Algemeen nieuws
Henk Mekkes zet de bloemetjes buiten
Afgelopen week kwam Henk Mekkes de bloemetjes buiten zetten bij ouderencentrum De Korenhof en bij de entree van het Vijfsterrendorp Aalden.
Lees meer...
 
Kylian Hidding (24) woont op prachtige stek in Zaandam, maar….

“Het binnenrijden van Aalden voelt nog altijd als thuiskomen”. Kylian Hidding vertrok ongeveer vijf jaar geleden uit Aalden. Kylian heeft inmiddels op vijf verschillende locaties gewoond, maar zijn huidige locatie in de groene Schildersbuurt aan het water in Zaandam is  toch wel het meest bijzonder.

Lees meer...
 
Dagbesteding in de Korenhof

Heeft u behoefte aan contact met anderen of bent u op zoek naar een zinvolle invulling van uw dagen? Wees dan van harte welkom op de dagbesteding in de Korenhof.

Lees meer...
 
Jan (74) en Harma (69) Berkhof verruilen ...
... daalders plek in Oud-Aalden voor Oosterhesselen. Het deed ruim veertien jaar geleden zeker pijn om afscheid te nemen van de boerderij aan de Stroomstukkendijk in Oosterhesselen, maar Jan (74) en Harma (69) Berkhof kwamen in 2007 in Oud-Aalden op een droomplek terecht.
Lees meer...
 
Zo stemde de gemeente Coevorden ...

... bij de Tweede Kamerverkiezingen 2021. In Coevorden is VVD de grootste met 22,9 procent van de stemmen. Dat is ruim een half procent meer dan vier jaar geleden. Het CDA werd de tweede partij met 13,2 procent, op de voet gevolgd door de PVV met 13 procent.

Lees meer...
 
Tooske Amersfoort (18) : Iedere stem telt!
"Ik was erg enthousiast voor het eerst te mogen stemmen”. Woensdag 17 maart 2021, dé dag van de verkiezingen voor de Tweede Kamer.In het stembureau in de kerkzaal in Aalden liep het van begin tot eind goed door. Ruim 1.000 stemmen werden op die dag uitgebracht, na de ongeveer 300 van maandag.
Lees meer...
 
Vrijdag 2 april gaat Nonas open!

Het is weer tijd om ijsjes te scheppen! Op vrijdag 2 april openen we onze deuren voor seizoen 2021. Wij zijn het gehele paasweekend geopend inclusief de maandag, daarna woensdag t/m zondag voor de maand april.

Lees meer...
 
Bart Nijland (18) uit Benneveld:
“Hoe zet je de voors en tegens van al deze 37 partijen op een rijtje?” Bart Nijland is zeker van plan om morgen (17 maart) te gaan stemmen, maar de 18-jarige inwoner van Benneveld heeft zich pas de afgelopen dagen echt verdiept in de politieke materie.
Lees meer...
 
Rianne Elzinga (18) uit Benneveld:

“GroenLinks is de partij die mij het meest aanspreekt”. Rianne Elzinga uit Benneveld moet eerlijk bekennen dat ze er nog niet helemaal uit is of ze morgen (17 maart) gaat stemmen. “Voor mij is het nog niet duidelijk op welke partij ik wil stemmen.

Lees meer...
 
Collecteweek Amnesty International

Amnesty International, Collecteweek van  14 t/m 20 maart. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met de liefde van je leven en uitkomen voor je mening. In Nederland vinden we dat zo gewoon, dat we bijna vergeten dat veel mensen die vrijheid niet hebben.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 187

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Weidevogelnestbescherming Oosterhesselen

Het weidevogelseizoen 2021 is weer begonnen. Op vrijdagmiddag 19 maart werd in Zwinderen het eerste kievitslegsel gev...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Epke en Tineke Wiersma hebben geen spijt én heimwee:

“Aan de Oude Meerdijk in Emmen deed zich een mooie kans voor om ‘nog een keer’ te bouwen naar onze smaak en wensen”. Epke en Tineke Wiersma denken zeker terug aan...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Week van Tweedehands Textiel:

imago tweedehands kleding steeds minder stoffig. Kleding weer emotionele waarde geven, mensen bewust maken van het belang van hergebruik en de wegwerpcultuur een halt toe roe...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto