Algemeen nieuws
Floris de Wever en Gert van der Kooi willen mooi hoofdstuk aan Kruisstraat 21 toevoegen
Na ruim 27 jaar wijzigt de boerderij aan de Kruisstraat 21 van eigenaar. Als nieuwe eigenaren willen Floris de Wever en Gert van der Kooi een nieuw en mooi hoofdstuk aan de geschiedenis van deze bijzondere plek toevoegen.
Lees meer...
 
Jongerenwerkers doen recordpoging:

500 kniepertjes bakken in 12 uur tijd. Maandag 12 oktober is kniepertjeswagen tussen 11.45 uur tot 12.30 uur bij Aeldermeent. Jongerenwerkers in Coevorden gaan maandag 12 oktober a.s. een gooi doen naar het wereldrecord kniepertjes bakken. Zij gaan met jongeren in de gemeente proberen om 500 kniepertjes in 12 uur tijd te bakken.

Lees meer...
 
Gezonde Spanning Coaching:
een online bedrijf in Aalden, waar volledig maatwerk wordt geleverd. Sinds 2014 woont Claudia Stinne in Aalden. Naast haar parttime baan als operatieassistent is Claudia sinds 2019 ook werkzaam als gedragscoach voor onder ander blijvend gewichtsverlies door gedragsverandering.
Lees meer...
 
Bewoners AZC Zweeloo leveren bijdrage aan schoon milieu
De bewoners van het AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten op de locatie aan het Witte Zandpad in Aalden, maar binnenkort ook daarbuiten. In de recreatiezaal, het magazijn, de fietswerkplaats ; overal steken ze de handen uit de mouwen. De bewoners ruimen ook zwerfvuil op, ondersteunen bij het groenonderhoud en doen mee aan sport- en spelactiviteiten.
Lees meer...
 
Er staat een paard in de gang....

........op weg naar de stort ? Na vele jaren (sinds Zuidenveld 2003) moet ons paard van stal. Het is, waarschijnlijk, het laatst overgebleven paard van de straatboog “Alles slaat op hol” van het Zuidenveld uit 2003.

Lees meer...
 
Van ver naar Zweel: Sjoerd en Nathalie

Utrechts appartement op 16e verdieping ingeruild voor prachtige woning aan het Klooster. Van Utrecht naar Zweel : Sjoerd en Nathalie. Lange tijd stond de Franse regio Limousin op 1. Toch besloten Sjoerd Slagter (73) en Nathalie van Hooff (49) vanuit het Utrechtse appartement op de 16e verdieping naar het Drentse Zweeloo te verhuizen.

Lees meer...
 
Joop en Ria zwaaien uit: 'Het is tijd om vaarwel te zeggen'

“Er komt een einde aan een mooi en lang hoofdstuk in ons leven”. Met het vertrek van Kookatelier Joop Zwiep naar Assen verloor Zweeloo medio 2017 een blikvanger van jewelste. Totdat er een koper was gevonden voor hun pand aan de Kruisstraat 21, bleven Joop en Ria met veel plezier in Zweeloo wonen.

Lees meer...
 
Geen officiële burendag activiteit,

....  toch buren bij elkaar. Afgelopen zaterdag namen ruim 30 mensen, groot en klein, deel aan een High Tea. De Aelder Meent nam het initiatief, en zocht samenwerking met het AZC. Het werd een geanimeerd gebeuren, met véél lekkers.

Lees meer...
 
Roelof Hegen neemt afscheid van ‘zijn’ kaartclub De Jachthut

Ook met 90 jaar kan je opnieuw met pensioen gaan! Roelof Hegen heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van kaartclub De Jachthut. De 90-jarige Aaldenaar, een van de oprichters van de club, vindt het na bijna 25 jaar welletjes.

Lees meer...
 
Handwerkcafé

Breit of haakt u ook graag en vindt u het leuk om ervaringen en patroontjes uit te wisselen? Of wilt u graag (beter) leren breien of haken? Dan is het handwerkcafé net wat voor u.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto