Algemeen nieuws
Schaapscheerdersfeest bij Jantina Hellingmolen

Op zondag 3 juni a.s. van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt het jaarlijkse schaapscheerdersfeest van de schaapskudde Benneveld gehouden, in samenwerking met de Jantina Hellingmolen in Aalden. De stichting schaapskudde Benneveld bestaat dit jaar 5 jaar. Een mooi jubileum.

 
Korenhof-Drieluik in teken van 25-jarig jubileum

'De Korenhof is geweldig, gemoedelijk en men voelt zich er echt thuis !’ Deze week bruist het in De Korenhof van festiviteiten. Er is van alles te doen voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en oudgedienden, in het kader van het 25 jarig bestaan van deze woonvoorziening.

 
Sfeervolle en zeer zonnige Lente Fair LEEF!

De zesde editie van de Lente Fair LEEF! is afgelopen weekend uitermate succesvol verlopen. ‘De zeer zonnige weeromstandigheden gaven de fair een enorme impuls. Het resultaat liet zich raden: enthousiaste standhouders, een paar duizend enthousiaste bezoekers en dus ook een gulle lach op de gezichten van de meer dan zestig vrijwilligers.

 
Pluk & Deel gaat zich inzetten voor beleef- en beweegtuin bij Woongroep Zweeloo

Bewegen is voor iedereen belangrijk. Zeker voor ouderen, kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En als het even kan in de gezonde buitenlucht. Nog leuker is het natuurlijk om samen te bewegen in de buitenlucht. Vanuit deze visie wil Woongroep Zweeloo, een 24 uurs woonvoorziening voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, een beleef- en beweegtuin realiseren op eigen terrein.

 
Moederdagmarkt in Aalden

Op Moederdag, zondag 13 mei, is er een sfeervolle moederdagmarkt in Aalden. Op het grasveld naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden zullen deze dag diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding, fashion, lederwaren, sieraden, snoepgoed, boeken, snuisterijen, brocante en nog vele meer.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 262

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Samen verduurzamen levert meer voordeel op!

Gezamenlijke stroomopwekking biedt kansen voor inwoners van voormalige gemeente Zweeloo Samen verduurzamen levert meer voordeel op!...

dinsdag, 29 mei 2018

Lees verder

Nieuw in gezondheidscentrum Zweeloo: Podopraktijk Pol

Kennismaking tijdens ‘Open dag’ vrijdag 1 juni a.s. van 10.00 - 14.00 uur. Mijn naam is Marjolijne Pol. Ik ben pedicure en registerpodoloog en woon samen met mijn man Rob en onz...

woensdag, 23 mei 2018

Lees verder

Terugblik op 25-jarig jubileum van de Korenhof

Afgelopen week werd het 25-jarig jubileum van woonwijkcentrum De Korenhof gevierd. In een fotoreportage van Monique en Shelly Jonkman blikken we terug op de zeer geslaagde festivi...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder
Willekeurige foto