Algemeen nieuws
Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden?

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden? Ook in Drenthe gaan bestaande huizen nu als sneeuw voor de zon tegen recordprijzen van de hand. De prijsstijging is in onze contreien op dit moment zelfs het grootst van heel Nederland.

Lees meer...
 
Brigitte Witvoet, aan het werk in een mannenbolwerk

Een carrière in het groen bleek voor Brigitte Witvoet uit Aalden een schot in de roos. ,,Het is ontzettend leuk werk en ik voel me er helemaal thuis.” Een gesprek met Brigitte Witvoet uit Aalden moet in deze tijd gehouden worden op een respectabele afstand. Dat geeft haar jonge hond Quando de gelegenheid om ook een deel van de aandacht te vragen.

Lees meer...
 
Kampioenschap Strikzitt’n voor het goede doel !
Bij een strik denk je er misschien niet meteen aan om dit kledingstuk vast te spijkeren op een tafel. En dat ook nog eens in gezelschap….Toch is dat precies wat er op zaterdag 29 augustus a.s. op vanaf 19.30 uur het terras bij grand-café LiBo in Aalden gaat gebeuren. 
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Mans Wilkens (17): “Ik voel me als kraanmachinist als een vis in het water”.Mans Wilkens is gek op machines en hij vindt het een uitdaging om hier heel precies mee te kunnen werken. “Ik voel mij als machinist grondverzet, wegenbouw of hijswerk zeker als een vis in het water en hier ligt dan ook mijn toekomst.”, zegt de 17-jarige Aaldenaar.
Lees meer...
 
Ook Kerstmarkt Wezup gaat dit jaar niet door
De 30e editie van de Kerstmarkt Wezup die op 12 en 13 december a.s. zou worden gehouden, is afgelast. Dit heeft de organisatie afgelopen week bekendgemaakt. De veiligheid van de bezoekers, standhouders en de inwoners van Wezup staat volgens bestuurslid  Loes Heeling voorop. "Zolang het coronavirus op de loer ligt en de richtlijnen niet kunnen worden versoepeld, kunnen wij deze veiligheid helaas niet garanderen."
Lees meer...
 
Van ver naar Zweel: Marja en Thomas Hendriksen

Marja en Thomas Hendriksen proberen te onthaasten in nieuwe leefomgeving. ”Fantastische kennismaking met het leven op platteland”. Na een druk werkzaam leven zochten Marja (71) en Thomas (71) Hendriksen de rust. Ze wilden uit de drukke Randstad weg. Het werd een strijd tussen verhuizen naar het platteland of emigreren naar Frankrijk of Spanje.

Lees meer...
 
Plaquette wandelroute in de vogelkijkhut op de Aelder Esch

Vrijdag 17 juli is de plaquette van de wandelroute “de Rode Draad” onthuld. Deze handeling werd uitgevoerd door Paul Blaauwgeers en Jeanette Croezen, leden van het bestuur van de stichting G1000 Coevorden, die eind 2016 het startsein gaven tot nieuwe ontwikkelingen in de gemeente Coevorden.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Marit Euving (18) slaagt cum laude voor VWO-opleiding en kiest voor studie Geneeskunde. Marit Euving heeft het nodige talent en is bovenal gemotiveerd. De 18-jarige inwoonster van Meppen slaagde in mei aan het Hondsrug College in Emmen cum laude voor de VWO-opleiding. Een voortreffelijke prestatie! Ze staat inmiddels te popelen om aan haar vervolg studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) te beginnen.

Lees meer...
 
Zonnebloem aan Aelderhof groeit Trees en Fennie boven het hoofd

Een uit de kluiten gewassen zonnebloem van bijna 3 meter hoog siert één van de woonhuizen aan de Aelderhof in Aalden. De bewoners stopten niet eens een zonnebloemzaadje in de grond, maar zagen tot hun verrassing de pracht en kracht van Moeder Natuur.

Lees meer...
 
Aanleg fietspaden.....
..... Gelpenberg-Aelderholt en Schapendijk-Broekstukkenweg belangrijk voor veiligheid en recreatie. De gemeenteraad van Coevorden heeft er eind vorige maand bij de behandeling van de Kaderbrief op aangedrongen zo snel als mogelijk een aanvang te maken met de aanleg van de fietspaden Gelpenberg-Aelderholt en Schapendijk-Broekstukkenweg.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 182

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk bes...

dinsdag, 26 januari 2021

Lees verder

Stem mee over besteding Dorpsbudget Aalden 2020/2021

Elf individuele burgers en organisaties hebben een aanvraag ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag is wederom veel hoger dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ged...

dinsdag, 19 januari 2021

Lees verder
Willekeurige foto