Kunst en cultuur
Folk, folk, en nog eens folk op 17 juni a.s. in Hof van Schepers

JP & The Seeger Session Band komt naar Folk veur Volk

Het duurt nog even voordat het zaterdag 17 juni ‘midzomernacht’ is, maar voor de heuse folkliefhebbers is het een dag om naar uit te kijken. Dit jaar wordt het Folk veur Volk-festival weer top, want kijk alleen al naar de bands die de 23e editie van het festival kleur geven.

 
Documentaire Human

Donderdag 6 april vertoont Theater Hofpoort de documentaire Human. De documentaire geeft een indrukwekkende kijk op de samenleving, afgewisseld met prachtige beelden van de planeet.

 
Ernst de Corte zingt liederen van vader Jules de Corte

Zondagmiddag 2 april brengen Ernst de Corte en pianist Guus Westdorp een bezoek aan Theater Hofpoort met ‘Lied van mijn vader’, een bijzondere voorstelling waarin zoon Ernst de Corte liederen zingt van zijn vader Jules de Corte.

 
Cabaret met René van Meurs

Vrijdag 31 maart komt René van Meurs met zijn programma ‘Even goede vrienden’ naar Theater Hofpoort. Een intelligente grappenmaker met goede timing en verrassende wendingen. Onder andere bekend van Padoem Patsss (BNN).

 
Nationale Museumweek 2017

Ook dit jaar doet het Stedelijk Museum Coevorden weer mee met de Nationale Museumweek. Terugkerend thema is ‘Ons echte goud’. Tijdens de Nationale Museumweek kunt van dinsdag 4 april t/m zondag 9 april het Stedelijk Museum Coevorden bezoeken met 50% korting. In het geval van een volwassen kaartje betaalt u dus maar € 2,50! Museumkaarthouders hebben natuurlijk gratis toegang.

 
Windstilleven

Land Art Contemporary presenteert: Voorstelling Windstilleven van collectief Walden in het Mantingerzand.
Van vrijdag 10 t/m zondag 12 maart voert Collectief Walden in het stuifzandlandschap Mantingerzand van Natuurmonumenten de voorstelling Windstilleven op. Deze voorstelling in de buitenlucht gaat over de relatie tussen mens en natuur en laat cultuur- en natuurliefhebbers met andere ogen naar het landschap kijken.

 
@home met Sing & Swing

Zaterdagavond 18 maart en zondagmiddag 19 maart staat popkoor Sing&Swing met hun programma @home op de planken van Theater Hofpoort. De zaterdagavond is inmiddels uitverkocht, maar voor de zondagmiddag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

 
Toneelgroep Het Volk met ‘Veteranen’

Vrijdagavond 17 maart komt Toneelgroep Het Volk naar Theater Hofpoort met de voorstelling ‘Veteranen’. Subtiele, humoristische en ontroerende dialogen over oorlogsveteranen.

De Haarlemse Toneelgroep Het Volk is een klein gezelschap, dat inmiddels 40 jaar naar Nederlandse en Vlaamse theaters reist en het publiek pleziert met eigenzinnige voorstellingen. Het gezelschap staat jaarlijks rond de honderd keer op de planken.

 
Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik en de taart

Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling (3+) voor peuters, kleuters en hun ouders op zondagmiddag 12 maart 2017. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

 
Filmvertoning Intouchables

Het op feiten gebaseerd komisch drama ‘Intouchables’ wordt donderdag 2 maart om 15.00 uur en 20.30 uur vertoond in Theater Hofpoort. De film gaat over een Senegalese jongeman die de persoonlijke verzorger wordt van een fysiek gehandicapte Franse miljonair.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 70

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Theater Hofpoort

Eric Corton, ma (try-out), vrijdag 19 januari De voorstelling is uitverkocht, maar wel is het mogelijk de inleiding voorafgaande aan de voorstelling bij te wonen. Deze inleiding wordt gegeven door een dra...

donderdag, 18 januari 2018

Lees verder

Bibliotheek: frisse en eigentijdse uitstraling

Sinds 1 december 2017 beschikt Aalden weer over een bibliotheek met Peuterboeken, Romans, Grote letter boeken en tijdschriften. Een bibliotheek met een frisse en eigentijdse uitstraling en  een grote leestafel waa...

dinsdag, 16 januari 2018

Lees verder

Jan Henk de Groot, zanger-lied schrijver, binnenkort bij Tante Sweel !!

Op zondag 14 januari om 15.00 uur om precies te zijn. Wij verheugen ons op zijn komst want het wordt een sfeervolle start van het nieuwe jaar en Tante Sweel bie...

dinsdag, 9 januari 2018

Lees verder
Willekeurige foto