Algemeen nieuws
Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Drentse platteland. Vandaag de tiende bijdrage van het Zeeuws Meisje in Drenthe. Dit keer gaat ze met haar leerlingen op Maatschappelijke Stage…….

 
Jan Piet Heederik erelid BBC2014

Jan Piet Heederik is benoemd tot erelid van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014). Dat gebeurde afgelopen maand tijdens de algemene ledenvergadering van BBC2014 in café Hegen, waar Jan Piet afscheid nam als bestuurslid.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Kim Reinders slaagde met een ‘mooie cijferlijst’ voor de pittige zes jaar durende VWO-opleiding. De 16-jarige Dian Reinders volgde op het Esdal College in Oosterhesselen de vierjarige opleiding VMBO (BB).

 
Afghaans gezin mag in Aalden blijven

‘Dit gezin wordt echt omarmd door de lokale gemeenschap’. Het Afghaanse gezin Khodadadi uit Aalden mag in Nederland blijven. Het uitgeprocedeerde gezin werd met uitzetting bedreigd, maar afgelopen vrijdag kwam er na zeven jaar van onzekerheid, twijfel en angst dan eindelijk het verlossende bericht van staatssecretaris Harbers van departement Justitie en Veiligheid: “Wij zijn genegen een verblijfsvergunning te verstrekken aan het Afghaanse gezin Khodadadi”.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

In Wezup zijn er twee geslaagden voor de middelbare school: Alma de Jong en Iris Mulder. We laten beiden even aan het woord.

 
Marthe Efftink geniet met volle teugen van stage in Japan

· Zware aardbeving Japan voor Marthe Efftink geen ‘ver-van-mijn-bed-show.’
· Als je open staat voor nieuwe ervaringen, is Japan een geweldige bestemming.
· 22-jarige inwoonster Zweeloo ontdekt tijdens stage het land van de rijzende zon

 
Kinderen LOL leven zich helemaal uit op nationale ModderDag
Spelen, kliederen, lekker vies worden en heerlijk modderen. Overal in Nederland was het afgelopen vrijdag ModderDag. Een dag om lekker te spelen en vies te worden in de modder, zonder dat ouders of leidsters boos werden. Ook bij LOL Kinderopvang in Aalden konden peuters en bso’ers zich heerlijk uitleven en smeerden ongegeneerd met water, zand en modder.
 
Hanny bouwt samen met Johan aan nieuwe toekomst in Denekamp

Waar anders dan aan de voet van de Jantina Hellingmolen gaan we in gesprek met Hanny. De molen had ze jarenlang stevig binnen handbereik, maar de verhuizing naar Denekamp maakt alles anders. ‘Het zal even wennen zijn’, realiseert ze zich.

 
Musicaldroom 11-jarige Elke wordt werkelijkheid
‘Het was super leuk om een belangrijke rol in de musical te vervullen’. Een echte hoofdrol in een landelijke musical naast echte bekende musicalsterren. Afgelopen zaterdag kwam die droom uit voor de 11-jarige Elke Diks uit Aalden. In theater De Spiegel in Zwolle acteerde Elke in twee voorstellingen van de musical Nooit Gedacht Land.
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Afgelopen week was het groot feest in huize Kuipers. Daar was ook alle reden toe, want Jurjen en Niels slaagden beide voor het HAVO-diploma. Jurjen volgde de opleiding op het Esdal College in Emmen en Niels behaalde het diploma op het Carmel College in Emmen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 140

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto