Algemeen nieuws
De scholen in onze scholengroep zijn weer begonnen!

We zijn blij dat we de kinderen na de zomer weer hebben mogen verwelkomen op onze scholen. Binnen Onderwijsstichting Arcade werken we in scholengroepen. Onze scholengroep bestaat uit o.b.s. De Anwende in Aalden, o.b.s De Woert in Oosterhesselen en o.b.s. De Zwarm in Geesbrug.

 
Wandelroute 'De Rode Draad' officieel geopend
Het eerste deel van de wandelroute ‘De Rode Draad’ is zaterdagochtend op feestelijke wijze geopend. Na de onthulling van het bankje werd voor het vervolg van de route het stokje overgedragen aan Sleen in de persoon van voorzitter Geert Westerink van Dorpsbelangen Sleen-Diphoorn.
 
Nieuwe bewoners voor De Kniephof in Zweeloo

· Naam Warmolts ruim 80 jaar verbonden aan monumentaal pand
· Jan en Margje Warmolts dragen sleutels over aan Albert en Geja Hilbrands

 
In speeltuin Aalden is het (vrijwel) iedere dag Clean-up Day

Herken jij jezelf, als iemand die zijn afval IN de vuilnisbak doet? Er moeten vast veel mensen-kinderen zijn die zich herkennen, want het blijkt dat de vuilnisbak in de speeltuin in Aalden goed wordt gebruikt!

 
"Vrij entree" sleutelwoorden op Mepper Oogstfeestdagen

'Van de Mepperdennen naar de Zwitserse bergen'. Het komend weekend (22 en 23 september a.s.) staat Meppen weer geheel in het teken van de Oogstfeestdagen. De Dennekampen wordt voor de tweede maal in successie fleurig ingericht met talloze kramen, tenten enz.

 
Sweel’s got Talent keert terug!

· Op woensdag 24 oktober talentenshow in Aelder Meent
· Uiterlijke aanmelding 14 september

 
Kleikoel’n in Benneveld wolfwerend gemaakt

. Bestrijding reuzenberenklauw natuurgebied De Kleikoel’n loopt op rolletjes
· Wolven rukken op: omheining van schrikdraad moet schapen bescherming bieden

 
Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Drentse platteland. Vandaag de twaalfde bijdrage van het Zeeuws Meisje in Drenthe. Dit keer geeft ze het zwembad in Zweeloo een flinke poetsbeurt…….

 
Blijft Dorpsbelangen Aalden bestaan?

Te weinig bestuursleden
Per 1 oktober a.s. kent het bestuur van Dorpsbelangen Aalden nog maar 3 leden. Statutair niet toegestaan, maar vooral: onwerkbaar. Zeker als het penningmeesterschap niet is vervuld.

 
Veel te beleven op het Oogstfeest in Meppen

Zeer gevarieerd aanbod aan lokale oogstproducten. Op het oogstfeest in Meppen (op 22 & 23 september) valt er dit jaar voor de bezoekers nog meer te leren en te proeven dan vorig jaar.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 144

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto