Algemeen nieuws
Uitslag1e trekking Winkelweekactie Ondernemersvereninging Zweeloo e.o.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen; deze worden thuisbezorgd. Volgende week is er een nieuwe trekking met mooie prijzen! Dus lever ook deze week de envelop (met uw naam en adres) met de bonnetjes van drie verschillende deelnemende bedrijven weer in bij COOP Weggen, Bakkerij Kuijer en Welkoop.

Lees meer...
 
Corona ook verantwoordelijk voor Duofiets-loos jaar in Zweeloo

Ook voor de werkgroep Duofietsen Zweeloo is het een bijzonder jaar geworden, 2020. Een jaar dat men niet snel zal vergeten, want het gaat als een duofiets-loos jaar de boeken in. En dat terwijl men zich zo verheugde op vele honderden kilometers fietsplezier door de mooie omgeving.

Lees meer...
 
Saneringen, speciale bouwrichtlijnen én ..
.... snel stijgende bouwkosten maken woningproject Mekkes duurder. Inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo moeten zoveel mogelijk voorrang krijgen bij het woningbouwproject Mekkes. Dat zegt directeur Martein Speller van bouwbedrijf Bekman uit Erica.
Lees meer...
 
Aspirant-brandweerman Arno Renting (32):
“Ik heb geen seconde meer getwijfeld en me direct aangemeld”. Arno Renting wil zich inzetten voor de maatschappij en de veiligheid van de inwoners. Dat is de reden waarom de 32-jarige geboren en getogen Meppenaar vorig jaar is ingestapt bij vrijwillige brandweer in Zweeloo.
Lees meer...
 
Creannetta heropent de deuren in Aalden!
Creannetta heeft de mogelijkheid toch de deuren aan de Aelderstraat 44 weer te openen. Op zaterdag 28 november a.s. gaan we in aangepaste vorm open, totdat we de grote winkel weer in gereedheid hebben gebracht.
Lees meer...
 
Dorcas voedselactie

Een aantal weken geleden vroegen wij uw aandacht voor de Dorcas voedselactie. Vanwege Corona konden we niet de actie organiseren die we altijd  gewend waren met het inzamelen van voedsel.

Lees meer...
 
Bermbeheer Meppen maakt wederom sier met aantrekkelijk geprijsd bloembollenpakket
Komende zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur verkooppunt bij Coop Weggen. In de Zweeler dorpen zijn vrijwilligers drukdoende met de aanplant van bloembollen in de strijd tegen de eikenprocessierups. Ook in Meppen is er de afgelopen weken weer hard gewerkt.
Lees meer...
 
Brandweer Zweeloo: stap jij bij ons in?

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020

 
Onvoorziene versobering dienstregeling openbaar vervoer treft overstapplaats Zweeloo

Door de corona-aanpassingen in de dienstregeling was Zweeloo aanvankelijk aantrekkelijker geworden als startpunt voor een OV-reis. De bussen reden overdag elk half uur, wat ze eerst alleen in de spits deden.

Lees meer...
 
Bridgeclub Lodgi houdt kaarten voorlopig op zak
Bij bridgeclub Lodgi houden ze de kaarten voorlopig op zak. De leden van de 83-jarige bridgeclub uit Zweeloo willen de draad graag weer oppakken, maar volgens het bestuur is veilig en verantwoord bridgen in deze coronatijd te complex.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto