.

.

 

.

Möpper Voetbal; Wi-j probeert ‘t nog ‘n maol …

op 3 September 2022. Een poosje geleden werd er weer vergaderd.

Traditiegetrouw in één van de clubcafé’s, ditmaal aan de Dennekampen. Dit omdat Twientiesveen graag de datum voor het Mepper Voetbaltoernooi op de activiteitenkalender wilde hebben. Met meerderheid van stemmen is gekozen voor 3 september 2022. Dit is net zoals normaliter het weekend na de zomervakantie van de basisschool. Omdat de speeldatum, na het regelen van het sportpark, het allerbelangrijkste is, hebben we voor dit zware agendapunt de hele vergadering uitgetrokken.

Alle neuzen dezelfde kant op
Penningmeester Sietse:” Tsja, voor zo’n beslissing moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Daarom had ik een activiteit als teambuilding geregeld. We deden een piraten sing-a-long, waarbij natuurlijk ruim uit mijn eigen Spotify-lijst werd gedraaid. Mochten de buren last hebben gehad van De IJsbeer uit Hoogkerk of De Lafaard van de Stad, dan onze oprechte excuses.  De zangkwaliteit van het duo Gert & Gert ging echt door merg en been, maar vooral Sjoert viel me tegen, die had de tekst niet geleerd!”

Zwarte bal en geen bruin exemplaar 
Secretaris Gert reageert: “Ik baal nu toch wel een beetje. Sietse vergeet bij de belangrijkste punten natuurlijk de bal. Zonder bal wordt er niet gevoetbald! En iedereen weet dat juist dit in mijn portefeuille zit én ik deze taak met liefde en precisie uitvoer. Dit jaar was het heel wat lastiger, vooral ook omdat het feest vorig jaar in het donkere en duistere Corona-jaar geen  doorgang kon vinden. Daarom heb ik dit jaar gekozen voor een zwarte bal, om de twee verloren jaren niet te vergeten. Ditmaal dus geen bruin exemplaar zoals in het clublogo van SV Möpp’n en zoals u van ons gewend bent, maar uiteraard is het authentieke design wel bewaard gebleven.”

Achter de schermen hard gewerkt
Voorzitter Gert: “Ik ben super trots op mijn bestuur. Achter de schermen was er al hard gewerkt. Dit komt natuurlijk omdat het draaiboek van vorig jaar nog ongebruikt in de kast lag. Het stof werd er even vanaf geblazen, en punt voor punt afgewerkt. Zo heb je als voorzitter en luizenbaantje, al ligt het natuurlijk ook aan de eisen die ik stel aan mijn bestuur. Ik leg de lat gewoon erg hoog, en onder die druk wordt er fantastisch gepresteerd! Gelukkig is er bij ons naast de serieuze taken ruimte voor een hoop lol en kneuterigheid. Het gaat uiteindelijk om het spel, en niet om de knikkers.“

Opgewaardeerd
Vice-voorzitter Sjoert vult aan: “Het contract met de eigenaren van het sportpark zijn opgewaardeerd, de memorabilia voor de veiling bijna compleet, de contacten voor de innerlijke verzorging lopen, en op één na zijn alle wisselbokalen weer bij ons ingeleverd.”  “Vergeet ook jij de bal niet!” wordt er nog op de achtergrond geroepen, waarbij de secretaris van oor tot oor glundert.

Sjoert vervolgt: “Uiteraard kan een toernooi niet zonder teams, en teams niet zonder spelers. Daarom hopen wij weer op een grote opgave van (old) Möpper, (ex) Meppenaren en leden van Twientiesveen. Dit kan natuurlijk via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via facebook @svmoppn of meldt het bij ons persoonlijk. Wij kunnen niet zonder jullie deelname!!!”

Gratis toegankelijk
Het sportpark is voor een ieder gratis toegankelijk om te komen genieten van het toernooi, de Halftime-show tegen Benneveld en natuurlijk de afterparty!!! Zet de datum in de agenda, dan maken we er met elkaar weer een geweldig feest van!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel