Algemeen nieuws
Dorpswandeling door kunstenaarsdorp Zweeloo en Aalden

Op woensdag 29 augustus organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen.

 
Wereldreis Sanne Hofsteenge eindigt in Guatemala

Sanne Hofsteenge (26) besloot tijdens haar wereldreis het leven een wending te geven en Nederland achter zich te laten: het Centraal-Amerikaanse Guatemala is haar nieuwe thuis. Een reportage van de hand van haar ouders Joyce en Gerard Hofsteenge.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

 ‘Timmerman was al van jongs af aan een droom’. Na jaren van crisis hebben bedrijven in de bouwsector nu andere zorgen. Ze staan te springen om goed opgeleide bouwvakkers. Kiezen voor de bouw levert een hoge baanzekerheid op.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

In juni heeft Shelly Jonkman uit Aalden de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg succesvol afgerond. Deze opleiding aan het Drenthe College duurde drie jaar en aan elk schooljaar was een oriënterende stage verbonden.

 
22ste editie van de Kunstmarkt in Wezup vindt plaats op 12 augustus a.s.

Nog meer variëteit in het kunstaanbod dit jaar. Mary Noordman, de initiator van deze succesvolle kunstmarkt, is al het hele jaar druk met de voorbereiding en organisatie van de altijd goed bezochte markt. Het aantal aanmeldingen neemt ieder jaar gestaag toe, zodanig dat er dit jaar een  wachtlijst is ontstaan voor geïnteresseerde exposanten.

 
Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Drentse platteland. Vandaag de elfde bijdrage van het Zeeuws Meisje in Drenthe. Dit keer gaat ze voor een studiereis naar Canada…….

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Na de succesvolle afronding van de HAVO-opleiding gaat Britt Willems haar studie vervolgen op de Hanzehogeschool in Groningen. De 18-jarige inwoonster van Aalden kiest voor HBO-Verpleegkunde.

 
Sanne Weggemans is bezig aan haar avontuur Down Under……. ‘en het is geweldig…..!’

“Ik leef mijn leven zoals ik al op jonge leeftijd in gedachten had”. Als je van jongs af aan denkt: “Ik vertrek ooit naar Australië,” dan mogen studie en geld een belemmering zijn, maar slechts een tijdelijke. Zo was, en is, het gesteld met Sanne Weggemans.

 
Schoolverlaters groep 8 De Anwende uitgezwaaid

Leerlingen van o.b.s. De Anwende kunnen terugblikken op een fantastische laatste schoolweek. Afgelopen woensdag stond bij o.b.s. De Anwende geheel in het teken van het Eindejaarsfeest!

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Chantal Rotgers slaagde afgelopen maand aan het Carmel College in Emmen voor het MAVO-diploma. Tijdens deze 4-jarige opleiding doorliep Chantal een stage bij LOL Kinderopvang.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 140

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto