.

.

 

.

Voor alle peuters van Aalden, Zweeloo en omstreken!

Dit schooljaar organiseert OBS De Anwende drie peutermiddagen voor peuters en hun ouders. U kunt alvast een kijkje nemen in onze onderbouw.

Mooi, weer spelenstaat centraal in onze groepen 1 en 2. Ontdekkend en belevend leren is onze passie. We laten u graag ervaren wat dat inhoudt. U kunt op deze wijze op ongedwongen wijze kennismaken met onze school.

Programma

Dinsdag 26 april:  Mooi, weer spelen.
Maandag 16 mei: Sport en spel.
Maandag 13 juni: Ontdek natuur& techniek!

U bent welkom vanaf 13 uur.
Eindtijd: 14 uur. Koffie en thee staat klaar. Juf Gea, Juf Emma, Juf Rosalie, juf Rianne

Voor meer informatie kunt u terecht bij Sytske Boersma, directie OBS De Anwende,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591-371677

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel