.

.

 

.

Vermiste drone

Lieve dorpsgenoten, Op zaterdag 16 juli ben ik rond 14.30 - 15.00 uur het contact met mijn vliegende drone kwijtgeraakt door een zeer bijzondere storing.

Ergens tussen de kerk en de Volmolenstraat / Aelderstraat raakte de drone onbestuurbaar en verloor ik contact. Vermoedelijk is de drone daarna ergens neergestort toen de batterij leegraakte (of al eerder). 

We hebben uren gezocht in de genoemde straten en omgeving, maar helaas is er niks gevonden. Ook niet n.a.v. de tips die al binnenkwamen via de WABP-appgroep en een Nextdoor oproepje. Wellicht is de drone verder gevlogen na het verlies van het signaal, dus een andere vindplaats is ook mogelijk. Zou u a.u.b. bij het snoeien etc. goed willen opletten of u iets ziet in struikgewas/bomen. Mocht iemand de drone vinden, dan stellen we contact zeer op prijs. Salvador Rooijmans: 06 - 25 01 48 59
Weersmaten 9, Aalden

Hiernaast willen we zeker benoemen dat we heel blij zijn met alle vriendelijke hulp die we kregen bij onze speurtocht! Aan iedereen die heeft meegezocht, toeliet dat we in tuinen snuffelden en voor de tips via de app; reuze bedankt.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel