.

.

 

.

Een mooie en passende opmaat voor de kerstdagen

Op 11 december, een koude zondagmiddag, klonken al van verre de klanken van de midwinterhoornblazers uit Westerbork.

De Natuurbegraafplaats Mepperdennen was de plek waar ze ook gezien konden worden. De kou werd letterlijk en figuurlijk verdreven, ook tijdens de nazit in het gebouw aldaar.

Adventsviering ouderen Gees/Oosterhesselen/Aalden
Op 14 december werd er 's middags een Adventsviering gehouden in de kerk van Aalden. De diaconieën van Gees, Oosterhesselen en Aalden organiseerden dit. Men werd zowel letterlijk als figuurlijk 'gevoed'.

Korenhof in kerstsfeer
Met mooie versiering werd de kersttrend gezet. Een optreden van De Loozangers werd omlijst met een verhaal en samenzang. En "Sounds for You on Tour' kwam langs met een oude schoolbus om ook in de Korenhof prachtige kerstliederen te zingen.

Kerstwinterfair Drieklank
Een gezellige drukte was het op zaterdag 17 december in De Drieklank. De bloemstukken vonden gretig aftrek evenals het gebak, de koffie en de pannenkoeken. 

Kerstconcert Sweelodie in kerkje van Zweeloo
In het kerkje van Zweeloo gaf dameskoor Sweelodie samen met de gebroeders Weggemans een sfeervol kerstconcert. Ook dit was een mooie opmaat voor de feestdagen.

(Foto: Jansje Brands)

Kerst orgelconcert
Erik Nijzink, Hans de Graaf en Eeuwe Zijlstra lieten de toehoorders op 11 december middels hun orgelmuziek via advent naar kerst gaan.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel