.

.

 

.

Richard Prakken nieuwe fysiotherapeut Medifast

Medifast breidt uit! Fysiotherapiepraktijk Medifast heeft een nieuwe fysiotherapeut.

Sinds kort is Richard Prakken uit Aalden bij Medifast aan het werk als fysiotherapeut. Richard heeft onlangs zijn studie afgerond en daar is iedereen erg blij mee, want nu kan hij met zijn kennis en kunde aan de slag in de vestigingen van Medifast in Zweeloo en Coevorden.


De stage verliep dermate goed, dat Richard gelijk gevraagd werd om te komen werken bij Medifast. Heeft u een klacht? Dan kunt u bij Medifast terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, shockwave therapie en dryneedling. Daarnaast is er een complete oefenzaal voor medische fitness. Meer info via tel. 0524-750730 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel