Algemeen nieuws
Hunebedden, een kei van een toeristisch product

Hunebedden saai? Welnee. Vele enthousiaste en creatieve Hondsrug ondernemers hebben voor de herfstperiode leuke en vernieuwende activiteiten rondom de hunebedden georganiseerd. Deze activiteiten maken onderdeel uit van de Drentse cultuurcampagne die deze week van start gaat. De hunebedden vervullen een iconische rol.

 
Annet Regeling voor radiologie stage naar Zuid-Afrika

Annet Regeling werkt vanaf 5 september tot 30 januari a.s. in een ziekenhuis in Zuid-Afrika. De buitenlandse stage maakt onderdeel uit van haar opleiding aan de Hogeschool voor Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) in Groningen.

 
Voor kinderen door kinderen

Vanaf woensdag  27 september a.s. gaan ruim 160.000 schoolkinderen op pad om kinderpostzegels en andere producten te verkopen. Ze zetten zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! Dit jaar sieren de personages  van Jan, Jans en de kinderen de kinderpostzegels. Ook De Anwende en De Schutse doen dit jaar weer mee.

 
Sweelodie organiseert Bingo-avond Samenloop voor Hoop

Het zal u niet ontgaan zijn. Op 7 en 8 oktober a.s. wordt de SamenLoop voor Hoop georganiseerd in Zweeloo. Het koor SWEELODIE, verleent niet alleen haar medewerking aan de openingsceremonie, maar het koor probeert ook zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kanker bestrijding. Tijdens de repetities en optredens van het koor wordt gecollecteerd. Bovendien doet een grote groep mee aan de loop.

 
KinderLoop voor Hoop Embleem

Op zondag 8 oktober lopen er kinderen en teamleden van  c.b.s. ‘De Schutse’ mee met de ‘KinderLoop voor Hoop’. De sponsor actie die wij organiseren is een
Speelgoedmarkt op woensdag 27 september van 15.00 – 17.00 uur op het plein van de school.

 
Geldautomaat COOP Weggen in Aalden in gebruik

Na diverse plofkraken de afgelopen periode werd Rabobank Borger-Westerbork-Klenckeland geconfronteerd met serieuze veiligheidsrisico’s rondom de geldautomaten. Dat heeft er toe geleid dat de geldautomaat in Aalden direct gesloten werd. Het alternatief, een geldautomaat bij COOP Weggen in Aalden plaatsen, is vanaf 28 september a.s. gerealiseerd.

 
Oogstfeest Meppen……in alle opzichten geslaagd!

Alle voorbereidende werkzaamheden zijn in de handen van organiserende comité’s, maar het weer is niet te regelen. Op 23 en 24 september bleek dat de organisatoren van het Oogstfeest in Meppen hun deel van het feest goed hadden voorbereid, en omdat de weergoden ook meewerkten stond niets een geslaagd Oogstfeest in de weg. Een grote variëteit aan kramen en activiteiten maakte dat de véle bezoekers zich prima konden vermaken.

 
'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en Den Haag en als Hoofd-events bij Madurodam. In 2000 verhuisde ze met haar partner Bas Been naar Oud-Aalden om daar samen ‘t Hoes van Hol-An te gaan runnen. Het roer ging dus om! Maar kort na de verhuizing werd Bas ernstig ziek en beviel Kim tegelijkertijd van haar zoon. In die periode overleden ook enkele dierbare vriendinnen.

 
Kaartenactie De Anwende voor SamenLoop voor Hoop

De leerlingen van De Anwende komen in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Alle leerlingen hebben een tekening gemaakt en hier zijn mooie kaarten van gedrukt. De kaarten worden verkocht in setjes van 8 kaarten en kosten € 6,00.per setje.

 
Open dag AZC

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september a.s  van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het AZC in Aalden! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 123

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zorgen om zorg

TERZIJDE – column van Hans Terbach. In onze dorpen mogen we zeker niet mopperen over de aanwezigheid van wat in jargon de formele zorg heet: huisarts, apotheek, fysio, tandarts , Tre...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder

Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Dre...

woensdag, 10 januari 2018

Lees verder

Even voorstellen….Daan Heuver,

opbouwwerker Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) houdt vanaf vandaag (9 januari) wekelijks inloopspreekuur in de multifunctionele accommodatie ‘De Aelder Meent’ in Aal...

dinsdag, 9 januari 2018

Lees verder
Willekeurige foto