.

.

 

.

Opnieuw Recycle Sint in Aalden en omstreken

Leuk en duurzaam initiatief! 

Waarom nieuw kopen als nagenoeg nieuw speelgoed een tweede leven kan krijgen? Daarom organiseren Anke Kamman en Beatrix Copier voor de derde keer een speelgoedmarkt op woensdagavond 9 november in De Aeldermeent. Onder de noemer Recycle Sint willen zij zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven. Dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Opgeruimd staat netjes
Recycle Sint 2022 is een mooie gelegenheid speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt te ruilen (of schenken) voor ander, beter passend speelgoed. Zo kunnen we weer veel kinderen blij maken.

Inleveren kan vanaf 21 oktober tijdens de openingstijden van de bibliotheek (dinsdag- en vrijdagmiddagen tussen 14-17 uur). Of op afspraak met Anke: 06 225 36 325. 

Recycle Sint deelt uit
Op de speelgoedmarkt wordt het ingebrachte en geschonken speelgoed aangeboden door de Recycle Sint. Hoe? Door alle lezers van Oes Eig’n Kraantien in de gelegenheid te stellen om speelgoed te komen uitzoeken.

Na de markt wordt het overgebleven speelgoed aan een goed doel geschonken. Heeft u hiervoor suggesties? Deze zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel