.

.

 

.

Inloopmiddag/avond bouwplan “Nieuwbouw Aalden Centrum”

Het lijkt erop dat er zowaar enig schot zit in enkele ambitieuze nieuwbouwprojecten in het dorp Aalden.

Daar waar bij het Mekkes terrein al enige tijd een niet te missen bouwbord prijkt, met daarop de naam “Hof van Alede”, zou dit wellicht ook binnen afzienbare tijd het geval kunnen zijn bij het veldje tussen Grandcafe & Hotel LiBo en De Korenhof. Uiteraard met een andere naam, “Nieuwbouw Aalden Centrum”, en een andere aannemer, te weten Koenen Bouw uit Emmen.
Het voornemen om naast LiBo een aantal woningen voor senioren te realiseren is, bij wijze van spreken, niet van gisteren. Ruim drie jaar is er inmiddels driftig aan de teken- en vergadertafels gewerkt. Langer dan aanvankelijk gehoopt en verwacht, maar het resultaat mag er nu dan ook zijn. Zeven levensloopbestendige seniorenwoningen staan straks op potentiële kopers te wachten. Over wat voor soort woningen praten we dan?

Levensloopgeschikte energiezuinige woningen
Het plan “Nieuwbouw Aalden Centrum” voorziet in 2 twee-onder-een-kap en 3 vrijstaande woningen. Alle zeven woningen zijn gasloos en levensloopbestendig, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ook op de verdieping is er voldoende ruimte voor slaapkamer(s) en sanitair. En……iedere woning heeft zijn eigen parkeerplaats.

In eerste instantie wordt, zo horen we van verkopend makelaar Epke Wiersma, voorrang gegeven aan lokale belangstellenden. Pas daarna worden de woningen (eventueel) op funda geplaatst.

Inloopmiddag en avond op donderdag 3 november a.s.
Elders in OEK treft u een uitnodiging aan om u op donderdag 3 november a.s. nader te laten informeren over dit mooie bouwproject. Naast medewerkers van bouwbedrijf Koenen Bouw zullen ook de gemeente Coevorden en verkopend makelaar Epke Wiersma aanwezig zijn.

Waar:       Grandcafe & Hotel LiBo (Aelderstraat 6 in Aalden)
Wanneer: Donderdag 3 november a.s.
Tijd:          Van 16.00 tot 17.30uur en van 18.30 tot 20.00 uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel