.

.

 

.

Afgelopen zaterdag werd in de Zweeler dorpen volop ingehaakt op Burendag

Een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds.

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel inwoners iets goeds doen voor elkaar en de buurt, want goede buren doen ertoe.

Gastvrij onthaal tijdens azc-dag 
Afgelopen zaterdag werd er op het azc Aalden een open dag georganiseerd. De dag stond in het teken van ontmoetingen tussen azc-bewoners en inwoners. In een informele sfeer kon er ook een hapje en een drankje worden genuttigd en belangstellenden konden deelnemen aan activiteiten.

Inwoners laten Wezuperbrug bloeien: 16.000 krokusbollen de grond in
Dorpsbewoners van Wezuperbrug staken tijdens Burendag de handen flink uit de mouwen: afgelopen zaterdag gingen er langs de bermen van het kanaal liefst 16.000 krokusbollen de grond in.

 Cosmas Kolenberg druk bezig met het poten van krokusbollen langs het Oranjekanaal.  

Krokussen zijn vaste planten die ieder jaar terugkomen en zichzelf ook nog eens vermeerderen. Zo zal Wezuperbrug dus steeds meer gaan bloeien voor mens en dier. Voor bijen en hommels zijn krokussen belangrijk omdat deze vroeg in het voorjaar al bloeien.”

Het was voor de inwoners een leuke activiteit om het met elkaar te doen en in het voorjaar genieten ze van de krokussen die bloeien,

Noaberschap Rutgerswal / Paasbergstraat
Net als in andere straten werden ook in de Rutgerswal / Paasbergstraat diverse activiteiten georganiseerd en was er voor de kinderen een springkussen.

Mooi om te zien dat zo iets simpels als een kop koffie aanbieden de noaberschap in de straat ten goede komt. Burendag, we kunnen het iedereen aanraden!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel