.

.

 

.

Veel belangstelling voor info-avond nieuwe inwoners Aalden

Afgelopen donderdagavond kwamen er maar liefst 28 personen naar de speciale avond voor nieuwe inwoners in de Aelder Meent.

Een initiatief van twee inwoners van het dorp en gefaciliteerd door Dorpsbelangen Aalden.

Onder het genot van een kopje koffie en thee werden zij welkom geheten door Hans Terbach, voorzitter van Dorpsbelangen Aalden. Daarna namen Mini van der Kooi, bestuurslid DB Aalden en Beatrix Copier (initiatiefnemer van de avond) het woord.
Na een korte kennismakingsronde lieten zij aan de hand van het ‘Aalder ABC’ alle voorzieningen, bedrijvigheid, activiteiten en andere wetenswaardigheden de revue passeren. Gaandeweg kregen zij zelfs nog aanvullingen op het alfabet.
Na de afloop van het ABC en tijdens het serveren van een drankje kwamen er al geanimeerde gesprekken tussen de aanwezigen op gang. Vlak voor het aangekondigde slechte weer verliet iedereen - met een attentie-  een stuk wijzer de Aelder Meent.

Het initiatief krijgt een vervolg door nieuwe inwoners individueel welkom te heten. Aalden heeft nu ook haar eigen ‘welkom team’: Ine van der Spoel en Beatrix Copier.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel