.

.

 

.

Kerstwandelspeurtocht in Aalden

Vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 1 januari kan weer een Kerstwandelspeurtocht gelopen worden in Aalden.

Organisatie: de kerken van Aalden en Zweeloo en De Korenhof. 
“Vorig jaar werden de koppen bij elkaar gestoken om iets te organiseren ‘voor de hele familie’. Iets dat je tijdens een wandeling tijdens de kerstdagen zou kunnen doen. Dat resulteerde in een wandelspeurtocht in de straten rondom de Rutgerswal in Aalden, tijdens de kerstdagen” vertelt Bernadette. “Dit jaar zijn we er wat eerder aan begonnen, werd De Korenhof als locatie uitgezocht en hebben we onze plannen aan Hilda van de activiteiten voorgelegd,” vult Anke aan.
“Het was niet slechts ‘akkoord’, maar ik vind het echt fijn als er iets rondom ons woonzorgcentrum wordt georganiseerd. Dat geeft wat reurigheid,” aldus Hilda. “Het werd een gezellige en vruchtbare samenwerking.”

De start is bij de ingang van dagopvang van De Korenhof, Aelderstraat, Aalden. Daar is een afdakje gemaakt. Er staat voor de gezelligheid een kerstboom. En een plastic box met benodigde informatie. Ook kan het boek daar worden gelezen.
“Bovendien hebben we een opname gemaakt, waarbij 3 kinderen (Noa, Lev en Emma) het boek voorlezen. Probeer de bijgaande QRcode maar eens.”


Afbeeldingen uit het boek “DE STER ACHTERNA” van Joke Schutten en Liza-Beth Valkema achter diverse ramen leiden je rondom De Korenhof. Onderweg zijn letters te  verzamelen om een spreuk te vinden, voor de prijsvraag. En aan de Verzetsstrijderslaan-kant zijn bovendien enkele spelletjes te spelen.

“De kerstwandelspeurtocht rondom De Korenhof kan op eigen tijd en gelegenheid worden gelopen, zoals gezegd vanaf 23 december tot en met 1 januari,” benadrukken Bernadette en Anke tot slot nog eens. “En bij inleveren van de oplossing is er een kleine attentie van De Korenhof. Bovendien is er een prijsje beschikbaar voor één van de goede inzendingen.”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel