Kunst en cultuur
Nieuws


Kerstmarkt Wezup 2011

In de loop der jaren is de kerstmarkt in Wezup voor heel veel mensen een begrip geworden. Ook dit jaar kwam er weer veel publiek van heinde en ver naar het geheel in kerstsfeer gestoken kleine Drentse dorpje, waar het al weer voor de één en twintigste keer een drukte van belang was.

 
Doek valt voor Kinderwerk Aalden-Zweeloo

Het doek valt voor het kinderwerk in Zweeloo en Aalden. In de komende voorjaarsvakantie zal de laatste activiteit worden aangeboden. De reden voor het stopzetten van de activiteiten is het gebrek aan vrijwilligers. De werkgroep Vakantieactiviteiten heeft dit besluit samen met Welzijn 2000 genomen.

Aangezien er vanaf januari 2012 in Aalden en Zweeloo geen kinderwerk-activiteiten meer onder de vlag van Welzijn 2000 worden georganiseerd, werd de vraag aan vrijwilligers gesteld om zelfstandig verder te gaan met het aanbieden van activiteiten. Indien gewenst zou de werkgroep een beroep kunnen blijven doen op de kennis van Welzijn 2000.

 
Dameskoor Sweelodie verleent medewerking aan Kerstnachtdienst

De voorbereidingen voor de Kerstnachtdienst, georganiseerd door de beide kerken van Zweeloo en Aalden, zijn al weer in volle gang. Dameskoor Sweelodie heeft haar medewerking aan de Kerstnachtdienst toegezegd. De dames oefenen elke woensdagavond om een mooi programma voor ons neer te zetten.

 
Kunst? Oordeelt u zelf….

Ongeveer drie maanden geleden hebben wij u in OEK kennis laten maken met één van de drie nieuwste aanwinsten van het kunstproject Dorpsgezichten: Het Gebint.

Geplaatst achter Oud Aalden, bij het begin van het fietspad naar Oosterhesselen, zorgde het kunstwerk voor nogal wat discussie.

 

 
Theater te Water bouwt Luchtkastelen in De Spil

Theater te Water is al jarenlang een vast onderdeel van het seizoensprogramma van Sweel Cultureel. Op donderdag 15 december komt het populaire theatergezelschap weer naar Zweeloo voor een optreden in dorpshuis De Spil. Opgevoerd wordt de nieuwe voorstelling ‘Luchtkastelen’.

 

 
<< Start < Vorige 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Volgende > Einde >>

Pagina 147 van 178

Zoeken in de site

Willekeurige foto