.

.

 

.

Open dag zorgboerderij is uniek

Ben je op zoek naar een woonplek met dagbesteding dan is dit de kans!

Zaterdag 15 oktober 2022 houdt zorgboerderij De Flintenhoeve, met locaties in Wezup, Aalden en Orvelte een open dag voor belangstellenden. Van 10.00 uur tot 15.00 uur ben je van harte welkom in Wezup. Wij staan klaar, samen met onze hulpboeren (leeftijd vanaf 18 jaar), voor een rondleiding en proberen antwoord te geven op alle vragen.

Locatie Aalden, Gelpenberg 28, 7854 TB Aalden

De Flintenhoeve biedt beschermd wonen met dagbesteding op alle drie locaties. In Wezup 24 /7 en in Aalden en Orvelte met achterwacht. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. Op deze dag kun je één van de appartementen bekijken. Daarbij is onze biologische melkveehouderij, een onderdeel van de dagbesteding, niet meer weg te denken uit het geheel. Onze hulpboeren verzorgen de dieren, stallen, tuinen van de locaties en ook een deel van het groen in het dorp Orvelte.Locatie Orvelte, Flintenweg 2, 9441 PC Orvelte

Op verzoek:
- Voor geïnteresseerden kan een rondleiding gerealiseerd worden op locatie Aalden en Orvelte en eventueel de biologische melkveehouderij.
- Er zijn diverse stands aanwezig met informatie over beschermd wonen, stagebegeleiding en natuurlijk alles onder het genot van een hapje en drankje.
- Iedereen is van harte welkom, ook als je bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoekt.
- Er is volop parkeergelegenheid op het terrein in Wezup. 

Wij zien je graag bij de Flintenhoeve, Wezuperstraat 15, 7852 TG in Wezup Locatie Wezup, Wezuperstraat 15, 7852 TG Wezup

Algemeen telefoonnummer: 0593-322235 / 06-15693272

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.deflintenhoeve.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel