Algemeen nieuws
Cocky Regeling draagt stokje over aan Patricia Adema

Wisseling van de wacht bij Voetzorg in Zweeloo-Aalden: Na ruim twaalf jaar zet pedicure Cocky Regeling een punt achter haar activiteiten in Zweeloo-Aalden. Cocky verplaatst haar praktijk naar het gezondheidscentrum in Oosterhesselen. Patrica Adema uit Aalden zal het takenpakket overnemen. De vertrouwde samenwerking met podotherapeut Ewoud Lalkens blijft op beide locaties onveranderd.

 
Straat van de maand december: Aelderhof

‘Aelderhof is een gezellige plek om oud te worden’. De Aelderhof is een gezellig hofje in een prachtige groene omgeving. Het is een ideale plek voor mensen die comfortabel, veilig en zelfstandig willen wonen. Trees Kool-Wortelboer kan dat beeld volledig onderschrijven. De 63-jarige in Rotterdam geboren en getogen Trees voelt zich dan ook echt thuis aan de Aelderhof.

 
‘Weet u wel dat u mantelzorger bent? En hoe gaat het eigenlijk met u?’

Veel mantelzorgers weten niet wat ze kunnen regelen en waar ze een beroep op kunnen doen. Jan Broekema van Steunpunt Mantelzorg, onderdeel van Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC), maakte  een redactionele bijdrage over mantelzorg en wat de mogelijkheden vanuit het steunpunt zijn.

 
Yannick Wesseling: 'Je bent er voor mensen, op een hele pure manier'

De zorg komt veel mensen te kort. Er werken vooral weinig mannen in. In O.E.K. drie portretten van mannen die toch voor de verpleging kozen. In week 46 kwam Jeroen Kalsbeek uit Aalden aan het woord. Nu zetten we de 18-jarige Yannick Wesseling uit Meppen in de schijnwerpers.

 
TOP2000dienst in kerk van Aalden

Een speciale dienst op zondag 30 december. In vele huizen ruikt het tussen kerst en oud en nieuw naar knieperties, rollegies en oliebollen. Geuren passend bij deze tijd van het jaar. En bij die geuren horen dan vaak de geluiden van de TOP2000 op de radio. Zoveel mooie nummers komen voorbij.

 
Glasvezel voor elke inwoner van gemeente Coevorden
Op 10 januari a.s. informatieavond in dorpshuis De Spil. De gemeenteraad van Coevorden stemde afgelopen week in met een financiële bijdrage aan de aanleg van glasvezel in de hele gemeente Coevorden.

De gemeente neemt voor 1,5 miljoen euro deel in de Glasvezel Zuidenveld BV en verstrekt een lening van 2,9 miljoen in de totale investering van ruim 14 miljoen.

 
Vogelkijkhut 'Aalder Esch' ligt op fantastische lokatie

Onder grote belangstelling, het koude weer trotserend, is afgelopen zaterdag “De Vogelkijkhut” officieel in gebruik genomen. Een kroon op het vele werk! Het project maakt onderdeel uit van de wandelroute “de Rode Draad”.

 
Bea Westendorp: ‘Ik heb zonder twijfel voor Drenthe gekozen’
Bea Westendorp verhuisde dit voorjaar vanuit het Brabantse Bergen op Zoom naar Wezuperbrug. Jarenlang droeg Bea de zorg voor haar ongeneeslijk zieke man Albert. Tot 2017. Na een jarenlange strijd overleed Albert aan de gevolgen van de taaislijmziekte.
 
Huisarts en dierenarts wonen onder één dak

Sinds 2012 wonen huisarts Chantal Everts en dierenarts Reinard Everts aan de Westermaten in Aalden. Chantal voelt zich heel betrokken bij het waarborgen van de gezondheidszorg op het platteland en Reinard draagt een belangrijk steentje bij aan de diergezondheidzorg in Zuidoost-Drenthe. Hun allergrootste trots zijn uiteraard de drie kinderen: Ties (2014), Hidde (2016) en Saar (2018).

 
Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open houding en werklust. De havenstad kenmerkt zich uiteraard ook en vooral door het water.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 147

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Glasvezel, nu of nooit

“Dat klinkt wel heel zwart wit”, zult u nu misschien denken. “Nu of nooit, zo’n vaart zal het toch niet lopen?” Maar zo’n vaart loopt het wel. Daarom durven wij dit...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder

Van ver naar Zweel: Ellen van der Linde

 ‘Ik heb een perfecte keuze gemaakt’ Ruim twee jaar geleden was Ellen van der Linde als orthopedagoog (leer- en gedragsproblematiek) beroepshalve aan het observeren in een groep 1 van het bas...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder

Tijdelijk restaurant ‘De Snoeppot’ van De Schutse een groot succes

News image

De afgelopen weken hebben de leerlingen van groep 1,2 en 3 van CBS De Schutse gewerkt over het thema ‘aan tafel’. Na veel gespeeld en geleerd te hebben over dit the...

dinsdag, 19 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto