.

.

 

.

Kerst-Winter-Fair in de Drieklank

“Wat fijn dat we weer eens een fair kunnen houden”, is de reactie van de organisatoren van de kerstwinterfair,

die op zaterdag 17 december van 10-14 uur in De Drieklank gehouden wordt.

“Het is al geruime tijd geleden dat we in de gelegenheid waren om een fair te organiseren,” aldus één van hen, en, met een dikke knipoog, “Ik vermijd het woord, maar de reden was duidelijk. Nu gaan we voor een gezellige zaterdag in De Drieklank. Die gezelligheid, daar gaan we voor. En het gezamenlijke verbindende gebeuren vooraf. En uiteraard is de financiële opbrengst ook een doel.”

Om dit alles te bereiken is de bloemengroep bezig met het vervaardigen van kerstbloemstukken. Een groep vrouwen die daarin zeer bekwaam is. “Geen bloemenzaak in het dorp, maar nu dus op deze zaterdag de gelegenheid in de buurt een mooi kerststuk te kopen. Ook zijn er zelfgemaakte kerstkaarten aanwezig. Verder kun je uiteraard koffie en thee kopen, met wat zelfgebakken lekkers er bij. En in plaats van thuis te lunchen ben je van harte welkom om dat in De Drieklank te doen, waar pannenkoeken te koop zijn. En soep en snert om mee te nemen. Maak er een makkelijke zaterdag van!” wordt aan het eind van het gesprek wervend gezegd.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel