Algemeen nieuws
Jaaroverzicht 2020 - september en oktober

2020 was het jaar van corona, maar ook het jaar van saamhorigheid en nieuwe kansen. We leiden de lezers van Zweeloo Digitaal in vogelvlucht door het nieuwsjaar 2020.

Lees meer...
 
Jaaroverzicht 2020 - november en december

2020 was het jaar van corona, maar ook het jaar van saamhorigheid en nieuwe kansen. We leiden de lezers van Zweeloo Digitaal in vogelvlucht door het nieuwsjaar 2020.

Lees meer...
 
Meppenaren hangen wensen in de boom

Kerstmis en Oud & Nieuw vieren we in de hardste lockdown tot dusverre. Drukke kerstdiners en borrels met het huis vol familie en vrienden waren niet aan de orde en ook Oud & Nieuw verloopt heel anders dan normaal.

Lees meer...
 
Lieselotte Heederik

Lieselotte Heederik (43) woont met haar man Guido en dochter Janne (10) in Bandung op West-Java. Haar band met Zweeloo is innig: Kerst en jaarwisseling viert Lieselotte aan het Klooster met moeder, familie en naboars.Ze maakte een impressie over een zeer bewogen en indringend jaar 2020

Lees meer...
 
Nieuwjaarsgroet van Henk, Tineke en Fenrik Hegen:
“Ein guten Rutsch ins neues Jahr und bleibt gesund!”.Ruim anderhalf jaar na de emigratie hebben Henk (56), Tineke (54) en Fenrik (23) Hegen bepaald geen spijt dat ze uit Nederland vertrokken.
Lees meer...
 
TastyBasics uit Aalden genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

Nadat TastyBasics afgelopen september de Jaarprijs Goede Voeding 2020 heeft gewonnen, zijn ze nu ook genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award.

Lees meer...
 
Geplande Kerstavondwandeling van 24 december gaat niet door

Beide kerken organiseren wel online Kerstavonddienst vanaf 19.30 uur. In de vorige editie van O.E.K. stond de uitnodiging van beide kerken voor de Kerstavondwandeling, die in plaats zou komen van de Kerstnachtdienst.

Lees meer...
 
Bankjes bij de Aeldermeul worden opgeknapt

De drie zitbankjes bij de Jantina Hellingmolen worden binnenkort opgeknapt. De zitbanken hebben de tand des tijds niet getrotseerd en worden daarom in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer...
 
‘Driving home for Christmas’
Onderweg naar huis. ‘Driving home for Christmas’ van Chris Rea is een van de meest bekende kerstliedjes en in deze tijd vaak op de radio te horen. In dat nummer zingt Chris Rea hoe hij op weg is naar huis, over de files, de stoplichten.
Lees meer...
 
Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2020/2021

Ook dit jaar heeft Dorpsbelangen Aalden een dorpsbudget van € 20.000 van de gemeente Coevorden ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto