Algemeen nieuws
Van beestenschuur naar IJssalon
Zondag 28 april a.s. officiële opening aan Brinken 9 in Meppen, vroeger de boerderij van de familie Koelman. Met dieren, ook in de schuur naast de boerderij: pinken en varkens.
 
‘Dit jaar voor de laatste keer Koningsdag in Zweeloo?’

Koninginnedag en nu Koningsdag is altijd een volksfeest geweest, een initiatief dat door het volk wordt georganiseerd. Dat willen we ook in de voormalige gemeente Zweeloo graag zo houden, maar vanzelfsprekend is dat niet.

 
CBS De Schutse op zoek naar het Wolvenspoor
Afgelopen donderdag is groep 3,4 en 5 van CBS De Schutse in de bossen van Midden Drenthe onder leiding van de boswachter op zoek gegaan naar het Wolvenspoor.
 
Paasmarkt Aalden

Op zondag 21 april, 1e paasdag, is er een sfeervolle paasmarkt in Aalden. Op het grasveld naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden zullen deze dag diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding, fashion, lederwaren, sieraden, lederwaren, snoepgoed, droge worst, boeken, brocante en nog vele meer.

 
Pluk&Deel overhandigt cheque van € 700 aan Stichting Zorg met Sterren

Na een ideaal groeiseizoen werden er vorig jaar vroeg in september heel veel lekkere appels geplukt door Pluk&Deel. Net als voorgaande jaren verzamelden de vrijwilligers zich in dorpshuis De Spil van waaruit we naar de tuinen met appelbomen zijn gegaan om te oogsten.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 305

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto