Algemeen nieuws
Lichtjesavond op zondag 23 december

Zondag 23 december organiseert de uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ opnieuw de lichtjesavond van 18.00 tot 19.30 uur. Het kerkhof gaan we weer sfeervol verlichten. Vorig jaar heeft “Samenloop voor Hoop” ons kaarsen gegeven die we opnieuw gaan gebruiken.

 
Zweeler Kerstrondje

Vrijdagavond 14 december organiseren wij het ‘Zweeler Kerst Rondje!’ Tijd van 18.00 uur – 21.30 uur.

 
Van ver naar Zweel: John en Anneke Nycolaas

.…én een verhaal over Sint Nicolaas-transformatie met behulp van Koningin Juliana. John en Anneke Nycolaas voelen zich thuis aan de Westermaten.

 
Veel Vrijwilligers in touw voor Wisper kerstsfeer

Zonder de enthousiaste vrijwilligers van Wezup is een Kerstmarkt van deze omvang niet te realiseren. Terwijl verslaggever Jos Grootscholten bezig is met het schrijven van deze bijdrage, wemelt het al van de vrijwilligers, die de route en de locaties in de bekende Wisper kerstsfeer aan het brengen zijn.

 
Bibliotheek en Aelder Meent vieren 1-jarig bestaan
Afgelopen zaterdag was de bibliotheek weer één jaar in ons dorp aanwezig. Ook bestond de Aelder Meent als multifunctioneel centrum (MFC) exact één jaar. Uiteraard een reden om deze heugelijke feiten te vieren.
 
Opening en ingebruikname Vogelkijkhut
Op zaterdag 15 september werd in Benneveld het eerste deel van de wandelroute “De Rode Draad” officieel geopend. Het project is geïnitieerd door de gelijknamige werkgroep van Stichting Aelder Hooghe Kunsten,.

Nu, twee maanden later, op zaterdag 15 december a.s. wordt de vogelkijkhut, onderdeel van “De Rode Draad”, officieel in gebruik genomen.

 
Stieneke en Huub kijken met goed gevoel terug op duurzame huizenroute
Afgelopen vrijdagavond was de bekendmaking van het 'Duurzaamste huis van Nederland' in de Apenheul in Apeldoorn. Samen met Dick Schinkel uit Meppen, zonder wie ons huis niet zo degelijk gebouwd zou zijn, hebben we het evenement bezocht.
 
Organisatie Vriendinnenwandeldag in handen Molecaten

De organisatie van de jaarlijkse Vriendinnenwandeldag komt in handen van Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug. Dat hebben de bestuursleden Klaas Tiktak, Jan Hamhuis en Ton Roeleven van het WandelSportCentrumDrenthe (WSCD) afgelopen week bekendgemaakt.

 
Sinterklaas arriveert per brandweerauto in Zweeloo

Sinterklaas en zijn pieten hebben zaterdag in Zweeloo een warm welkom gekregen. Met een feestelijk en spectaculair programma werd de goedheiligman met zijn gevolg opgewacht op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum aan de Marktstraat.

 
Nieuw in Sweel: Sweel Wonen

Naamsverandering Protestantse Stichting voor Bejaardenzorg Zweeloo. Een naamsverandering, een nieuwe doelstelling en een verscherpte visie. De naam ‘Protestantse Stichting voor Bejaardenzorg Zweeloo’ verandert in ‘Sweel Wonen’.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 147

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Arnon de Vries (21) heeft geen seconde spijt van opleiding in verpleegkunde

De zorg komt veel mensen te kort. Er werken vooral weinig mannen in. In O.E.K. drie portretten van mannen die toch voor de verpleging kozen. Eerder kwamen Jeroen Kalsbeek uit Aalden ...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Paula Wijtmans uit Wezup krijgt hulp bij het nagenoeg “wolf-proof” maken van haar schapenland

  Onlangs hebben een achttal vrijwilligers van Wolf Fencing een schapenraster in Wezup helpen aanpassen om het wolfwerend te maken. Schapenhoudster Paula Wijtmans uit Wezup heeft Wolf Fencing om advies gevraagd, nad...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Ideeën gezocht voor facelift Busstation Zweeloo

Dinsdag 26 februari inloopmiddag dorpshuis De Spil. Je stapt met je twee kinderen uit de bus. Het is warm en je gaat onder een bijzondere kunstboom met zonnepanelen op een moo...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto