.

.

 

.

Politieberichten Augustus 2022

Hans Bonhof is wijkagent voor het gebied Sleen / Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo).

Voor O.E.K. zet hij maandelijks de politieberichten van Zweeloo op een rijtje. Hierbij zijn bevindingen.

 • Begin augustus was er enige aandacht voor een rode Alfa Romeo, die her en der geparkeerd stond in Zweeloo en Aalden. De bestuurder lag de slapen de auto, maar is inmiddels vertrokken. 
 • Op 11 augustus geraakte een automobilist van de weg en botste tegen een staander van het bebouwde kom bord op de Noordweg. Het ongeluk leek door de schade "erger dan het was." 
 • Halverwege augustus wam een voetbalelftal een paar dagen uitfeesten in Meppen. Na het feest was er één speler de weg kwijt en de anderen waren hem kwijt. De persoon in kwestie werd later gelukkig gezond, maar wel met hoofdpijn aangetroffen. 
 • Op zondag 14 augustus werd de assistentie van de politie ingeroepen bij een ruzie/opstootje op het AZC. Bij aankomst was de rust weergekeerd, maar intern neemt men maatregelen tegen de  boosdoeners. 
 • Op dinsdag 16  augustus werd er een fiets ontvreemd in Zweeloo uit een schuur. Een aangifte werd opgenomen. 
 • Op woensdag 24 augustus gebeurde dat ook aan de Wachthoorn in Aalden. Via internet werd de aangifte gedaan. 
 • Op 25 augustus liep er een kudde schapen los op de Benneveldstraat. De eigenaar kon op tijd worden achterhaald. 
 • Rond 25 augustus had de politie nogal wat bemoeienis met een verwarde asielzoeker. Deze persoon is uiteindelijk opgenomen in een speciale opvanglocatie. 
 • Op zondag 21 augustus werd aan het Oldeveen een hoeveelheid asbestplaten aangetroffen, die daar zomaar in de berm lagen. Mogelijk dat iemand degene gezien heeft, die het daar gedumpt heeft. Graag bericht. 
 • Tussen zondag 28 augustus  17.00 en maandag 29 augustus  08.30 uur werd er ingebroken in een opbergruimte aan de Driftweg in Meppen. De aangifte werd via internet gedaan. 
 • Op zondag 28 augustus werd een fiets gestolen vanaf de Hoofdstraat 2 in Zweeloo. De aangifte ging via internet. 

Bereikbaarheid politie:
U kunt wijkagent Hans Bonhof bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 en via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt me tegenwoordig ook volgen via INSTAGRAM onder wijkagent_sleen_zweeloo. 
In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken).
U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of e-mailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl

Samen zien we meer
Zoals gemeld beschikken de dorpen Aalden en Zweeloo sinds kort over een buurtpreventie Appgroep. Op deze wijze kan men verdachte situaties delen met dorpsgenoten.

 Aanmelden
Woont u in Zweeloo en wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, mobiele telefoonnummer.
Woont u in Aalden? Aanmelden voor deze appgroep kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel