Algemeen nieuws
Oogstfeest Meppen trekt 3.000 bezoekers

Bezoekers zonder uitzondering zeer lovend. Ongeveer 3.000 belangstellenden hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan het Oogstfeest in Meppen. Bezoekers die zonder uitzondering lovend waren over de locatie en de kramen. De tweede editie vond echter plaats onder veel minder mooie weersomstandigheden dan de eerste jaargang.

 
Coop Weggen steunt dierenkampje Zweeloo met statiegeld-actie

In de maanden april, mei en juni van dit jaar konden inwoners van onze dorpen hun statiegeld doneren aan het dierenkampje. Coop Nederland, de overkoepelende organisatie van alle Coop vestigingen, verdubbelt in al hun winkels de opbrengst voor diverse goede doelen.

 
Word vrijwilliger bij Glasvezel Zuidenveld

Stichting Glasvezel Zuidenveld is het samenwerkingsverband van SamenBreed met de andere glasvezelinitiatieven van de gemeente Coevorden.

 
De scholen in onze scholengroep zijn weer begonnen!

We zijn blij dat we de kinderen na de zomer weer hebben mogen verwelkomen op onze scholen. Binnen Onderwijsstichting Arcade werken we in scholengroepen. Onze scholengroep bestaat uit o.b.s. De Anwende in Aalden, o.b.s De Woert in Oosterhesselen en o.b.s. De Zwarm in Geesbrug.

 
Wandelroute 'De Rode Draad' officieel geopend
Het eerste deel van de wandelroute ‘De Rode Draad’ is zaterdagochtend op feestelijke wijze geopend. Na de onthulling van het bankje werd voor het vervolg van de route het stokje overgedragen aan Sleen in de persoon van voorzitter Geert Westerink van Dorpsbelangen Sleen-Diphoorn.
 
Nieuwe bewoners voor De Kniephof in Zweeloo

· Naam Warmolts ruim 80 jaar verbonden aan monumentaal pand
· Jan en Margje Warmolts dragen sleutels over aan Albert en Geja Hilbrands

 
In speeltuin Aalden is het (vrijwel) iedere dag Clean-up Day

Herken jij jezelf, als iemand die zijn afval IN de vuilnisbak doet? Er moeten vast veel mensen-kinderen zijn die zich herkennen, want het blijkt dat de vuilnisbak in de speeltuin in Aalden goed wordt gebruikt!

 
"Vrij entree" sleutelwoorden op Mepper Oogstfeestdagen

'Van de Mepperdennen naar de Zwitserse bergen'. Het komend weekend (22 en 23 september a.s.) staat Meppen weer geheel in het teken van de Oogstfeestdagen. De Dennekampen wordt voor de tweede maal in successie fleurig ingericht met talloze kramen, tenten enz.

 
Sweel’s got Talent keert terug!

· Op woensdag 24 oktober talentenshow in Aelder Meent
· Uiterlijke aanmelding 14 september

 
Kleikoel’n in Benneveld wolfwerend gemaakt

. Bestrijding reuzenberenklauw natuurgebied De Kleikoel’n loopt op rolletjes
· Wolven rukken op: omheining van schrikdraad moet schapen bescherming bieden

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 147

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Arnon de Vries (21) heeft geen seconde spijt van opleiding in verpleegkunde

De zorg komt veel mensen te kort. Er werken vooral weinig mannen in. In O.E.K. drie portretten van mannen die toch voor de verpleging kozen. Eerder kwamen Jeroen Kalsbeek uit Aalden ...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Paula Wijtmans uit Wezup krijgt hulp bij het nagenoeg “wolf-proof” maken van haar schapenland

  Onlangs hebben een achttal vrijwilligers van Wolf Fencing een schapenraster in Wezup helpen aanpassen om het wolfwerend te maken. Schapenhoudster Paula Wijtmans uit Wezup heeft Wolf Fencing om advies gevraagd, nad...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder

Ideeën gezocht voor facelift Busstation Zweeloo

Dinsdag 26 februari inloopmiddag dorpshuis De Spil. Je stapt met je twee kinderen uit de bus. Het is warm en je gaat onder een bijzondere kunstboom met zonnepanelen op een moo...

dinsdag, 12 februari 2019

Lees verder
Willekeurige foto