.

.

 

.

Speur- en puzzeltocht

Ladies’Circle Suydevelt i.o. organiseert zondag 24 april a.s. een speur- en puzzeltocht. Sinds eind 2020 is Ladies’Circle Suydevelt i.o. actief. Ladies’Circle is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar.

Wij staan voor vriendschap & service en zetten ons in voor goede doelen in de regio Zuid Oost Drenthe en het jaarlijkse landelijk goede doel van Ladies’Circle Nederland, door bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten. Na een zeer succesvolle Ladies Bingo 18 maart jl., is het nu tijd voor de volgende activiteit.

Zondag 24 april organiseren zij een speur- en puzzeltocht met onderweg leuke spelletje voor jong en oud. De start is tussen 10.00 en 11.30 uur ’s ochtends aan de Middenweg in Oud Aalden. De route is ongeveer 2 km en is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk. De kosten bedragen 2,50 per persoon (vanaf 2 jaar), inclusief koffie/thee of ranja onderweg.

Meedoen? Dat vinden de ladies heel leuk! Om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met daarin je naam en met hoeveel personen je mee wilt doen. Je krijgt dan een bevestiging van je inschrijving, wat meer info en een betaalverzoek. Na betaling is je inschrijving definitief. Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 april. Wil je lastminute toch nog meedoen, dan kom je zondag 24 april tussen 10.00 en 11.30 uur naar het starpunt en tegen betaling van €3,50 p.p. (gepast en contant) kun je dan alsnog lekker speuren, puzzelen en spelletjes doen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel