Algemeen nieuws
Werkgroep Leef! zoekt kandidaten voor “Gooi maar in m’n pet”

De werkgroep Leef! is op zoek naar muzikanten die tijdens de lentefair op 11 en 12 mei a.s. mee willen doen aan het festival “Gooi maar in m’n pet”. Voor het festival worden zowel jonge als ervaren artiesten uitgenodigd om een act uit te voeren op het gebied van muziek.

 
Bloemisterij Creannetta opent winkel aan de Aelderstraat

Annette en Wim: ‘We hebben er erg veel zin in’. Afgelopen donderdag hebben Annette en Wim Grevenstuk aan de Aelderstraat 44 in Aalden hun tweede bloemenzaak geopend. Eerst zijn ze een pilotproject gestart in Oosterhesselen om te testen of hun organisatie klaar was voor een tweede zaak.

 
De brouwers van Sweel gaan brouwen op een nieuwe locatie

Nadat bekend werd dat het huurcontract bij de voormalige Huisartsenpraktijk aan de Aelderstraat 17a niet kon worden verlengd, bood Gezienus Weggen (zelf actief lid van de Vereeninging van de Sweeler bierbrouwers) aan om de vroegere ~ geheel betegelde ~ groenten snijruimte van groenteboer Reinders aan de Aelderstraat 44 in te richten als brouwerij.

 
Rolf Verbraeken (56), uw nieuwe rijwielhersteller

Rolf Verbraeken is een geboren en getogen Westlander uit het tuindersdorp Wateringen. Na ook een aantal jaren in dit vak werkzaam te zijn geweest, heeft hij de opleiding tot hovenier gevolgd en is vervolgens hiermee aan de slag gegaan in het Westland en omstreken. Vele trainingen en cursussen heeft hij gevolgd om zich op specifieke terreinen van het hoveniersvak verder te bekwamen.

 
Open huis De Korenhof

Op woensdag 30 januari bent u tussen 14.30 en 16.30 uur van harte welkom bij het open huis van woonwijkcentrum De Korenhof aan de Korenhof 1 in Aalden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden voor zorg, wonen en dagbesteding in De Korenhof en ...

 
Veel opknapwerk verricht bij grafonderhoud in Zweeloo

De werkgroep onderhoud oude graven is al weer enige jaren enthousiast bezig met het restaureren en opknappen van oude graven op de openbare begraafplaats bij het kerkje van Sweel. We vroegen de werkgroep even terug te blikken op 2018

 
Indienen aanvraag dorpsbudger Aalden 2018/2019

Zoals u misschien al heeft gelezen of gehoord, heeft Dorpsbelangen Aalden van de Gemeente wederom een budget van € 20.000,-- ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

 
Coco Kuipers steekt met klasgenoten handen uit de mouwen in Bosnië

Mijn naam is Coco Kuipers en ik ben 17 jaar oud. Op het Alfa-college in Hoogeveen volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Ik ben bezig met mijn eerste jaar en ik wil graag lerares worden.

 
Geef aan de collectant van de Hersenstichting

Van 28 januari tot en met 2 februari 2019 vraagt de Hersenstichting uw steun. Vele enthousiaste collectanten gaan in Zweeloo, Aalden, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Benneveld op pad om geld in te zamelen voor al die mensen met een hersenaandoening.

 
Meer AED’s in Aalden

Dankzij bewonersinitiatief én bijdrage Dorpsbelangen Aalden. Een initiatief van een aantal bewoners in de Valsakker heeft er toe geleid dat we binnenkort vier AED’s in Aalden hebben. De werkgroep bestaande uit Marieke Pronk (Dijkakker) en Liny Schrik (Dilakker) en Klaas Tiktak (Valsakker) heeft zich hier sterk voor gemaakt.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 153

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto