Algemeen nieuws
Harrie Hartemink geniet na van spectaculair verjaardagsfeest
Harrie Hartemink mocht afgelopen week alweer 35 kaarsjes uitblazen. De bewoner van Woongroep Zweeloo kan terugblikken op een onvergetelijk verjaardagspartijtje. Tot zijn grote verrassing werd hij opgehaald door een colonne van zeven John Deere-tractoren, die uiteindelijk uitkwamen op het grasveld van Tante Sweel.
 
Wezuperbrug krijgt nieuwe brug

Op donderdag 27 februari voorlichtingsbijeenkomst in dorpshuis. Donderdagavond zullen vertegenwoordigers van de gemeente Coevorden een presentatie verzorgen over de aan te leggen nieuwe brug over het Oranjekanaal.

 
Eikenprocessierupsen kunnen komende zomer Zweeloo maar beter mijden

Dat de eikenprocessierupsen oprukken, moge genoegzaam bekend zijn. Ook Zweeloo ontkwam de afgelopen jaren niet aan de opmars van deze jeuk veroorzakende beestjes. Daar moeten we komende zomer iets aan doen, bedacht het bestuur van Dorpsbelangen Sweel onlangs.

 
Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

 
Nieuws van werkgroep Ecologisch Bermbeheer

In Meppen veertig nestkastjes geplaatst in de strijd tegen eikenprocessierups. Vorig weekend heeft de werkgroep Ecologisch Bermbeheer in Meppen veertig nestkastjes in de bebouwde kom aan eikenbomen opgehangen. Dit als onderdeel van het plan om de eikenprocessierups een natuurlijke vijand te bieden.

 
Vrouwen van Nu huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu is vorige week maandag stilgestaan bij het zestig-, vijftig- en veertigjarig jubileum van acht trouwe leden.

 
Eerste lustrum Wisper Manluu

Uniek concept staat al vijf jaar als een huis. Afgelopen vrijdag verzamelden 50 manluu zich al om 18.30 bij HCR Hegen voor een bijzondere avond ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de Wisper Manluu. De organisatie had namelijk een unieke activiteit toegevoegd aan de succesvolle buitenactiviteiten: gezamenlijk eten voorbereiden en uiteraard nuttigen.

 
Het liefdewerk van verpleegkundige Irma Mulder voor Stichting Bootvluchteling

In de media kun je lezen over en kijken naar de vluchtelingenkampen op Lesbos, het Griekse eiland bij de Turkse kust. Een eiland vól vluchtelingen, die volledig afhankelijk zijn. Van overheden. Van hulpverleningsorganisaties.

 
Richard Speelman (21) voor stageperiode naar zonovergoten Malta
Steeds meer studenten gaan op stage naar het buitenland. Ook Richard Speelman uit Aalden pakt eind deze week de koffers en verblijft bijna een half jaar op het zonovergoten Malta. De motivatie voor een stageperiode in het buitenland was voor Richard, die aan de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding Facility Management volgt, in meerdere opzichten groot.
 
Babbelegoegies

Nog een gelukkig neijaor! Wij bint de bocht weerum! Het lèeste stukkie vuul agil nog niet zoveul met. Het liekt wal asof de vuurwarkgekte ieder jaor arger wordt. Ik klaag niet en ik bel ok niet hen de plietsie, want ien dag in ´t jaor, dat overleef ik wal. Ik gun elkenien een pleziertie en ok wal twie plezierties, mar aj een hond hebt die der bang veur is, dan hej gien mooie dagen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 166

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Harrie Hartemink geniet na van spectaculair verjaardagsfeest

Harrie Hartemink mocht afgelopen week alweer 35 kaarsjes uitblazen. De bewoner van Woongroep Zweeloo kan terugblikken op een onvergetelijk verjaardagspartijtje. Tot zijn grote verrassing werd hij opgehaald door een colonne van&nbs...

dinsdag, 18 februari 2020

Lees verder

Wezuperbrug krijgt nieuwe brug

Op donderdag 27 februari voorlichtingsbijeenkomst in dorpshuis. Donderdagavond zullen vertegenwoordigers van de gemeente Coevorden een presentatie verzorgen over de aan te leggen nieuwe brug over het Ora...

dinsdag, 18 februari 2020

Lees verder

Eikenprocessierupsen kunnen komende zomer Zweeloo maar beter mijden

Dat de eikenprocessierupsen oprukken, moge genoegzaam bekend zijn. Ook Zweeloo ontkwam de afgelopen jaren niet aan de opmars van deze jeuk veroorzakende beestjes. Daar moeten we komende zomer iets aan doen, b...

dinsdag, 18 februari 2020

Lees verder
Willekeurige foto