.

.

 

.

Midwinterhoornwandeling Natuurbegraafplaats

Midwinterhoorns luiden komst van het licht in op Natuurbegraafplaats Mepperdennen.

Om de komst van het licht aan te kondigen laten midwinterhoornblazers van zich horen vanaf Natuurbegraafplaats Mepperdennen om 11.00 uur op zondag 11 december.

De serene rust die zo kenmerkend is voor Natuurbegraafplaats Mepperdennen en de klanken van de traditionele midwinterhoorn, die wel tot een kilometer of vijf kunnen dragen komen samen tijdens een midwinterhoornwandeling. Vier blazers van de Scharrebloazers uit Westerbork zullen om de beurt van zich laten horen vanaf het ontvangsthuis en de drie verschillende gebieden op de natuurbegraafplaats; ‘t Wold, ‘t Loo en de Marke.


Voor wie deze verbinding wil ervaren is het mogelijk om zich op te geven via www.natuurbegraafplaatsmepperdennen.nl. Na de wandeling is er gelegenheid om lekker op te warmen in het ontvangsthuis, onder het genot van een kop koffie/thee of warme chocolademelk met iets lekkers.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel