Kunst en cultuur
Nieuws


Succesvol optreden Happy Sound in theater Orpheus te Apeldoorn.

Zaterdag 12 november toog een bus vol enthousiaste, zanglustige vrouwen in alle vroegte richting Apeldoorn. Geselecteerd worden voor dit prestigieuze festival is geen eenvoudige opgave. De lat ligt hoog, dus Happy Sound wilde een goed figuur slaan en trof een gedegen voorbereiding.

 

 
Sinterklaas goed ontvangen in Aalden

Hoera, Sinterklaas is weer in Aalden en dat is goed gevierd. Samen met zijn Pieterbazen werd hij afgelopen zaterdag weer feestelijk onthaald op het pleintje voor de Korenhof. Waarna de kinderen samen met Sinterklaas in optocht naar de Aeldermeent gingen waar een groot Sinterklaasfeest op het programma stond. In de Aeldermeent hadden de pieten het ondertussen al behoorlijk druk met het uitdelen van pepernoten. Wat opviel dit jaar, was dat er heel veel jonge hulppieten aanwezig waren.

 

 
Gratis naar het Hunebedcentrum

Borger- Aanstaand weekend, 26 en 27 november, kan iedereen van elf tot vijf uur gratis het Hunebedcentrum bezoeken. Naast rondleidingen en korte lezingen wordt voor het hele gezin de Oekfilm gedraaid en zijn er bij het Steentijdhuis activiteiten voor kinderen.

 

 
Zangcarrière Henk-Jan Tangenberg in stroomversnelling

Vrijdagavond optreden in stadion De Langeleegte in Veendam

 

Aalden - De zangcarrière van Henk-Jan Tangenberg is in een stroomversnelling geraakt. Komende vrijdag staat een optreden in voetbalstadion De Langeleegte in Veendam op het programma. Naar verwachting voor meer dan 2.000 toeschouwers zal de volkszanger uit Aalden zijn vocale kunsten vertonen. Een voorlopig hoogtepunt voor het jeugdige zangtalent.

 

 
Drentse boekenweek

Op 4 november j.l. ging in Westerbork de Drentse boekenweek van start.

De  officiële opening werd verricht door de commissaris van de koningin, Jacques Tiggelaar en burgemeester Jan Broertjes van Midden-Drenthe.

 

 
<< Start < Vorige 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Volgende > Einde >>

Pagina 148 van 178

Zoeken in de site

Willekeurige foto