Algemeen nieuws
Roelof Hegen neemt afscheid van ‘zijn’ kaartclub De Jachthut

Ook met 90 jaar kan je opnieuw met pensioen gaan! Roelof Hegen heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van kaartclub De Jachthut. De 90-jarige Aaldenaar, een van de oprichters van de club, vindt het na bijna 25 jaar welletjes.

 
Handwerkcafé

Breit of haakt u ook graag en vindt u het leuk om ervaringen en patroontjes uit te wisselen? Of wilt u graag (beter) leren breien of haken? Dan is het handwerkcafé net wat voor u.

 
Marsstukken: Een parel in beschermd landschap

Sommige inwoners uit ons dorp zijn dermate verknocht aan hun huis en straat dat ze al ruim 45 jaar in hetzelfde huis wonen. Dat geldt ook voor Jan en Rika Kruimink: honkvaste bewoners van de Marsstukken. Onze verslaggever Anke Kamman tekende in de rubriek Straat van de Maand hun verhaal en herinneringen op.

 
Annelot Jaarsma uit Wezup bekommert zich ...
 ... met veel liefde over de opvang van kittens. “Het is erbarmelijk om te zien dat mensen hun kittens dumpen”. In 2006 toen Annelot Jaarsma nog in Utrecht woonde, wilde ze wel vrijwilligerswerk gaan doen. Van huis uit was ze  - op een enkele goudvis na - niet met dieren opgegroeid.
 
TastyBasics uit Aalden wint Jaarprijs Goede Voeding 2020
Landelijke erkenning voor koploper in gezonde voeding. TastyBasics is met haar Muesli Noten & Pitten de winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding 2020. De titel is een onderscheiding voor de waardevolle bijdrage die het bedrijf uit Aalden levert aan het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking.
 
Het verhaal van Henk Bruser,

de noeste verzamelaar van plastic doppen voor het goede doel! Zaterdag 19 september (uitgestelde) Nationale Opschoondag. In onze omgeving zal op de Nationale Opschoondag niet ‘georganiseerd opgeschoond’ worden.

 
Oefening brandweer:
auto botst op boom bij Het Frensenhoes in Meppen. Bij een oefening van het brandweerkorps uit Zweeloo is vorige week ter hoogte van Het Frensenhoes in Meppen een situatie van een botsing nagebootst.Een auto was zogenaamd tegen een boom gebotst.
 
Festival Los verplaatst naar 29 mei 2021
Het Festival Los, dat wordt georganiseerd in eetcafé De Mepperdennen, is verplaatst naar volgend jaar. Judith Post baalt ervan, maar zegt geen festival te kunnen organiseren met de huidige maatregelen rondom het coronavirus. Het festival zou komende zaterdag plaatsvinden.
 
Veel belangstelling bij opening ...
... Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Afgelopen zaterdag was er gelegenheid de Natuurbegraafplaats in Meppen te bezoeken. Honderden mensen namen een kijkje.
 
Oogstmarkt Meppen gaat op de virtuele tour

 Vanwege het corona-virus gaan veel geplande festiviteiten in onze provincie niet door. Ook het bestuur van Stichting Oogstfeest Meppen heeft zich genoodzaakt gezien om de geplande oogstmarkt op 19 en 20 september a.s. geen doorgang te laten vinden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 175

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Roelof Hegen neemt afscheid van ‘zijn’ kaartclub De Jachthut

Ook met 90 jaar kan je opnieuw met pensioen gaan! Roelof Hegen heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van kaartclub De Jachthut. De 90-jarige Aaldenaar, een van de oprichters van de club, vindt h...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Handwerkcafé

Breit of haakt u ook graag en vindt u het leuk om ervaringen en patroontjes uit te wisselen? Of wilt u graag (beter) leren breien of haken? Dan is het han...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder

Marsstukken: Een parel in beschermd landschap

Sommige inwoners uit ons dorp zijn dermate verknocht aan hun huis en straat dat ze al ruim 45 jaar in hetzelfde huis wonen. Dat geldt ook voor Jan en Rika Kruimin...

dinsdag, 22 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto