Algemeen nieuws
Van Ver naar Zweel: Frances Kaiser
Frances Kaiser : ‘Ik beleef Meppen als een warm bad’. Frances Kaiser is altijd al actief geweest voor het algemeen belang. Toen zij ruim twintig jaar geleden samen met haar partner Silvana een vakantiehuisje in Meppen kocht hadden Frances en Silvana geen idee dat dit ook haar toekomstige woonplaats zou worden.
 
Aelder Meent en Bibliotheek Aalden vieren 1-jarig bestaan

Op zaterdag 1 december a.s. bestaan de Bibliotheek Aalden en de Aelder Meent in deze hoedanigheid 1 jaar. En dat willen wij vieren op zaterdag 1 december a.s. van 14.00 tot 16.30 uur.

 
Nog 235 dagen!

Op verzoek van O.E.K. zal Nathalie Matijsen, voorzitter van het plaatselijk Zuidenveldcomité, regelmatig een bijdrage (update) leveren over het komende Zuidenveldfeest in juli 2019. Hier is haar eerste bijdrage.

 
Is strijd om titel 'Duurzaamste huis van Nederland' al gestreden?
Stemmen op Mepperstraat 44 kan nog tot en met 16 november a.s. Is het beslissend gat in de strijd om de titel ‘Duurzaamste huis van Nederland’ al geslagen? Met nog slechts vier dagen voor de sluiting van de stemmen, zijn de verschillen in het tussenklassement in ieder geval groot.
 
Aalden Rondomme profiteert van budgetfonds Dorpsbelangen Aalden

·  Nieuwe vrijwilligers nodig voor waarborgen uniek wandelgebied
·  Wandelpaden liggen er weer piekfijn bij

Al weer dertien jaar geleden kwam tuin- en landschapsontwerper Wilfried Reuvers  met het idee om de vele mooie plekjes en paadjes rondom Aalden en Zweeloo  te verbinden met een wandelroute.

 
Jeroen Kalsbeek kiest voor baan in verpleging
'Overal waar ik kom zijn ze lovend over mannen in de zorg’. Het is vaak in het nieuws: het grote tekort aan personeel in de zorg. Het werven van nieuwe mensen staat bij veel zorginstellingen dan ook hoog op de agenda. In de zomerperiode  startte er een unieke wervingscampagne die draait om mannen in de zorg.
 
Vrijwilligers Dierenkampje blij met bijdrage uit Stimuleringsfonds

Hekwerk rond het dierenkampje kan nu worden vervangen. Het dierenkampje in Zweeloo kan een bedrag van 4.682 euro tegemoet zien uit het Stimuleringsfonds van de gemeente Coevorden. Dankzij deze bijdrage kan het hekwerk van het kampje aan de Hoofstraat worden vervangen. 

 
Sint komt eraan

Zaterdag 17 november kom ik met mijn pieten weer aan in Zweeloo. Dit jaar heb ik bedacht het eens anders te willen doen. Ik zocht een nieuwe locatie voor het feest. Twee aardige meiden wezen mij en de pieten op de Spil.

 
‘Nieuwe rolstoel voor Nienke moet er echt komen’
Monsterrit te paard levert ruim 7.000 euro op. Met de loodzware 10-daagse trektocht te paard van ruim 200 kilometer van Culemborg naar Aalden heeft Bianca Schipper ruim 7.000 euro opgehaald. Het bedrag komt ten goede aan een nieuwe elektrische rolstoel voor haar vriendin Nienke Leenman uit Aalden.
 
Natuurwerkdag in Zweeler dorpen: "We willen wat doen voor de natuur"
Die enorme betrokkenheid bij de natuur en bij het landschap, dat is heel mooi om te zien’. De ruim 1.600 deelnemers aan de jaarlijkse Natuurwerkdag hadden afgelopen zaterdag in ons land genoeg te doen.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 147

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Arnon de Vries (21) heeft geen seconde spijt van opleiding in verpleegkunde

De zorg komt veel mensen te kort. Er werken vooral weinig mannen in. In O.E.K. drie portretten van mannen die toch voor de verpleging kozen. Eerder kwamen Jeroen Kalsbeek uit Aalden ...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Paula Wijtmans uit Wezup krijgt hulp bij het nagenoeg “wolf-proof” maken van haar schapenland

  Onlangs hebben een achttal vrijwilligers van Wolf Fencing een schapenraster in Wezup helpen aanpassen om het wolfwerend te maken. Schapenhoudster Paula Wijtmans uit Wezup heeft Wolf Fencing om advies gevraagd, nad...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Ideeën gezocht voor facelift Busstation Zweeloo

Dinsdag 26 februari inloopmiddag dorpshuis De Spil. Je stapt met je twee kinderen uit de bus. Het is warm en je gaat onder een bijzondere kunstboom met zonnepanelen op een moo...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto