Algemeen nieuws
TOP2000dienst in kerk van Aalden

Een speciale dienst op zondag 30 december. In vele huizen ruikt het tussen kerst en oud en nieuw naar knieperties, rollegies en oliebollen. Geuren passend bij deze tijd van het jaar. En bij die geuren horen dan vaak de geluiden van de TOP2000 op de radio. Zoveel mooie nummers komen voorbij.

 
Glasvezel voor elke inwoner van gemeente Coevorden
Op 10 januari a.s. informatieavond in dorpshuis De Spil. De gemeenteraad van Coevorden stemde afgelopen week in met een financiële bijdrage aan de aanleg van glasvezel in de hele gemeente Coevorden.

De gemeente neemt voor 1,5 miljoen euro deel in de Glasvezel Zuidenveld BV en verstrekt een lening van 2,9 miljoen in de totale investering van ruim 14 miljoen.

 
Vogelkijkhut 'Aalder Esch' ligt op fantastische lokatie

Onder grote belangstelling, het koude weer trotserend, is afgelopen zaterdag “De Vogelkijkhut” officieel in gebruik genomen. Een kroon op het vele werk! Het project maakt onderdeel uit van de wandelroute “de Rode Draad”.

 
Bea Westendorp: ‘Ik heb zonder twijfel voor Drenthe gekozen’
Bea Westendorp verhuisde dit voorjaar vanuit het Brabantse Bergen op Zoom naar Wezuperbrug. Jarenlang droeg Bea de zorg voor haar ongeneeslijk zieke man Albert. Tot 2017. Na een jarenlange strijd overleed Albert aan de gevolgen van de taaislijmziekte.
 
Huisarts en dierenarts wonen onder één dak

Sinds 2012 wonen huisarts Chantal Everts en dierenarts Reinard Everts aan de Westermaten in Aalden. Chantal voelt zich heel betrokken bij het waarborgen van de gezondheidszorg op het platteland en Reinard draagt een belangrijk steentje bij aan de diergezondheidzorg in Zuidoost-Drenthe. Hun allergrootste trots zijn uiteraard de drie kinderen: Ties (2014), Hidde (2016) en Saar (2018).

 
Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open houding en werklust. De havenstad kenmerkt zich uiteraard ook en vooral door het water.

 
Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan tussen 18.00 en 21.30 uur de deuren van hun prachtig in winter- en kerstsfeer ingerichte winkeltjes.

 
Studiekring Aalden en omstreken

Studiekring Aalden en omstreken is een feit!. De oproep in Oes eig’n kraantien heeft voldoende  aanmeldingen opgeleverd om van start te gaan. Op 4 december hebben we eerste bijeenkomst belegd en zijn concrete plannen gesmeed.

 
Weer of geen weer, de kerstmarkt in Wezup blijft ongekend populair

Zondag was een absolute topdag. Aanvankelijk hielden we ons hart vast in Wezup. De weersvoorspelling voor het weekend was ronduit herfstachtig met veel regen en een straffe wind. Uiteindelijk viel het enorm mee en kwam alles weer op zijn pootjes terecht.

 
Lichtjesavond op zondag 23 december

Zondag 23 december organiseert de uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ opnieuw de lichtjesavond van 18.00 tot 19.30 uur. Het kerkhof gaan we weer sfeervol verlichten. Vorig jaar heeft “Samenloop voor Hoop” ons kaarsen gegeven die we opnieuw gaan gebruiken.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 153

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude ...

woensdag, 24 april 2019

Lees verder

Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaa...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder

Paaseieren zoeken Zweeloo

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een gro...

dinsdag, 23 april 2019

Lees verder
Willekeurige foto