Algemeen nieuws
Geslaagd, de vlag kan uit!

In juni heeft Shelly Jonkman uit Aalden de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg succesvol afgerond. Deze opleiding aan het Drenthe College duurde drie jaar en aan elk schooljaar was een oriënterende stage verbonden.

 
22ste editie van de Kunstmarkt in Wezup vindt plaats op 12 augustus a.s.

Nog meer variëteit in het kunstaanbod dit jaar. Mary Noordman, de initiator van deze succesvolle kunstmarkt, is al het hele jaar druk met de voorbereiding en organisatie van de altijd goed bezochte markt. Het aantal aanmeldingen neemt ieder jaar gestaag toe, zodanig dat er dit jaar een  wachtlijst is ontstaan voor geïnteresseerde exposanten.

 
Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Drentse platteland. Vandaag de elfde bijdrage van het Zeeuws Meisje in Drenthe. Dit keer gaat ze voor een studiereis naar Canada…….

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Na de succesvolle afronding van de HAVO-opleiding gaat Britt Willems haar studie vervolgen op de Hanzehogeschool in Groningen. De 18-jarige inwoonster van Aalden kiest voor HBO-Verpleegkunde.

 
Sanne Weggemans is bezig aan haar avontuur Down Under……. ‘en het is geweldig…..!’

“Ik leef mijn leven zoals ik al op jonge leeftijd in gedachten had”. Als je van jongs af aan denkt: “Ik vertrek ooit naar Australië,” dan mogen studie en geld een belemmering zijn, maar slechts een tijdelijke. Zo was, en is, het gesteld met Sanne Weggemans.

 
Schoolverlaters groep 8 De Anwende uitgezwaaid

Leerlingen van o.b.s. De Anwende kunnen terugblikken op een fantastische laatste schoolweek. Afgelopen woensdag stond bij o.b.s. De Anwende geheel in het teken van het Eindejaarsfeest!

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Chantal Rotgers slaagde afgelopen maand aan het Carmel College in Emmen voor het MAVO-diploma. Tijdens deze 4-jarige opleiding doorliep Chantal een stage bij LOL Kinderopvang.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Janine Haddering uit Wezup heeft de opleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving succesvol afgerond aan de docentenopleiding van Academie Minerva. 

 
Pluk&Deel. Nieuwe start

Na een verdiende winterrust is Pluk&Deel vol frisse zin begonnen aan een nieuw appelhoofdstuk. Half april kwam de werkgroep met enkele nieuwe leden weer bij elkaar. De werkgroep bestaat uit: Willy-Anne Stiphout, Margreet Schuiling, Trees Kool, Carin Chorus en Martine Ponstein.

 
Zondag 5 augustus toertocht Heinkel-scooters

Op uitnodiging van Piet en Grietje Hollander brengt de Heinkel scooterklub 'De Kwakel' zondag 5 augustus a.s. een bezoek aan Zuidoost-Drenthe. Er wordt voor de liefhebbers van deze oldtimer scooters een toertocht door de omgeving uitgezet.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 144

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen hou...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto