Algemeen nieuws
Brandweer Zweeloo: stap jij bij ons in?

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020

 
Onvoorziene versobering dienstregeling openbaar vervoer treft overstapplaats Zweeloo

Door de corona-aanpassingen in de dienstregeling was Zweeloo aanvankelijk aantrekkelijker geworden als startpunt voor een OV-reis. De bussen reden overdag elk half uur, wat ze eerst alleen in de spits deden.

Lees meer...
 
Bridgeclub Lodgi houdt kaarten voorlopig op zak
Bij bridgeclub Lodgi houden ze de kaarten voorlopig op zak. De leden van de 83-jarige bridgeclub uit Zweeloo willen de draad graag weer oppakken, maar volgens het bestuur is veilig en verantwoord bridgen in deze coronatijd te complex.
Lees meer...
 
Geen intocht, maar Sinterklaas zal de kinderen niet vergeten !

Lieve kinderen,
Helaas komt Sinterklaas dit jaar niet naar Zweeloo/Aalden. Hopelijk snappen jullie dat het te gevaarlijk zou zijn voor Sinterklaas om jullie allemaal al te zien tijdens de intocht.

Lees meer...
 
Geen lampionnen vanwege Covid-19
Beste lezers van Zweeloo Digitaal,CBS de Schutse, OBS de Anwende en L.O.L. kinderopvang hebben helaas moeten besluiten, om vanwege de maatregelen tegen het Covid-19 virus, dit jaar geen lampionnen te maken met de kinderen.Met vriendelijke groet, Alle medewerkers scholen en kinderopvang de Aeldermeent. Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 november 2020
 
Dorcas voedselactie 1 - 8 november
Dit jaar bestaat de Dorcas voedselactie 25 jaar, een mooi moment om bij stil te staan.Ook in Aalden/Zweeloo doen wij al jaren mee om in de maand november voedselpakketten in te zamelen voor arme mensen in Oost-Europa.
Lees meer...
 
Huisarts Marlieke en plantenkweker Mark verknocht geraakt aan Aalden

Hier kom ik weg. Je moeten der van haoln. Dat is wat ik doe. Bekend terein, vrumd genog. Het liedje van Daniel Lohues klinkt bij – naamgenoot - Marlieke Lohues  en Mark van Elteren als muziek in de oren. Beide opgegroeid in Zuidoost-Drenthe en inmiddels weer terug op vertrouwde platteland.

Lees meer...
 
Creannetta laat passie voor bloemen en Aalden niet los

Willem en Annetta Grevenstuk laten hun passie voor bloemen en planten niet los. Vanaf komende zaterdag staat hun nieuwe bloemenwagen – met een mooi en compleet assortiment - op het Korenhofplein in Aalden.

Lees meer...
 
Spraakmakend kunstwerk van Jan Kroes versterkt beleving van het Singelpark in Leiden
…..en is onlangs uitgeroepen tot het "mooiste looprondje van Nederland".Opnieuw heeft een vooraanstaand kunstenaarscollectief in ons land de kennis en kunde ingeschakeld van Jan Kroes uit Zweeloo. In het Singelpark in Leiden worddoor Kroes de laatste hand gelegd aan een nieuw spraakmakend kunstwerk in de openbare ruimte.
Lees meer...
 
Leonie van der Veen doet oproep voor “Een lichtje in donkere tijden...!”

Een aanstekelijke flyer van de gemeente Hogeland bracht Leonie van der Veen op een idee. De inwoonster van Aalden haakte er enthousiast op in: In deze Groningse gemeente zijn alle inwoners opgeroepen om extra verlichting aan te steken, om zo in deze wat sombere tijd toch een sfeervol lichtje te bieden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 187

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Weidevogelnestbescherming Oosterhesselen

Het weidevogelseizoen 2021 is weer begonnen. Op vrijdagmiddag 19 maart werd in Zwinderen het eerste kievitslegsel gev...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Epke en Tineke Wiersma hebben geen spijt én heimwee:

“Aan de Oude Meerdijk in Emmen deed zich een mooie kans voor om ‘nog een keer’ te bouwen naar onze smaak en wensen”. Epke en Tineke Wiersma denken zeker terug aan...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Week van Tweedehands Textiel:

imago tweedehands kleding steeds minder stoffig. Kleding weer emotionele waarde geven, mensen bewust maken van het belang van hergebruik en de wegwerpcultuur een halt toe roe...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto