Kunst en cultuur
Bijzondere stadswandel(z)ing door mannenkoor HEM

Donderdag 20 december wordt er iets heel bijzonders gedaan door Mannenkoor HEM. Dit omdat de roemruchte historie van Coevorden niet zo bij de kersttijd past. Mannenkoor HEM heeft een bijzondere stadswandel(z)ing in Coevorden.

 
Voorbereidingen voor ‘Het IJzerkoekenoproer’ zijn in volle gang.

Theatergroep WIJ is onder begeleiding van Theaterbedrijf Maters & Roberti druk bezig met de repetities voor de Het IJzerkoekenoproer van Coevorden. Op 22 december brengen zij de geschiedenis tot leven door het verhaal van deze oproer te vertellen tijdens een optocht door het centrum van Coevorden en twee muzikale theatervoorstellingen in Theater Hofpoort.

 
Hofpoort Incluis

Hofpoort Incluis, het pop-uptheater aan het Stationsplein/hoek Friesestraat, heeft weer een activiteit op de agenda staan.
Op zaterdag 8 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur worden knieperties gebakken met Vrouwen van Nu in de aanloop naar het IJzerkoekenoproer op zaterdag 22 december.

 
Theater Hofpoort

Vuile Huichelaar
De dames van ‘Vuile huichelaar’, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, komen zondag 16 december 2018 naar Theater Hofpoort met hun kerstshow ‘Ik zit hier heel alleen kerst te vieren’.

 
Zuidenveld 2019 “Uit de Kunst”

Beste inwoners van Aalden,

Het overkoepelende comité Zuidenveld Zweeloo en Dorpsbelangen Aalden
kwamen 13 november bij elkaar in de Aelder Meent en verhaalden

 
Theater Hofpoort

Theater Hofpoort vertoont donderdag 6 december de film ‘Tonio’, op zaterdag 8 december gaat het theater ‘Buiten de Poort’ met een optreden van Lenny Kuhr.

 
Galerie KunstSpieker heeft de vlag definitief gestreken

Marthe en Guus beschouwen vertrek als afsluiting van boeiende periode. Na bijna vijf mooie en intensieve jaren hebben Marthe van Benthem en Guus Elzinga onlangs de deuren van hun Galerie KunstSpieker aan de Kruisstraat in Zweeloo gesloten. Voor velen wellicht een verrassing, maar voor Marthe en Guus zelf allerminst.

 
Activiteiten Hofpoort Incluis

Hofpoort Incluis, het pop-uptheater aan het Stationsplein/hoek Friesestraat, heeft weer diverse activiteiten op de agenda staan. Het Opklapatelier houdt vrijdag 23 november workshops in Hofpoort Incluis.

 
Theater Hofpoort

Theater Hofpoort presenteert zaterdag 24 november 2018 de show ‘Volk’ van ‘Gewoon Aans’. Op zondag 2 december staan een concert van The Kilkennys en aansluitend een whiskyproeverij en pubfood op het menu.

 
Buren Jantina Hellingmolen op weg naar molenaarsdiploma

Hans, Willem en Ron willen steentje bijdragen aan behoud monument. Molens zijn een bijzonder stukje erfgoed. Zelfs zo bijzonder dat eind 2017 het molenaarsambacht is toegevoegd aan de UNESCO-lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 81

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Bijzondere stadswandel(z)ing door mannenkoor HEM

Donderdag 20 december wordt er iets heel bijzonders gedaan door Mannenkoor HEM. Dit omdat de roemruchte historie van Coevorden niet zo bij de kersttijd past. Mannenkoor HEM heeft een bijzondere sta...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Voorbereidingen voor ‘Het IJzerkoekenoproer’ zijn in volle gang.

Theatergroep WIJ is onder begeleiding van Theaterbedrijf Maters & Roberti druk bezig met de repetities voor de Het IJzerkoekenoproer van Coevorden. Op 22 december brengen zij de geschiedenis tot leven doo...

dinsdag, 11 december 2018

Lees verder

Hofpoort Incluis

Hofpoort Incluis, het pop-uptheater aan het Stationsplein/hoek Friesestraat, heeft weer een activiteit op de agenda staan. Op zaterdag 8 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur worden knieperties gebakken met Vrouwen van...

dinsdag, 4 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto