Algemeen nieuws
Najaarsmarkt in Aalden

Met goede weersvoorspellingen is er op zondag 30 september een najaarsmarkt in Aalden. Op het grasveld naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden zullen deze dag diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding, fashion, lederwaren, sieraden, snoepgoed, boeken, snuisterijen, brocante en nog vele meer.

 
VluchtelingenWerk in AZC Zweeloo/Aalden zoekt vrijwilligers

Zoekt u misschien een boeiende bezigheid in de buurt? Natuurlijk weet u dat er een asielzoekerscentrum aan de Het Witte Zandpad 1 in Aalden is. Hebt u wel eens geprobeerd u voor te stellen hoe het voor deze mensen moet zijn om in een ver, vreemd land je toevlucht te zoeken?

 
De Straat van de Maand: de Hofakker

Een verhaaltje schrijven voor de rubriek de Straat van de Maand is niet altijd een kwestie van “dat doe ik wel even”. Neem nu bijvoorbeeld de Hofakker in Aalden. Het straatje is amper vijftig meter lang en het aantal huizen is er op de vingers van één hand te tellen: drie.

 
Voor kinderen door kinderen

Vanaf woensdag 26 september a.s. gaan ruim 160.000 schoolkinderen op pad om kinderpostzegels en andere producten te verkopen. Ze zetten zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! de kinderpostzegels.

 
Italiaanse Marta (16) voelt zich thuis in Aalden

·  ‘Chill nou even, zeggen de Italianen vaak. Het hoeft niet allemaal nu..!’

·  Voor een jaar gastdochter van de familie Appeldoorn

 
Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit najaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

 
Appelschillers gezocht voor Pluk&Deel!

De appeloogst is binnen. Het resultaat mag er zijn. Tientallen bananendozen werden weer gevuld met prachtig vers fruit. Dat fruit gaan we weer samen verwerken tot producten om te verkopen voor ons goede doel, een bijdrage aan Stichting Zorg met Sterren, van de Woongroep Zweeloo.

 
Oogstfeest Meppen trekt 3.000 bezoekers

Bezoekers zonder uitzondering zeer lovend. Ongeveer 3.000 belangstellenden hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan het Oogstfeest in Meppen. Bezoekers die zonder uitzondering lovend waren over de locatie en de kramen. De tweede editie vond echter plaats onder veel minder mooie weersomstandigheden dan de eerste jaargang.

 
Coop Weggen steunt dierenkampje Zweeloo met statiegeld-actie

In de maanden april, mei en juni van dit jaar konden inwoners van onze dorpen hun statiegeld doneren aan het dierenkampje. Coop Nederland, de overkoepelende organisatie van alle Coop vestigingen, verdubbelt in al hun winkels de opbrengst voor diverse goede doelen.

 
Word vrijwilliger bij Glasvezel Zuidenveld

Stichting Glasvezel Zuidenveld is het samenwerkingsverband van SamenBreed met de andere glasvezelinitiatieven van de gemeente Coevorden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 144

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto