Algemeen nieuws
'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en Den Haag en als Hoofd-events bij Madurodam. In 2000 verhuisde ze met haar partner Bas Been naar Oud-Aalden om daar samen ‘t Hoes van Hol-An te gaan runnen. Het roer ging dus om! Maar kort na de verhuizing werd Bas ernstig ziek en beviel Kim tegelijkertijd van haar zoon. In die periode overleden ook enkele dierbare vriendinnen.

 
Kaartenactie De Anwende voor SamenLoop voor Hoop

De leerlingen van De Anwende komen in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Alle leerlingen hebben een tekening gemaakt en hier zijn mooie kaarten van gedrukt. De kaarten worden verkocht in setjes van 8 kaarten en kosten € 6,00.per setje.

 
Open dag AZC

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september a.s  van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het AZC in Aalden! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers.

 
46e Zweeler Markt met Melrose, warenmarkt, The Sweelsingers en Hemmeltied

“Een andere tijd in het jaar, een iets andere opzet, maar zeker niet minder gezellig!” De 46eeditie van de Zweeler Markt staat voor de deur. Dit jaar is de markt voor het eerst in oktober, omdat er in de zomermaanden al zoveel in de regio georganiseerd wordt. Het belooft van 6 tot 8 oktober a.s. een gezellig weekend te worden bij de brink in Oud-Aalden. Met feestband Melrose op vrijdagavond en de traditionele warenmarkt met optredens van de shantykoor The Sweelsingers op zaterdag. Ook zendt RTV Drenthe live uit met het programma Hemmeltied.

 
SamenLoop voor Hoop: Succesvol dankzij sponsoren

De SamenLoop voor Hoop organisatie heeft inmiddels het evenement op 7 en 8 oktober goed in de steigers staan. Nog een paar kleinigheidjes en dan kan de 24 uurs wandelestafette op 7 oktober om 17.00 uur van start gaan. De organisatie is begonnen met een budget van 0 euro en probeert de kosten minimaal te houden om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.

 
Opfriscursus voor rijbewijsbezitters door verkeersschool Veenstra in Zweeloo

“Samen gaan we voor verkeersveiligheid!” Op 10 en 17 oktober a.s. in de dorpshuis De Spil.
Zou u uw theorie-examen halen als u hem nu opnieuw zou moeten doen? Volgens een onderzoek van het CBR (april 2017) zou maar liefst 78% van de huidige automobilisten zakken. De verkeersregels zijn in de loop der jaren namelijk behoorlijk uitgebreid en veranderd. Alleen al in de maand juni kwamen er maar liefst 14 verkeersborden bij!

 
Schooljaar goed begonnen bij c.b.s. De Schutse!

De traditionele ‘Back to the Schutse’ BBQ vond afgelopen vrijdag plaats. De weersomstandigheden zaten niet echt mee, maar met een grote partytent voor de deur werd het een gezellige boel op het leerplein en in de tent. Met een goede opkomst, lekker eten en een gemoedelijke sfeer is het schooljaar goed van start gegaan!

 
Mooie acties voor de SamenLoop voor Hoop

Ook "Glazen Huis"actie op Brink van Oud Aalden. Nog een kleine maand en dan kleurt Zweeloo en wijde omgeving paars! We zien nu al dat er zachtlila begint te onstaan door alle acties die door teams worden georganiseerd.

 
Herfstfair bij Woongroep Zweeloo

Op zaterdag 28 oktober a.s. staat bij Woongroep Zweeloo van 13.00-17.00 uur de derde Herfstfair op het programma. De afgelopen twee jaar waren succesvolle middagen met een prima opbrengst voor de standhouders. De opbrengst van de kraam is uiteraard voor de kraamhouder zelf.

 
Oogstfeest in Meppen

In het weekend van 23 en 24 september staat Meppen in het teken van een bijzonder Oogstfeest. Dit is een nieuw initiatief van een groep enthousiaste ‘Möppers’. Nu zich al meer dan vijftig deelnemers hebben aangemeld om hun oogst en alles wat daarmee samenhangt aan het publiek te presenteren, ziet het er naar uit dat dit initiatief kan uitgroeien tot een jaarlijkse traditie.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 117

Zoeken in de site

Laatste nieuws

'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en De...

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder

Kaartenactie De Anwende voor SamenLoop voor Hoop

De leerlingen van De Anwende komen in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Alle leerlingen hebben een tekening gemaakt en hier zijn mooie kaarten van gedrukt. De ...

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder

Open dag AZC

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september a.s  van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het AZC in Aalden! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers....

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder
Willekeurige foto