Algemeen nieuws
Zuidenveld Zweeloo in weekend van 13 juli 2019

De Zuidenveldtentoonstelling in Zweeloo zal in het weekend van 13 juli 2019 worden georganiseerd. Dit is het eerste weekend van de zomervakantie.

 
Nieuw dak voor dorpshuis De Spil

Dorpshuis De Spil in Zweeloo krijgt een nieuw dak met zonnepanelen. Dit is mogelijk dankzij bijdragen van diverse fondsen, zoals het Oranjefonds (14.000 euro), VSB-Fonds en gemeente Coevorden (beide 10.000 euro), Rabobank Drentse Land en Woonservice Midden-Drenthe (beide 5.000 euro).

 
Echtpaar Bouwmeester – Teunissen 60 jaar getrouwd

De heer Zwaantinus Bouwmeester (12-04-1935) en mevrouw Hendrikkien Bouwmeester – Teunissen (25-03-1934) zijn op woensdag 3 oktober 60 jaar getrouwd. Het echtpaar woont op het adres Korenhof 3 in Aalden. Burgemeester Bert Bouwmeester bezoekt het echtpaar daar op woensdag 3 oktober om 10.00 uur.
 

 
Najaarsmarkt in Aalden

Met goede weersvoorspellingen is er op zondag 30 september een najaarsmarkt in Aalden. Op het grasveld naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden zullen deze dag diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding, fashion, lederwaren, sieraden, snoepgoed, boeken, snuisterijen, brocante en nog vele meer.

 
VluchtelingenWerk in AZC Zweeloo/Aalden zoekt vrijwilligers

Zoekt u misschien een boeiende bezigheid in de buurt? Natuurlijk weet u dat er een asielzoekerscentrum aan de Het Witte Zandpad 1 in Aalden is. Hebt u wel eens geprobeerd u voor te stellen hoe het voor deze mensen moet zijn om in een ver, vreemd land je toevlucht te zoeken?

 
De Straat van de Maand: de Hofakker

Een verhaaltje schrijven voor de rubriek de Straat van de Maand is niet altijd een kwestie van “dat doe ik wel even”. Neem nu bijvoorbeeld de Hofakker in Aalden. Het straatje is amper vijftig meter lang en het aantal huizen is er op de vingers van één hand te tellen: drie.

 
Voor kinderen door kinderen

Vanaf woensdag 26 september a.s. gaan ruim 160.000 schoolkinderen op pad om kinderpostzegels en andere producten te verkopen. Ze zetten zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! de kinderpostzegels.

 
Italiaanse Marta (16) voelt zich thuis in Aalden

·  ‘Chill nou even, zeggen de Italianen vaak. Het hoeft niet allemaal nu..!’

·  Voor een jaar gastdochter van de familie Appeldoorn

 
Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit najaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

 
Appelschillers gezocht voor Pluk&Deel!

De appeloogst is binnen. Het resultaat mag er zijn. Tientallen bananendozen werden weer gevuld met prachtig vers fruit. Dat fruit gaan we weer samen verwerken tot producten om te verkopen voor ons goede doel, een bijdrage aan Stichting Zorg met Sterren, van de Woongroep Zweeloo.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 140

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto