Algemeen nieuws
Boekenmarkt op terrein Aelder Meul

Op zaterdag 29 juli a.s. staat in Aalden weer de traditionele boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul op het programma. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is in en rondom de molen een groot aantal antiquarische en tweedehands boeken te koop.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Vijf Wisper kids geslaagd voor hun examen: Fenrik Hegen, Sofie Smid, Wilko Haddering, Esther Sanders en Martijn Kroeze

 
Bibliotheek keert terug in Aalden

Iets meer dan twee jaar na de sluiting gaat de bibliotheek in Aalden weer open. Op 16 oktober a.s. heropent de leeszaal, maar wel met minder boeken en in een kleinere ruimte.

 
Samenwerking SamenLoop voor Hoop en Inloophuis Sigrid's Garden

Nog 71 dagen……… vóór de SamenLoop voor Hoop Zweeloo; 24 uur in estafette wandelen voor kankeronderzoek. In OEK volop aandacht aan dit belangrijke evenement. Afgelopen week werd de samenwerking tussen SamenLoop voor Hoop Zweeloo en Inloophuis Sigrid's Garden uit Emmen geformaliseerd. Een samenwerking die eigenlijk vanaf het begin van de organisatie van de SamenLoop voor beide partijen bijna vanzelfsprekend was. Per slot van rekening werken beide organisaties rond het thema kanker.

 
Lammy en Inge nemen afscheid van De Anwende en het onderwijs

Na een dienstverband van meer dan veertig jaar hebben juf Lammy Kroes en juf Inge van de Boer afgelopen dinsdag tijdens een feestelijke bijeenkomst afscheid genomen van het onderwijs en van o.b.s. De Anwende. Beide gaan nu genieten van hun welverdiende pensioen.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

‘Ik moet nog een beroepskeuze maken’
Leerlingen kiezen naar verhouding minder vaak voor een technische opleiding. Onderwijs en bedrijfsleven staan voor een uitdaging om meer jonge mensen te interesseren voor leren en werken in de techniek. Daniël Brokmann uit Aalden koos wél voor een technische richting en slaagde afgelopen maand op het Hondsrug College in Emmen voor de 4-jarige opleiding VMBO-elektrotechniek.

 
Stempel- en pleisterplaats Drentse Fiets4Daagse bij Jantina Hellingmolen
Door de verplaatsing van de Zweeler Markt naar oktober, blijft het tijdens de doorkomst van deelnemers aan de Drentse Fiets4Daagse stil op de brink van Oud-Aalden. Iets verderop is het echter een drukte van belang, want de deelnemers aan de 52e editie van het fietsevenement kunnen op 26 juli a.s. hun kaartje laten stempelen bij de Jantina Hellingmolen.
 
Super mooie actie van tien leuke meiden als steun voor Marjolijn

Nog minder dan 80 dagen……… vóór de SamenLoop voor Hoop Zweeloo; 24 uur in estafette wandelen voor kankeronderzoek.Maar de SamenLoop voor Hoop is ook: dierbaren herdenken die aan kanker zijn overleden, dierbaren steunen die nu worstelen met kanker én vieren dat steeds meer mensen kanker overleven. Teams zijn van harte welkom om op 7 en 8 oktober a.s. deel te nemen! Bezoek voor het laatste nieuws de website www.samenloopvoorhoop.nl/zweeloo of via Facebook www.facebook.com/slvhzweeloo/

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

‘Ik wil straks graag een baan in de zorg’. Leonie Koopman slaagde afgelopen maand met een mooie cijferlijst voor de VMBO-kaderberoepsgerichte leerweg. De 16-jarige Aaldenaar volgde deze 4-jarige opleiding op het Esdal College in Oosterhesselen. ‘Een leuke school, kleinschalig en vergeleken met Emmen ook een prettige afstand. Scheelt een heel stuk fietsen!’, glimlacht Leonie.

 
“Maximumsnelheid Zweeler toegangswegen in 2018 naar 60 km/u”

Het is even schrikken voor Zweeler tijdens wijk- en dorpenronde college B en W. In het kader van de jaarlijkse wijk- en dorpenronde mocht Dorpsbelangen Sweel vorige week een afvaardiging van het college van B en W van Coevorden begroeten. Maar liefst vier personen was de delegatie groot: burgemeester Bert Bouwmeester(met Zweeler roots), wethouder Joop Brink (PvdA), gebiedscoördinator John de Vegt en wijkagent Hans Bonhof.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 114

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Boekenmarkt op terrein Aelder Meul

Op zaterdag 29 juli a.s. staat in Aalden weer de traditionele boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul op het programma. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is in en ron...

dinsdag, 25 juli 2017

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Vijf Wisper kids geslaagd voor hun examen: Fenrik Hegen, Sofie Smid, Wilko Haddering, Esther Sanders en Martijn Kro...

dinsdag, 25 juli 2017

Lees verder

Bibliotheek keert terug in Aalden

Iets meer dan twee jaar na de sluiting gaat de bibliotheek in Aalden weer open. Op 16 oktober a.s. heropent de leeszaal, maar wel met minder boeken en in een kleinere ruimte....

dinsdag, 25 juli 2017

Lees verder
Willekeurige foto