.

.

 

.

Zintuigen prikkelen op de oogstmarkt in Meppen

Komend weekend 4e editie boordevol activiteiten voor jong en oud.

Voor de 4e keer is Meppen in de ban van het oogstfeest, dat op zaterdag 17 september en zondag 18 september a.s. in Meppen plaatsvindt. Op het oogstfeest staat het leven op het platteland in vroegere tijden centraal. Een relaxte sfeer en een vleugje nostalgie.

Het beloven ook dit jaar weer bijzondere dagen te worden, boordevol activiteiten voor jong en oud. Op de oogstmarkt staan diverse marktkramen met verse producten van het land. Ook zijn er standhouders, uit de verschillende streken in Nederland, aanwezig om de bezoekers kennis te laten maken met de natuur en de vele producten uit de natuur.

 

Voor de lekkere trek zijn er op de markt diverse gerechten te koop: o.a. brood, soep, poffertjes, buitenlandse snacks. En natuurlijk mogen de bekende bruine bonen met spekjes en piccalilly van Bartje niet ontbreken.
Voor kinderen is er een puzzeltocht, een activiteit met wol en het maken van een wandeling met de ezels Tommy en Luuk.
Wees welkom op 17 september en 18 september op de oogstmarkt in Meppen en laat u verrassen!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel