.

.

 

.

Afscheidsmusical Anwende “Wie steelt de show”

De voorbereiding was verre van ideaal. Oefenen in een school die wordt verbouwd (resultaat inmiddels is prachtig).

Repeteren in een leeg lokaal als verderop wordt geboord of oefenen op een voetbalveldje met het geluid uit een mobieltje of oefenen in het fietsenhok tijdens een regenbuitje.
Donderdag 7 juli was het zover en mocht groep 8 van de Anwende de musical opvoeren voor een goedgevulde Spil. Fijn dat alle familie “gewoon” weer aanwezig mocht zijn!
Het verhaal: Wie steelt de show? Presentatoren Bob Babbel en Shirley Shine proberen het uit alle macht, maar de kijkcijfers van het programma zijn een drama. Dan gooien de zenderbazen het format om en lijkt de uitzending een succes te worden. Maar wie zijn toch die gemaskerde juryleden? En belangrijker nog: wat proberen ze te verbergen?


Voor alle 15 leerlingen was er een passende rol: presentatrices van de show, optredende artiesten The Band, Jodelduo, Stardust Sisters met manager, gemaskerde jury, oplichters. Allemaal vrolijke liedjes met hier en daar gezongen solo’s. Grappen waar het publiek smakelijk om kon lachen.
De voorstelling liep gesmeerd. Een enkele slappe lach tussendoor, net als kort gestamel door vergeten tekst. Het totaal was een groot succes!!!


Aan het eind kreeg de Anwende een bedankje aangeboden door groep 8: een (terug)blik met groepsfoto vol lekkernijen en een vrolijke stoeptegel met daarop Keibedankt! en gekleurde keitjes met de namen van de kinderen. De tegel heeft inmiddels een mooi plekje gekregen op het schoolplein.

Klik voor meer foto's op Fotoalbum Musical De Anwende

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel