.

.

 

.

Aandacht in Korenhof voor regenboogweek

“Roze50Plus”, in de personen van verteller Marjet Bos, zanger Klaas Spekken en pianist Tony Hoiting, bracht een warm programma naar De Korenhof, op donderdag 13 oktober.

In levensliedjes en verhalen brachten zij niet alleen gezelligheid, maar zeker ook aanzetten tot nadenken over: “Alles goed? … iedereen zichzelf?”

Romeo en Julius passeerden de revue. En het liedje van Toon Hermans’ “Als de liefde niet bestond”. Het melodietje van kapper Gerrit en slager Kees “You are my sunshine” was te horen. Evenals levensverhalen van diverse LHBTImensen. “Ik ben die ik ben, we zijn wie we zijn, en daar zijn we trots op” was de boodschap.

De strekking van de hele middag was zoals Daniël Lohues verwoordde “Als de liefde maar blijft winnen.” Zo kan er ‘ja’ geantwoord worden op de vraag: “Alles goed? … Iedereen zichzelf?”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel