Algemeen nieuws
Recycle Sinterklaas: ruilen is het nieuwe kopen!

Waarom nieuw speelgoed kopen als ruilen van (gebruikt) speelgoed ook kan? Speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt of soms in de verpakking is blijven liggen, is een prima ruilmiddel voor ander speelgoed.Waarom dan nieuw kopen?

Lees meer...
 
Opening Natuurbegraafplaats Meppen
Op zaterdag 5 september opent Natuurbegraafplaats Mepperdennen. De openingsfestiviteiten waren eerder uitgesteld vanwege de corononacrisis.Aanstaande zaterdag kunnen bezoekers zich op een kleinschalige informatiemarkt laten informeren over natuurbegraven en een groene uitvaart. Elk half uur zijn er rondleidingen over de begraafplaats.
Lees meer...
 
De strik zit goed……..!
De strik zit goed……..! Alles in gereedheid gebracht voor Open Kampioenschap Strikzitt’n, dat komende zaterdag vanaf 19.30 uur bij grand-café LiBo op het programma staat.
Lees meer...
 
Authentieke klinkerweg was toe aan een opknapbeurt

Paardelandsdrift tot en met 23 oktober op de schop. De gele borden die aangeven dat de Paardelandsdrift, vanaf de bebouwde kom tot het Gebbeveen door de aanleg van nieuwe bestrating voorlopig niet begaanbaar is, waren al bijtijds geplaatst. 

Lees meer...
 
Niet mijden, maar spreiden....

Wijziging dienstregeling vanaf hub Zweeloo met ingang van 17 augustus 2020!  Niet mijden, maar spreiden.....  Met deze oproep is iedereen weer welkom in het OV. En dat is mooi, want vaker de auto laten staan en verder met fiets of OV is beter voor natuur en milieu, en dus het leefklimaat in ons mooie Drenthe.

Lees meer...
 
Aaldenaar slaagt cum laude voor universitaire studie Klinische Neuropsychologie
Leonie Katerberg (23) gaat aan de slag als ouderenpsycholoog. Leonie Katerberg rondde onlangs de universitaire studie Klinische Neuropsychologie cum laude af. Een prestatie van formaat!
Lees meer...
 
“Wat moet ik doen deze zomer……?”

Medewerkers TIP-kantoor in Aalden geven het antwoord! Geen verre reis naar het buitenland dit jaar: Nederlanders blijven deze zomervakantie massaal in eigen land. Dat is ook goed te merken bij het Tourist Info Punt (TIP) van Magisch Drenthe aan de Aelderstraat in Aalden. Maandenlang bleef de deur van het kantoor vanwege alle coronamaatregelen gesloten, maar gelukkig konden de vrijwilligers begin juni weer aan de slag.

Lees meer...
 
Strikzitt’n
Zweeloo maakt opnieuw kennis met een bijzonder kampioenschap: Strikzitt’n. Zaterdag 29 augustus a.s. vanaf 19.30 uur bij grand-café LiBo in Aalden gaat het gebeuren…..! Zo bizar als Finland met zijn kampioenschappen telefoonwerpen, lang-in-de-sauna-zitten en vrouwdragen is het nog net niet, maar ook Zweeloo heeft zijn bijzondere wedstrijden.
Lees meer...
 
Vier schuurwoningen en zes appartementen op terrein Auto Mekkes

Op het voormalig terrein van Auto Mekkes verrijzen vier schuurwoningen en zes appartementen. Henk en Dini Mekkes zijn dit afgelopen week met bouwbedrijf Bekman uit Erica overeengekomen. Dankzij het ambitieus bouwplan krijgt de woningmarkt in Aalden een flinke impuls.

Lees meer...
 
Sloop en nieuwbouw woningen Molenwijk 1 t/m 4
Woningcorporatie Woonservice is van plan om de verouderde 2-onder- 1 kap huurwoningen aan de Molenwijk in Aalden (nrs. 1 t/m 4) te slopen. Er komt nieuwbouw in de vorm van wederom 2 blokjes van 2 woningen voor terug. Onduidelijk is nog wanneer met de sloopwerkzaamheden wordt begonnen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto