Algemeen nieuws
Woongroep Zweeloo herpakt zich na brand Zorgboerderij ’t Haantje

Een 'stom ongeluk' noemt de algemeen-directeur de brand op 20 juli, die een groot deel van de zorgboerderij 't Haantje in de as legde. "Het is heel triest voor alle mensen die er werken." De zorgboerderij biedt dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking, een verstandelijke beperking of met psychiatrische klachten.

Lees meer...
 
60-jarige kruisboogvereniging Willem Tell wil clubhuis open gooien en claimt ontheffing
Kruisboogvereniging Willem Tell uit Zweeloo kan totaal niet uit de voeten met de nieuwe richtlijnen rondom het coronavirus. “Je kunt de hele sporthoreca niet over één kam scheren. Het is al te gemakkelijk om te zeggen: alle sporthoreca dicht.
Lees meer...
 
"Beste Klusser van Nederland"-verkiezing
Florian Bobbe (23) schopt het tot halve finale op "Beste Klusser van Nederland"-verkiezing. Florian Bobbe heeft het afgelopen donderdag bij de Beste Klusser van Nederland-verkiezing geschopt tot de halve finale. Daarmee schaarde de 23-jarige inwoner van Zweeloo zich bij de beste vier klussers van ons land.
Lees meer...
 
Vrijwilligersechtpaar Grietje en Lucas koestert hechte band met De Spil

“Dorpshuis heeft spilfunctie in Zweeler samenleving ruimschoots bewezen”.Grietje Westerhof en Lucas Hingstman uit Aalden zijn wat je noemt “vrijwilligers in hart en nieren”. Beiden zijn ze al jarenlang vrijwillig actief bij dorpshuis De Spil in Zweeloo. En als het aan hen ligt, komen daar nog heel wat jaren bij. “Zolang het kan blijven we De Spil trouw.”

Lees meer...
 
Aanleg glasvezel van start in het gebied van ‘SamenBreed’

Sinds enkele weken krijgen de bewoners van onze dorpen een brief die namens Glasvezel Zuidenveld wordt verstuurd door CTNEd, het bedrijf dat de schouw en de huisaansluitingen uitvoert. De reden dat u die brieven nu al ontvangt, is dat de planning van de aanleg is aangepast: niet volgend jaar maart zal worden gestart met de aanleg, maar nu al.

Lees meer...
 
De Tiphof in Meppen in een nieuw jasje

“De brink is voor Meppenaren het hart van Meppen”. De Boermarke van Meppen en Dorpsbelangen “De Lange Möpper” hebben De Tiphof in Meppen opgeknapt.

Lees meer...
 
Aangepaste open dag 2020 Zorgboerderij De Flintenhoeve

Vanwege uitbreiding met een locatie in Aalden houden wij op zaterdag 17 oktober een open dag  (Corona proof) voor belangstellenden. U bent tussen 10.30 uur en 15.00 uur van harte welkom op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen of mailen op onderstaande nummers of e-mail-adres.

Lees meer...
 
Recycle Sint

Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint in Aalden e.o. Waarom nieuw kopen als nagenoeg nieuw speelgoed een tweede leven kan krijgen? Daarom organiseren Anke Kamman en Beatrix Copier een speelgoedmarkt op vrijdag 23 oktober in De Aeldermeent.

Lees meer...
 
Spectaculaire bruidsreportage op en in de Aeldermeul

Bruidspaar Irene en Jacob in de wolken met Jantina Hellingmolen. “Liefde voor elkaar, maar ook een voorliefde voor molens”, zo verklaren Irene de Kramer (39) en Jacob Vriezema (50) uit Oosterhesselen hun keuze voor een bijzondere en spectaculaire bruidsreportage op en in de Aeldermeul.

Lees meer...
 
Recycle Sint

De Aelder Meent; 23 oktober 2020 19.00 – 20.00 uur. Van ruilen komt huilen? Nee hoor! Ons motto: ruilen is het nieuwe kopen. Bergen speelgoed waar nauwelijks mee gespeeld wordt. En toch brengt Sinterklaas elk jaar weer nieuwe cadeautjes mee.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto