.

.

 

.

Even voorstellen … Judith van Swambagt

Mijn naam is Judith van Swambagt, 46 jaar en woonachtig in Emmen. Sinds 2020 werk ik, met veel plezier bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden als sociaalwerker.

Mijn werkgebied was eerst Coevorden, maar daar komt nu Aalden en Zweeloo bij.
Bewoners, verenigingen, vrijwilligers en organisaties met elkaar verbinden vind ik ontzettend leuk om te doen. Bewoners in hun eigen kracht zetten door mee te kijken, stimuleren en ondersteunen daar waar nodig, geeft mij veel voldoening in mijn werk. Samenwerken aan de leefbaarheid, gezondheid en welbevinden in jouw dorp is een uitdaging die ik van harte met je aan ga.


Met mijn komst in Aalden zal het spreekuur veranderen naar een inloopochtend. Ik ben op de donderdagen aanwezig van 08.00-12.00 uur in de Aeldermeent (Bibliotheek) Paardelandsdrift 11 7854 PR Aalden.

Zie ik je daar? Loop dus gerust binnen! Dat kan met of zonder afspraak.
Voor meer informatie, ideeën en of vragen? Of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met mij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06-33603966
Als ik niet bereikbaar ben, kan je ook contact opnemen via ons algemene nummer: 085 – 27 35 256.

 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel