.

.

 

.

Afscheid juf Ine

Lieve mensen, Ik heb echt mijn afscheid kunnen vieren met de kinderen, collega’s en ouders.

Wat was het een prachtige dag!


Natuurlijk had ik het heel fijn gevonden dat Wim samen met mij de dag kon vieren maar helaas gooide corona roet in het eten. Gelukkig was daar Maaike, onze dochter als verrassende vervangster. Dat was de eerste verrassing. Daarna kwamen alle kinderen met muziek mij ophalen! Als een koningin werd ik vervoerd op een duofiets, óp naar school. Daar wachtte mij de ene na de andere verrassing. De kinderen hadden met hun juf een prachtig programma opgezet. Ontroerend op sommige momenten. Maar het feestelijke gevoel van ‘samen zijn’ overheerste.
En dat werd voortgezet tijdens de receptie. Ongelooflijk wat een belangstelling. Om verlegen van te worden. Maar o, zo fijn om iedereen op deze manier te bedanken voor hun vertrouwen in mij.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve woorden, cadeautjes, kaarten, bloemen, cadeaubonnen enz. De map met een afscheidsblad van elk kind is een waardevolle herinnering aan iedereen en het beeldje van de dansende kinderen krijgt een speciaal plekje.
Dank lieve collega’s en kinderen en ouders!
Ik ga nu nagenieten van de dag en daarna van mijn vrije tijd.
Tot ziens,
Juf Ine

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel