.

.

 

.

Spaar bij Coop Aalden voor de leukste sets Playmobil

Zegels plakken en spelen maar! Klanten van Coop Aalden sparen van 24 oktober tot en met 4 december voor flinke korting op kleurrijke PLAYMOBIL-sets.

Deze spaarcampagne heeft een éxtra oranje tintje. Het WK voetbal staat namelijk voor de deur. Vlak voor de aftrap van de spaarcampagne – op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober – geeft Coop Aalden daarom gratis PLAYMOBIL Oranje-voetballers weg bij besteding van € 25,- aan boodschappen. Daarna sparen Coop-klanten voor kortingen tot 60% op 13 verschillende PLAYMOBIL-sets. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal: van spannende WK-wedstrijd en gezellige gezinsvakantie tot koninklijke bruiloft. 

 

Martijn Wever, Supermarktmanager Coop Aalden: "Spelen met PLAYMOBIL prikkelt de fantasie. Met de sets die je bij Coop spaart dompelen je (klein)kinderen zich onder in de waterwereld, of beleven ze de grootste avonturen op de kinderboerderij, met de eenhoorn of brandweerman. Spaar ze allemaal!”

Zo werkt het
De spaarcampagne start op maandag 24 oktober 2022 en loopt tot en met zondag 4 december 2022. Klanten ontvangen bij elke 10 euro* aan boodschappen een spaarzegel. Een spaarkaart is vol met 10 zegels. Volle spaarkaarten** kunnen tot en met zondag 11 december 2022 – met een bijbetaling – ingeruild worden voor één spaaritem naar keuze. De PLAYMOBIL-sets zijn niet los te koop bij Coop en voor deze actie geldt: op is op!

Kijk voor meer informatie over de actie op coop.nl/playmobil.

  * Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen.
** Volle spaarkaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of een andere waarde compensatie.
NB: bij deze spaarcampagne geven we geen zegels weg bij actieartikelen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel