op 1 december j.l. overhandigde wethouder Joop Brink in de Aelder Meent Dorpsbelangen Aalden een dorpsbudget van € 20.000 ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

 
Ecologisch bermbeheer

Nationale zaaidag op zondag 22 april in Benneveld. Met ingang van 2017 zijn wij in Benneveld overgestapt op ecologisch bermbeheer. Door maaien en het maaisel af te voeren verschraalt de berm. Op den duur ontstaat meer variatie in de vegetatie.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 258

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Herdenkingsplechtigheid tijdens de Nationale Dodenherdenking op vrijdag 4 mei 2018

Zweeloo,  Aanwezig namens het gemeentebestuur: dhr. G. Mulder, raadslid Pvd...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Eerste bankje van ‘de Rode Draad’ geplaatst

Stichting Aelder Hooghe Kunsten start met unieke wandelroute. Met de plaatsing van het eerste bankje is Stichting Aelder Hooghe Kunsten vrijdagochtend officieel gestart met de uitvoering van het project ‘Rode Dra...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Lente Fair LEEF! in teken van puurheid, rust en vakmanschap platteland

Ook zesde editie op 5 en 6 mei a.s. weer ten bate van Zwembad Zweeloo. Zwem, eet, drink, bezichtig én geniet. Dat is wederom het veelzijdig thema van de zesde edi...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder
Willekeurige foto