Kunst en cultuur
Filmpresentatie met inleiding ‘De Drentse Droom’

Ter gelegenheid van de expositie ‘De Drentse Droom’ wordt op dinsdag 27 maart de gelijknamige film ‘De Drentse Droom’ vertoond in Bibliotheek Coevorden. Provinciaal historicus Michiel Gerding zal hierbij een inhoudelijke toelichting geven.

 
16 maart B’Eaters Band, Back in Town

Komende week, 16 maart 2018, in de Hofpoort: B’ Eaters zijn ‘Back in Town’; om nog eenmaal de grootste hits te laten horen!

 
Zweeler Palet viert 50e expositie in Zweeler kerk

Op 23 februari j.l. heeft burgemeester Bert Bouwmeester de 50eexpositie van Het Zweeler Palet in de kerk in Zweeloo geopend. Dit lustrumgebeuren was voor OEK een reden de organisatie van het Zweeler Palet uit te nodigen voor een gesprek.

 
Kunst maakt nieuwsgierig!

Komend weekend Open Atelier Dagen. Om kunstenaars en kunstliefhebbers draait alles tijdens de Open Atelierdagen 2018. Wat zie ik in dit werk? Wat betekent het? Wil de maker mij iets zeggen? Vragen die iedereen zich weleens stelt als we naar kunst kijken. Vragen die onze nieuwsgierigheid prikkelen en dat is precies de bedoeling van de Open Atelier Dagen!

 
Thema-expositie ‘Waarom Zweeloo? Daarom!

Elf leden van KunstKring Zweeloo doen mee aan de Open Atelier Dagen Drenthe die op zaterdag 10 en zondag 11 maart  2018 in de gemeente Coevorden plaatsvinden.

 
Komende week in de Hofpoort

Komende week (2018 week 10) hebben we weer een gevarieerd programma voor u weten samen te stellen. Voor alle activiteiten zijn nog kaarten te verkrijgen.
9 maart Joosen en De Jager & Tim Hartog, Zwolle aan zee. Aanvang: 20.15 uur € 15,00 inclusief consumptie.

 
De Toorn van Thunear

De Toorn van Thunear is geen musical, maar een theaterspektakel’ “Een paar mensen lopen langs de rivier en één is aan het roken. Een sticky. Na een tijdje begint hij te hallucineren en gaat hij terug in de tijd… Hij belandt in een boerennederzetting in 1419.” Harm Dijkstra uit Sleen vertelt het verhaal van Drentstalige muziektheaterproductie De Toorn van Thunaer.

 
Debby Petter in Theater Hofpoort

Debby Petter sleept je van begin tot eind mee in een andere wereld. Actrice Debby Petter en schrijver Thomas Verbogt sleepten het publiek in hun vorige kleine theaterjuweeltjes van begin tot eind mee in een andere wereld.

 
Komende week in de Hofpoort

Komende week (week 8/2018) hebben we weer een gevarieerd programma voor u weten samen te stellen. Voor alle activiteiten zijn nog kaarten te verkrijgen.

 
1e Lustrum Kunstenaarsdorp en nieuwe expositie

Leden van Kunstkring Zweeloo grijpen het eerste lustrum van Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo aan om voor hun komende expositie een speciaal thema te kiezen: ‘Waarom Zweeloo? Daarom!’

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 76

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Wezup beleefde een fantastische kunstmarkt met gevarieerde kunst en kunstnijverheid

Mary Noordman: “Af en toe wat winderig, maar verder ideaal marktweer”. Het was op deze fraaie zomerdag druk, uitermate druk! Bermen in het dorp stonden vol met auto’s en de Bri...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Duo expositie van Daisy Walraven

In de bibliotheek van Aalden exposeert Daisy Walraven van 25 augustus t/m 5 oktober a.s. haar schilderijen. Als voormalig bewoonster van Aalden is zij uitgenodigd om haar werken tentoon te stellen....

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Prachtige expositie Kees Verweij in De Drieklank

Tijdens 32e editie van “Klein Kerkenpad”. In kerkelijk centrum De Drieklank was afgelopen donderdag tijdens “Klein Kerkenpad” een prachtige expositie te zien van Kees Verweij. Veelzijdig qua techniek, veelzijdig qua ond...

dinsdag, 7 augustus 2018

Lees verder
Willekeurige foto