Algemeen nieuws
Aalden heeft afvalsorteerstraat

€˜'Haal jij eruit wat erin zit'€™? Inwoners van de gemeente Coevorden kunnen nog meer afval gaan scheiden. Vanaf de tweede week van mei is Area Reiniging in opdracht van de gemeente Coevorden gestart met de realisatie van in totaal vier sorteerstraten in Aalden, Oosterhesselen, Dalen en Sleen. Eén van de sorteerstraten met ondergrondse containers is inmiddels gestationeerd bij supermarkt Coop Weggen in Aalden.

 
Heerlijk ijs zorgt voor verkoeling tijdens gezellige snuffelmarkt 2018
Afgelopen zaterdag werd de 2e editie van de snuffelmarkt in de Brinkmaten/Wachthoorn en een stuk Paardelandsdrift georganiseerd. De zon scheen zeer uitbundig en de standhouders stonden dan ook voornamelijk op de schaduwrijke plekken.
 
Samen verduurzamen levert meer voordeel op!

Gezamenlijke stroomopwekking biedt kansen voor inwoners van voormalige gemeente Zweeloo. Op woensdagavond 13 juni wordt er een bijeenkomst georganiseerd in Buurthuis De Spil (Aanvang 20.00 uur) om u te informeren over mogelijkheden om in de voormalige gemeente Zweeloo te profiteren van goedkope, in ons eigen dorp opgewekte, duurzame, elektriciteit.

 
Voor Charel Werkman is sport meer dan een hobby

19-jarige inwoonster Aalden geniet met volle teugen van uitdagende buitensporten. Charel Werkman uit Aalden is momenteel bezig met een stage in de Ardennen. Voor de redactie van OEK een reden om haar eens te vragen naar hoe & wat en waarom & hoe hierna ...

 
Nieuw in gezondheidscentrum Zweeloo: Podopraktijk Pol

Kennismaking tijdens ‘Open dag’ vrijdag 1 juni a.s. van 10.00 - 14.00 uur.
Mijn naam is Marjolijne Pol. Ik ben pedicure en registerpodoloog en woon samen met mijn man Rob en onze honden sinds juli 2017 in Meppen. Na mijn opleiding tot medisch pedicure, startte ik in mijn vorige woonplaats Putten met de pedicurepraktijk “Voetenstudio Marjolijne”.

 
Terugblik op 25-jarig jubileum van de Korenhof

Afgelopen week werd het 25-jarig jubileum van woonwijkcentrum De Korenhof gevierd. In een fotoreportage van Monique en Shelly Jonkman blikken we terug op de zeer geslaagde festiviteiten.

 
Julia Oldengarm geniet met volle teugen van avontuurlijke stage in Suriname

Julia Oldengarm stapte eind februari voor ruim vier maanden in een heel andere wereld. De 21-jarige studente logopedie helpt kinderen tijdens haar stage in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo met spraak- en taalproblemen. Vanuit Suriname vertelt Julia over haar ervaringen en leermomenten.

 
Tweede editie snuffelmarkt

Op zaterdag 26 mei a.s. staat van 14.00 tot 19.00 uur de tweede editie van de snuffelmarkt op het programma. Wederom is de Brinkmaten en een gedeelte van de Wachthoorn plaats van handeling; met eventueel een uitbreiding van het marktterrein naar de Paardelandsdrift.

 
Schaapscheerdersfeest bij Jantina Hellingmolen

Op zondag 3 juni a.s. van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt het jaarlijkse schaapscheerdersfeest van de schaapskudde Benneveld gehouden, in samenwerking met de Jantina Hellingmolen in Aalden. De stichting schaapskudde Benneveld bestaat dit jaar 5 jaar. Een mooi jubileum.

 
Korenhof-Drieluik in teken van 25-jarig jubileum

'De Korenhof is geweldig, gemoedelijk en men voelt zich er echt thuis !’ Deze week bruist het in De Korenhof van festiviteiten. Er is van alles te doen voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en oudgedienden, in het kader van het 25 jarig bestaan van deze woonvoorziening.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 140

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto