Algemeen nieuws
Kerstwensboom

Er komt vanaf 19 december een Kerstwensboom op het pleintje voor de kerk in Aalden te staan. De kerstbal, te vinden in OEK, mag u/ mogen jullie  beschrijven of kleuren, kan in de bus bij de kerk in Aalden worden gedeponeerd.

Lees meer...
 
Sandra de Boer : “Meppen is een plek waar ik me eindelijk thuis kan voelen”

Met klankschalensessies hoop creëren, angst transformeren én liefde manifesteren in corona tijd. Ze woonden in het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht. In de drukke stad was het nooit stil. Ze wilden het anders, ze wilden wonen op een mooie plek met volop ruimte en dicht bij de natuur.

Lees meer...
 
Contract AZC en Landal verlengd

Het COA heeft de samenwerking met Landal met een half jaar verlengd. Dit betekent dat maximaal 30 vergunninghouders, voornamelijk gezinnen, gedurende die tijd blijven gehuisvest in 5 vakantiewoningen op vakantiepark Aelderholt in Aalden.

Lees meer...
 
Uitslag 3e trekking Winkelweekactie Ondernemersvereniging Zweeloo e.o.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen; deze worden thuisbezorgd. Dit was de laatste trekking van dit jaar, iedereen bedankt voor het inleveren van de kassabonnen.

Lees meer...
 
Hengstenhouderij Tewis zet activiteiten in Zweeloo voort

Reinie Tewis en Sonja Vlaar klinkende namen in nationale paardensport. Terwijl de handtekening onder het koopcontract al eerder was gezet, vond afgelopen zaterdag de symbolische overdracht plaats van Stal Zweeler Es aan de gerenommeerde hengstenhouderij Tewis.

Lees meer...
 
Albert Renting (80) zet gouden kroon op een leven met paarden

Met de overdracht van Stal Zweeler Es aan de professioneel hengstenhouderij Tewis uit het Drentse Westdorp zet Albert Renting uit Zweeloo een gouden kroon op een leven met paarden.

Lees meer...
 
Geen lichtjesavond 2020

Nieuws van uitvaarvereniging De Laatste Eer Zweeloo e.o. Door de maatregelen die de RIVM heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de lichtjesavond dit jaar helaas niet plaatsvinden.

Lees meer...
 
Milieustraat AZC Zweeloo draait op volle toeren
De milieustraat van AZC Zweeloo – die sinds enkele maanden in bedrijf is – draait op volle toeren. In korte tijd werden liefst 5.000 blikjes uit de natuur gehaald. Ook veel ander zwerfafval werd opgeruimd. “We hebben over aanvoer niet te klagen.
Lees meer...
 
Grootscheepse renovatie in kerk Aalden

Na de bouw van de kerk in Aalden, in 1954, hebben gedurende de jaren tot nu toe diverse verbeteringen, moderniseringen en uitbreidingen plaatsgevonden. Een ingrijpende verandering was de vergroting van ‘het jeugdgebouw’ tot de huidige Drieklank.

Lees meer...
 
De Hof van Axen, negen jaar later: “Je hoort ons niet klagen”

Ruim veertig jaar was De Hof van Axen in Witteveen onlosmakelijk verbonden met de namen van Coby en Ton Schasfoort. Zij waren het die een onbewoonde, ietwat bouwvallige staatsboerderij uit de vijftiger jaren van de vorige eeuw in de loop van de jaren omtoverden tot een bekend en vermaard educatief cursuscentrum voor Toegepaste Kinesiologie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto