.

.

 

.

Lichtjesavond op begraafplaats in Zweeloo goed bezocht

De jaarlijkse Lichtjesavond, georganiseerd door uitvaartvereniging "De Laatste Eer", is zondagavond goed bezocht.

De begraafplaats was sfeervol verlicht met kaarsen en lampen. Bij het graf of de urn-muur kon men kaarsjes aansteken en bloemen neerleggen. Rondom en tussen de zerken op de begraafplaats flonkerden op een gegeven moment tientallen vlammetjes.

Ook was de aula open voor een kopje koffie, thee of chocolademelk. In de familiekamer kon er een kaarsje aangestoken worden. Bezoekers aan de Lichtjesavond herdachten hun geliefden door een tekst op een hartje te schrijven om het in de gedenkboom, aan het begin van de begraafplaats, te hangen.

We bedanken het bestuur en vrijwilligers van de uitvaartvereniging De Laatste Eer Zweeloo e.o. voor deze herdenkingsavond.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel