Algemeen nieuws
Bankjes bij de Aeldermeul worden opgeknapt

De drie zitbankjes bij de Jantina Hellingmolen worden binnenkort opgeknapt. De zitbanken hebben de tand des tijds niet getrotseerd en worden daarom in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer...
 
‘Driving home for Christmas’
Onderweg naar huis. ‘Driving home for Christmas’ van Chris Rea is een van de meest bekende kerstliedjes en in deze tijd vaak op de radio te horen. In dat nummer zingt Chris Rea hoe hij op weg is naar huis, over de files, de stoplichten.
Lees meer...
 
Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2020/2021

Ook dit jaar heeft Dorpsbelangen Aalden een dorpsbudget van € 20.000 van de gemeente Coevorden ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

Lees meer...
 
Kerstwensboom

Er komt vanaf 19 december een Kerstwensboom op het pleintje voor de kerk in Aalden te staan. De kerstbal, te vinden in OEK, mag u/ mogen jullie  beschrijven of kleuren, kan in de bus bij de kerk in Aalden worden gedeponeerd.

Lees meer...
 
Sandra de Boer : “Meppen is een plek waar ik me eindelijk thuis kan voelen”

Met klankschalensessies hoop creëren, angst transformeren én liefde manifesteren in corona tijd. Ze woonden in het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht. In de drukke stad was het nooit stil. Ze wilden het anders, ze wilden wonen op een mooie plek met volop ruimte en dicht bij de natuur.

Lees meer...
 
Contract AZC en Landal verlengd

Het COA heeft de samenwerking met Landal met een half jaar verlengd. Dit betekent dat maximaal 30 vergunninghouders, voornamelijk gezinnen, gedurende die tijd blijven gehuisvest in 5 vakantiewoningen op vakantiepark Aelderholt in Aalden.

Lees meer...
 
Uitslag 3e trekking Winkelweekactie Ondernemersvereniging Zweeloo e.o.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen; deze worden thuisbezorgd. Dit was de laatste trekking van dit jaar, iedereen bedankt voor het inleveren van de kassabonnen.

Lees meer...
 
Hengstenhouderij Tewis zet activiteiten in Zweeloo voort

Reinie Tewis en Sonja Vlaar klinkende namen in nationale paardensport. Terwijl de handtekening onder het koopcontract al eerder was gezet, vond afgelopen zaterdag de symbolische overdracht plaats van Stal Zweeler Es aan de gerenommeerde hengstenhouderij Tewis.

Lees meer...
 
Albert Renting (80) zet gouden kroon op een leven met paarden

Met de overdracht van Stal Zweeler Es aan de professioneel hengstenhouderij Tewis uit het Drentse Westdorp zet Albert Renting uit Zweeloo een gouden kroon op een leven met paarden.

Lees meer...
 
Geen lichtjesavond 2020

Nieuws van uitvaarvereniging De Laatste Eer Zweeloo e.o. Door de maatregelen die de RIVM heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de lichtjesavond dit jaar helaas niet plaatsvinden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 187

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Weidevogelnestbescherming Oosterhesselen

Het weidevogelseizoen 2021 is weer begonnen. Op vrijdagmiddag 19 maart werd in Zwinderen het eerste kievitslegsel gev...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Epke en Tineke Wiersma hebben geen spijt én heimwee:

“Aan de Oude Meerdijk in Emmen deed zich een mooie kans voor om ‘nog een keer’ te bouwen naar onze smaak en wensen”. Epke en Tineke Wiersma denken zeker terug aan...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Week van Tweedehands Textiel:

imago tweedehands kleding steeds minder stoffig. Kleding weer emotionele waarde geven, mensen bewust maken van het belang van hergebruik en de wegwerpcultuur een halt toe roe...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto